Iconic Nordic Rooms

Hva kjennetegner ikonisk design? For oss er det en gjenstand som virkelig kan stå for sin egen identitet og overlegne funksjon med et formspråk som føles like aktuelt i dag som om femten år. Legg til muligheten for personlige valg samt råvarer av førsteklasses kvalitet, og du får noe som ligner det du finner her.

Bli værende og sjekk ut mange omsorgsfullt produserte nåtidige og framtidige baderomsikoner som hver og en – men aller helst sammen – skaper stilen på ditt ikoniske baderom.

Baderomsmøbler   Dusjserier

Om INR

INR står for premium nordisk baderomsdesign med en intelligent innside – laget i materialer som tåler hjemmets tøffeste miljø i minst 15 år. INR designer, produserer og selger baderomsmøbler, blandebatterier samt håndkletørkere og er svensk markedsleder på dusjløsninger. INR ble grunnlagt i Skåne i 1988 og har sitt hovedkontor i Malmø samt produksjon i Jønkøping i Malmø. Vi har også kontorer i Norge og Finland. Selskapet er siden 2020 eid av den danske baderomsmøbelprodusenten Dansani. Hovedmarkeder for INR er Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Et tilbakeblikk

Sent på 80-tallet, i et verksted i Skåne, lager to designentreprenører glassvegger for kontorer og hoteller som har etterspurt løsninger som ennå ikke finnes. Selskapet, som kaller seg Inredningsglas, rister liv i bransjen og beviser at de er like gode til å lage skreddersydde, skråkappede glass som rettvinklede standardstørrelser. Snart er det ikke bare yrkesfolk som bestiller, men også forbrukere som via utvalgte forhandlere kan kjøpe kundetilpassede glassløsninger – først i Sverige etter hvert også i hele Norden.

Drøyt ti år senere gir INRs innovative design nytt liv til svenske baderom, samtidig som smålandske Aspen produserer sine første baderomsmøbler. Gjennom ferdig sammensatte kvalitetsmøbler med smarte detaljer opplever Aspen, på samme måte som INR, en eksplosiv vekst. Fellesnevneren er tanken om å tilfredsstille et sug etter innovativ baderomsinnredning som lages i henhold til den nordiske designtradisjonen – bare nå med en moderne og kreativ vri. I dag fører vi arven videre under ett felles varemerke: INR – Iconic Nordic Rooms. 

I mars 2020 ble INR solgt fra risikokapitalselskapet CapMan til Dansanieier og administrerende direktør, Carsten Friis. CapMan har siden 2010, sammen med medarbeidere i nøkkelposisjoner, eid INR og det finske datterselskapet Sanka. Dansani/INR blir herved den største leverandøren av baderomsmøbler og dujsinnredning i Norden med en total omsetning i de nordiske landene på DKK 500 millioner, noe som tilsvarer 67 millioner Euro.

Til presserommet

Relaterte sider

Forbruker

INR Katalog 2023

Bla i katalogen vår, hent den i butikk eller bestill via skjemaet. Du får den i postkassen i løpet av kort tid.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, speil eller veggskap/høyskap fra 2019.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer