Om TX Top Extreme™

Hva skal du kunne forvente av baderomsinnredningen din? At den skal holde lenge selvfølgelig. Dessverre er det ikke alltid en selvfølge. Derfor har vi utviklet TX – en overflatebehandling som kapsler inn og gjør treoverflatene skjøtefrie og dermed ugjennomtrengelig for fukt. I tillegg er den meget motstandsdyktig mot støt og daglig slitasje. I minst de 15 årene som garantien lover.

TX-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap eller veggskap/høyskap fra 2019.

 

HVA ER TX?

Overflatebehandlingen TX Top Extreme er utviklet i tett samarbeid mellom INR og en av verdens ledende lakkprodusenter. I målbeskrivelsen ønsket vi å utvikle en overflatebehandling som skulle tåle det tøffe miljøet på badet i minst 15 år. Det har vi lykkes med.

Historien bak TX

HVILKE PRODUKTER HAR TX?

Alle utvendige treoverflater på servantskap, speilskap og oppbevaring i INRs sortiment fra 2019. Møbelet ditt spraylakkeres med tre lag TX Top Extreme, noe som gir et innkapslet produkt uten skjøter. En TX-forseglet overflate er steinhard og silkemyk på samme tid.

Våre møbelserier

HVA GJØR TX SÅ UNIK?

  • Den harde og motstandsdyktige TX-overflaten kapsler inn og beskytter
  • Tåler fukt minst 3 ganger det normale og motstandsdyktig mot støt opp til det dobbelte
  • INR er alene om TX Top Extreme™ i Norden

Filmer om TX

Se filmen om Nästa Generations Badrumsinredning

Mer inspirasjon

Support

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Les mer

Om INR

Care Less

Les mer

Design

Møbelserier

Våre bademøbler er fulle av smarte detaljer som forenkler hverdagen. Her kan du lese om hvert av møblerets standardutstyr og alternativer.

Les mer