Kvalitet

Neste generasjons baderomsinnredning

Velkommen til å utforske vårt komplette dusj- og møbelsortiment, der hvert komponent har gjennomgått flere tester og atskillig større påkjenninger enn det en nordisk gjennomsnittsfamilie kan by på i løpet av 15 år. Med markedets beste og mest slitesterke overflatebehandling kombinert med tre, glass og aluminium i toppkvalitet, samt Vionaro skuffesystem fra verdensledende Grass, skaper vi baderomsinnredning av ypperste klasse når det gjelder både design, innovasjon og kvalitet – uansett produkt eller serie. Neste generasjons baderomsinnredning er her.

TX Møbellakk

Gir meget god beskyttelse mot fukt og støt

INR Møbelstandard

De beste skuffene

Skuffer fra Grass som holder i en evighet

Grass Vionaro

SafeTech by INR

Verdens sikreste dusjglass

Se mer

15 års garanti

Møbler og dusj fra INR

Les mer

Mora Technology Inside

INR Design + Mora Teknologi

Takdusjer

Testet iht. EU-normer

Glass i dusjvegger/-dører skal ifølge BBR (Boverkets Byggregler) beskytte mot kuttskader og ha en stabilitet iht. SS-EN 14428, som betyr at glassene er testet og klassifisert iht. regulerte EU-normer. Derfor skal glass til dusjrom være herdet eller laminert.

Fasede kanter og kontroll av hvert glass

For å beskytte de svakeste og mest utsatte delene på et glass, er alle våre dusjglass bestilt med slipte eller fasede kanter og såkalte støttehjørner for å øke kantenes slagbestandighet og dermed dusjglassets totale fasthet. For å sikre at alle glass som forlater fabrikken er prikkfrie, undersøkes hvert enkelt glass grundig når vi lager det til hver unike kundeordre i produksjonen, når vi limer dem i profiler og før vi lukker esken og klargjør emballasjen for utlevering.

Trygghet med CE-merking

Alle INR-dusjer er CE-merket for økt trygghet, noe som innebærer en grundig kontroll av knuseegenskapene og holdfastheten ved kraftige støt. Disse kontrollene av så vel konstruksjon som dokumentasjon gjøres på oppdrag av oss i INR av en tredjepart, Statens Provningsanstalt, noe som gir en ekstra trygghet.

Trygg montering

Vi arbeider kontinuerlig med å lære opp B2B-kunder i både produktegenskaper og montering. Vi anbefaler, både deg som privatperson og fagfolk, å følge den aktuelle monteringsveiledningen da den viser alle momenter i anbefalt rekkefølge. Den oppdateres dessuten kontinuerlig iht. produktutviklingen. Les mer om våre råd for trygg montering.

Mer inspirasjon

Support

Vedlikehold av bad

Finn ut hvordan du på best mulig måte tar vare på din baderomsinnredning fra INR.

Les mer

Support

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Les mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

Hos oss på INR finner du skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnreding
og accessoarer med Nordens fremste kvalitet

Les mer