INR

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Svenskprodusert

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte. Se mer

Skreddersydd

Hos oss kan du få dusjen og servantskapet slik du vil ha det – skreddersydd etter dine behov. Se mer

Bærekraft

Vår bærekraftstilnærming inkluderer både et produkt som varer lenge og miljøbevissthet i alt vi gjør. Se mer

Lang garanti

Alle møbler og de fleste dusjvegger leveres med 15 års garanti. Se mer

Et tilbakeblikk

Sent på 80-tallet, i et verksted i Skåne, lager to designentreprenører glassvegger for kontorer og hoteller som har etterspurt løsninger som ennå ikke finnes. Firmaet, som kaller seg Inredningsglas – stadig oftere kalt INR – rister liv i bransjen. Snart er det ikke bare fagfolk som bestiller, men også forbrukere som via utvalgte forhandlere kan kjøpe kundetilpassede glassløsninger – først i Sverige, men snart som nordisk markedsleder på dusj.

Drøyt ti år senere gir INRs innovative design nytt liv til svenske baderom, samtidig som smålandske Aspen produserer sine første baderomsmøbler. Gjennom høykvalitetsmøbler med intelligente detaljer opplever Aspen, i likhet med INR, en eksplosiv vekst. Fellesnevneren er tanken om å tilfredsstille et savn etter innovativ baderomsinnredning, bygget rundt nordisk designtradisjon – med en moderne vri.

INR og Aspen blir ett i 2017 – under det felles navnet INR Iconic Nordic Rooms. Veksten fortsetter i høy takt og når selskapet tre år senere kjøpes opp av danske Dansani, blir konsernet Nordens største produsent av høykvalitets baderomsmøbler og dusjløsninger med Sverige, Norge, Finland og Danmark som hovedmarkeder. Dusj- og møbelproduksjon foregår som tidligere i produksjonslokalene i henholdsvis Malmø og Jønkøping.


Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer
INR Unleashed - Match made in heaven™ for badets mest essensielle metaller

Unleashed

Unleashed gir deg et nøyaktig fargetilpasset konsept med livfulle, børstede metaller til de mest toneangivende produktene på badet.

Se mer