Intelligente funksjoner som får baderommet ditt til å utstråle wow

At baderommet ditt skal fungere like godt om natten som om dagen, det er den absolutte filosofien til våre produktdesignere når de utvikler nye produkter og tenker på funksjonene deres. Integrerte lyskilder i innredningen er en slik funksjon som er praktisk samtidig som den gir en skikkelig wow-effekt til hele baderommet.

I noen av våre produkter – for eksempel de ikoniske håndkletørkerne Line og Bow – er belysningen en integrert del av designen og følger alltid med når du kjøper produktet. Men for de fleste andre produkter er det et tilvalg. Alle servantskap fra INR har mulighet for ekstra belysning. Scroll ned og se hvordan vi får produktene våre til å stråle av lys og ikonisk stil.

Servantskap med bevegelsessensor

Belysning i og under servantskapet er et av våre mest populære tilvalg som virkelig er prikken over i’en på ditt baderomsmøbel. Følelsen av å kunne navigere seg rundt servantskapet nattestid uten å måtte slå på taklyset, beskrives av mange som uvurderlig.

Bevegelsessensorer registrerer når du går inn i rommet og fader inn belysningen under servantskapet og i øvre skuff. Når du går ut av rommet, slukkes belysningen. Vil du endre innstillingen på avstand og tid kan du enkelt gjøre det. Tilvalget Plus Light finnes til alle våre servantskap.

Møbelserier

Innovative håndkletørkere

Bli kjent med den Red Dot Award-vinnende håndkletørkeren Bow som tørker håndkleet og har et stilrent hvitt nedadrettet lys under. Og så må vi ikke glemme den evig populære håndkletørkeren Line som gir et svalt og behagelig lys til baderommet takket være sin blå lysdiode i toppen. Med Bow og Line på badet trenger du ikke slå på lyset i taket når du skal finne toalettet om natten. Håndkletørkerne finnes i mange utførelser og fargekombinasjoner og trekker 34 respektive 26 W.

Type belysning: LED

Håndkletørkere

Baderomsspeil det stråler av

Baderomsspeilet eller speilskapet har mange viktige funksjoner i hverdagen din. Bortsett fra å speile dine forhåpentligvis vakreste sider skal det også gi effektiv belysning og fin stemning til rommet. Muligheten til å regulere lysstyrke og fargetemperatur etter egen smak og behag er en innovativ funksjon som du finner i flere av våre speil og speilskap.

Som det lille baderommets beste venn bør speilskapet dessuten ha mye oppbevaring bak dørene. Men hvorfor slutte der? Med innovative funksjoner slik som integrert stikkontakt, magnetholder til for eksempel pinsett eller andre småsaker, forstørrelsesspeil samt effektiv, dimbar belysning som du kan justere akkurat som du vil, kan speilskapet virkelig ta morgenen din – eller kvelden – til nye høyder!

Baderomsspeil

Trinnløs justering av lyset

I sin mest klassiske rektangulære design har vi to speilskap i sortimentet; en enklere variant som kobles til rommets strømbryter og så har vi plus-varianten som tilbyr alt du kan ønske innen speilskapinnovasjon. Med Stage Plus får du nemlig i tillegg til overbelysning også belysning inni og under skapet. Det samme gjelder speilskapet Circ med rundt, delt speil.

Ved hjelp av et touch-panel på utsiden av skapet dimmer og justerer du trinnløst belysningen fra kald til varm – akkurat som du vil ha det. Slå av belysningen og når du slår den på igjen, er innstillingene som de var da du slo av. På baderomsspeilene Touch og Scene regulerer du lyset ved hjelp av touch-knapper på selve speilet.

Speilskap


Relaterte sider

elektriska handdukstorkar

Håndkletørkere

Bli kjent med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i to varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer
INR Unleashed - Match made in heaven™ for badets mest essensielle metaller

Matchende utførelser

Gjør deg kjent med de fem utførelsene å se hva som matcher best av finér, glass og øvrige materialer på badet.

Se mer
baderom trender 2024

Baderoms­trender

Sterke aksenter, monokromt og nøytralt eller skandinavisk retro? Dette er trendene på badet i 2024.

Se mer