Iconic Nordic Rooms

Visste du at du har en villmark i miniatyr i hjemmet? Et sted der fuktighet og ytre påvirkinger sliter og drar i alt de kommer over – interiør, overflater og materialer – dag ut og dag inn. Det er selvfølgelig badet vi snakker om, hjemmets desidert mest utsatte rom. I løpet av 15 år åpner og lukker gjennomsnittsfamilien dusjdøren 45 000 ganger. Og baderomsskuffen minst dobbelt så mange ganger. Legg til et ekstremt fuktighetsnivå, så blir det åpenbart at interiøret må takle en god del.

Her hos INR Iconic Nordic Rooms har vi bitt oss merke i akkurat dette, og vi har gjort det til vårt mål å utvikle produkter som tåler hverdagens tøffe tak i minst 15 år, og som samtidig hjelper deg med å gjøre deg klar til dagens opplevelser – enten det dreier seg om en helt vanlig dag på jobben eller en dagstur på fjellet.

Våre designserier

DUSJER

Utforsk våre dusjserier og mulighetene med skreddersydde dusjløsninger.

Se mer

BADEROMS­MØBLER

Utforsk våre servantskap, oppbevaring og speil. Laget for hjemmets tøffeste rom.

Se mer

ICONIC DOTS

Utforsk våre håndkletørkere, blandebatterier og ikoniske oppbevaring for dusjrommet.

Se mer

Om INR Iconic Nordic rooms

INR står for premium nordisk baderomsdesign med en intelligent innside – laget i materialer som tåler hjemmets tøffeste miljø i minst 15 år. INR designer, produserer og selger baderomsmøbler, blandebatterier samt håndkletørkere og er svensk markedsleder på dusjløsninger. INR ble grunnlagt i Skåne i 1988 og har sitt hovedkontor i Malmø samt produksjon i Jønkøping i Malmø. Vi har også kontorer i Norge og Finland. Selskapet er siden 2020 eid av den danske baderomsmøbelprodusenten Dansani. Hovedmarkeder for INR er Sverige, Norge og Finland.

Vår historie

Sent på 80-tallet, i et verksted i Skåne, lager to designentreprenører glassvegger for kontorer og hoteller som har etterspurt løsninger som ennå ikke finnes. Selskapet, som kaller seg Inredningsglas, rister liv i bransjen og beviser at de er like gode til å lage skreddersydde, skråkappede glass som rettvinklede standardstørrelser. Snart er det ikke bare yrkesfolk som bestiller, men også forbrukere som via utvalgte forhandlere kan kjøpe kundetilpassede glassløsninger – først i Sverige etter hvert også i hele Norden.

Drøyt ti år senere gir INRs innovative design nytt liv til svenske baderom, samtidig som smålandske Aspen produserer sine første baderomsmøbler. Gjennom ferdigmonterte kvalitetsmøbler med smarte detaljer opplever Aspen, på samme måte som INR, en eksplosiv vekst. Fellesnevneren er tanken om å tilfredsstille et sug etter innovativ baderomsinnredning som lages i henhold til den nordiske designtradisjonen – bare nå med en moderne og kreativ vri. I dag fører vi arven videre under ett felles varemerke: INR – Iconic Nordic Rooms. 

I mars 2020 ble INR solgt fra risikokapitalselskapet CapMan til Dansanieier og administrerende direktør, Carsten Friis. CapMan har siden 2010, sammen med medarbeidere i nøkkelposisjoner, eid INR og det finske datterselskapet Sanka. Dansani/INR blir herved den største leverandøren av baderomsmøbler og dujsinnredning i Norden med en total omsetning i de nordiske landene på DKK 500 millioner, noe som tilsvarer 67 millioner Euro.

Til presserommet

Forbruker

INR Katalog 2022

Bla i katalogen vår, hent den i butikk eller bestill via skjemaet. Du får den i postkassen i løpet av kort tid.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

Følg oss på reisen fram til ”INR Møbelstandard” – vår egen standard for baderomsinnredning i våtrom, med krav langt forbi dagens bransjestandarder.

Se mer

Om INR

Kvalitet

At det er detaljene som utgjør forskjellen, merker du når du med kritisk blikk går produktene våre etter i sømmene. Ikke noe av det vi gjør eller utvikler, overlates til tilfeldighetene.

Se mer