ICONIC NORDIC ROOMS

Her finner du ikke alt til badet

Men du kan eventuelt komme til å forelske deg i noen av de løsningene som skal vise seg å være et par av ditt livs beste investeringer. En investering i ditt hjem, i mange års problemfri bruk og - forhåpentligvis - i ditt høyst private velbefinnende.

Hos oss på INR finner du skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnreding og accessoarer med Nordens fremste kvalitet og med et detaljhåndverk som både synes og føles. Møbler som tåler et og annet: Et vått håndkle på feil sted og en skvett rødvin på benkeplaten på lørdagskvelden. Og så dusjveggene som vi tilpasser på milimeteren etter dusjrommet ditt. Ja, løsninger som lar deg ”Care Less” helt enkelt. Slik at du kan ha fokus på alt det andre - nemlig det som det egentlig er meningen at tiden på badet skal forberede deg til: Livet utenfor baderommet.

Våre designserier

La din personlighet ta plass

I ditt hjem er det et rom der livets viktige forberedelser finner sted og vår oppgave er å skape de rette forutsetningene for dette rommet gjennom smarte, innovative løsninger som er utformet etter hvordan du ønsker å starte dagen. Eller avslutte den, for den saks skyld. På et sted der du virkelig trives og kan være deg selv. I baderommet. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. I vår verden er det rom for flere ulike personligheter. La din ta plass.

Våre designserier

Vår historie

Sent på 80-tallet, i et verksted i Skåne, lager to designentreprenører glassvegger for kontorer og hoteller som har etterspurt løsninger som ennå ikke finnes. Selskapet, som kaller seg Inredningsglas, rister liv i bransjen og beviser at de er like gode til å lage skreddersydde, skråkappede glass som rettvinklede standardstørrelser. Snart er det ikke bare yrkesfolk som bestiller, men også forbrukere som via utvalgte forhandlere kan kjøpe kundetilpassede glassløsninger – først i Sverige etter hvert også i hele Norden.

Drøyt ti år senere gir INRs innovative design nytt liv til svenske baderom, samtidig som smålandske Aspen produserer sine første baderomsmøbler. Gjennom ferdigmonterte kvalitetsmøbler med smarte detaljer opplever Aspen, på samme måte som INR, en eksplosiv vekst. Fellesnevneren er tanken om å tilfredsstille et sug etter innovativ baderomsinnredning som lages i henhold til den nordiske designtradisjonen – bare nå med en moderne og kreativ vri. I dag fører vi arven videre under ett felles varemerke: INR – Iconic Nordic Rooms. 

INR har siden 2010 vært eid av risikokapitalselskapet CapMan og noen medarbeidere i nøkkelstillinger. CapMan valgte å kjøpe opp de to ledende baderomsselskapene, som begge ble startet av entreprenører og kåret til gasellebedrifter takket være innovativ drift og personaliserte produkter av høy kvalitet. Like etterpå utvidet man driften østover gjennom et oppkjøp av den finske baderomsinnrederen Sanka. Sammen utfordrer vi den nordiske baderomsnormen. 

Forbruker

INR Katalog 2020

Bla i katalogen, hent i butikk eller bestill via skjemaet.

Les mer

Om INR

Miljø

Å verne om miljøet for denne og kommende generasjoner er noe vi kontinuerlig har med oss når vi produserer våre baderomsinnredninger.

Les mer