Forskjellen ligger i detaljene

At det er detaljene som utgjør forskjellen, merker du når du med kritisk blikk går produktene våre etter i sømmene. Ikke noe av det vi gjør eller utvikler, overlates til tilfeldighetene. Lidenskapen for håndverket, materialene og teknologien gjenspeiles ned til minste detalj. Skuffene som glir perfekt inn og ut av servantskapet, det patenterte LINC-løftehengselet som hever og senker seg eller følelsen du får når du hører favorittlåten din strømme fra servantskapet om morgenen...

For oss handler alt om detaljene – fra de aller minste til de aller største.

Ekstra holdbart med TX Top Extreme™

Vi arbeider bare med de beste naturmaterialene og komposittene – alltid med omtanke for miljøet. Alle våre møbler forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje og forlenger holdbarheten til 15 år eller mer.

TX Top Extreme™

Lysende innovasjoner

Våre håndkletørkere har vunnet internasjonal pris for både design og funksjon – og gir deg varme, lys og stil. I tillegg bruker de lite strøm.

Håndkletørkere

Skuffer fra Grass

Våre fullt uttrekkbare, meget lettåpnede skuffer med Soft-Close gjør stor forskjell i hverdagen – i dag og om 15 år. Glimrende justeringsmuligheter, ingen utvendige detaljer og helt lydløs bevegelse.

Møbelserier

Integrerte høyttalere

Koble deg opp mot ditt GRAND-servantskap ved hjelp av Bluetooth og nyt dine favorittlåter på badet med IP-klassifiserte, integrerte høyttalere fra svenske Orlo

Pluspakker

Møbler med intelligent innside

Våre møbler er utstyrt med mange smarte detaljer som LED-belysning i øvre skuff eller under servantskapet, integrerte trådløse høyttalere og skjulte stikkontakter slik at du slipper synlige ledninger.

Baderomsmøbler

Den smarte dusjopp-bevaringen

Dusjoppbevaringen PILE smelter bokstavelig sammen med dusjløsningene i LINC-serien. Først monterer du PILE og så monterer du dusjdøren eller dusjveggen i profilen.

PILE

Verdens sikreste dusjglass

SafeTech by INR holder det granulerte glasset sammen hvis ulykken mot formodning skulle være ute. Finnes som alternativ til LINC Angel og Niagara i 900x900 mm.

SafeTech

Mora Technology Inside

Svenske Mora er verdensledende når det gjelder innovativ teknologi i dusjbatteriene. Med INRs stilrene design på utsiden får du det beste av to verdener.

Takdusjer

Med full tillit til våre meget omfattende laboratorietester tilbyr vi deg hele 15 års garanti både på baderomsmøbler og de fleste dusjløsninger.

Vår garanti

Patentert løftehengsle

Det patenterte hev-/senkhengselet i LINC-serien fascinerer fortsatt. Det justerbare, vedlikeholdsfrie hengselet løfter 7 mm i åpen stilling, og gjør det mulig å svinge inn dørene når de ikke er i bruk.

Dusjserie LINC

Produkter

Borrfri montering

I stedet for å borre og skru, limer du aluminiumsprofilen eller dusjoppbevaringen trygt mot veggen. Med Safe-Fix kan du også demontere uten at det blir merker.

Safe-Fix

Produkter

Enklere rengjøring

Gjør det vanskelig for kalk- og smussavleiringer å feste seg med Timeless® – en permanent overflatebehandling som begrenser rengjøringstiden og bevarer den opprinnelige glansen år etter år.

Timeless

Produkter

Dusjglass

Alle våre glass er herdet og kontrolleres både i vårt eget laboratorium i Malmø og av en uavhengig tredjepartskontrollør. Velg mellom mange spennende alternativer, for eksempel Timeless® som gjør det vanskeligere for kalk og smuss å få feste og SafeTech som holder det granulerte glasset sammen hvis ulykken mot formodning skulle være ute.

Mer om våre glass

Andre har også besøkt

Om INR

TX Top Extreme™

Følg oss på reisen fram til ”INR Møbelstandard” – vår egen standard for baderomsinnredning i våtrom, med krav langt forbi dagens bransjestandarder.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer