Svanemerket baderomsinnredning

Å verne om miljøet for denne og kommende generasjoner er noe vi kontinuerlig har med oss når vi produserer våre baderomsinnredninger – fra design til emballering og frakt. Vi jobber med kontinuerlig testede og nøye utvalgte miljøtilpassede materialer for lang holdbarhet. Vårt miljøfokus har båret frukter! Siden 2014 er alle dusjvegger i LINC-serien Svanemerkede og siden 2015 alle baderomsmøbler i IKON og NORM samt flere speilskap og oppbevaringsskap.

VÅRT SVANEMERKEDE SORTIMENT

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Servanter

Speilskap

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Høyskap

Flere alternativer

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Dusjvegger

Miljøpolicy

«Drive virksomheten iht. gjeldende lovgivning.»

«Redusere vår klimapåvirkning ved hele tiden å ta hensyn til og gjennomføre ressursbesparende tiltak.»

«Oppfylle miljøkrav fra våre kunder.»

«Kontinuerlig jobbe for å forbedre produktenes miljøegenskaper ved å følge utviklingen og ta hensyn til materialvalg ved konstruksjon og innkjøp.»

Svanen

Siden 2014 har hele LINC-serien vært miljømerket med Svanen, noe som innebærer at dusjveggene er helt gjenvinningsbare og inneholder minimale mengder miljøfarlige stoffer. Også de fleste møblene i vår møbelserie IKON er svanemerkede. Hold utkikk etter svanesymbolet i produktinformasjonen!

BASTA

BASTA er et register som inneholder produkter som oppfyller egenskapskriteriene fra den europeiske kjemikalielovgivningen REACH som har som hensikt å utfase eksempelvis tungmetaller. 

ISO 14001-SERTIFISERT

Et viktig ledd i arbeidet med miljøspørsmål er å arbeide etter et miljøledelsessystem. INR Sverige ABs miljøsystem er sertifisert av Intertek og tilfredsstiller kravene i miljøsystemstandard ISO 14001, et av verdens mest anerkjente uavhengige sertifiseringsorganer.

REPA

INR er tilkoblet REPA, næringslivets system for gjenvinning av emballasje. Vi tar ansvar for gjenvinningen av emballasjen også etter konsumentens sluttbruk. 

Miljøvurderinger

Vi lar forskjellige instanser granske og miljøvurdere våre produkter når situasjonen krever det. Eksempel på samarbeidspartnere er Sunda Hus og Byggvarevurderingen.

Byggvaredeklarasjoner

Byggvaredeklarasjoner er et ledd i byggsektorens miljøansvar og innebærer en streben etter å minimere materialspill og restprodukter, ta vare på materialer ved riving samt halvere deponeringen. INRs deklarasjoner er opprettet ifølge Kretsloppsrådets anvisninger for byggvaredeklarasjoner. Se aktuelt produkt for gjeldende byggvaredeklarasjon.

Andre har også sett på

Om INR

Om INR

Siden 2017 er Aspen og INR tilsammen ICONIC NORDIC ROOM – vi har beholdt identiteten i våre respektive spesialistgenre; baderomsmøbler og dusj.

Les mer

Om INR

Kvalitet

En nøye utvalgt baderomsinnredning av utmerket kvalitet betyr trygghet på lengre sikt.

Les mer

Forbruker

INR Katalog

Fyll inn navn og adresse og klikk på send, så har du katalogen i postkassen i løpet av noen dager. Du kan også bla i katalogen her.

Les mer