Dusjkabinett fra INR

Dusjkabinettet er den mest tradisjonelle dusjløsningen som finnes. Du dusjer omsluttet av vegger og dører i et kar som minimerer risikoen for lekkasje. Et dusjkabinett er dermed den ultimate løsningen for baderom med utilfredsstillende gulvfall eller i rom som ikke tåler større mengder fukt. I kabinettserien BRIC har vi flere vakre løsninger - alle svenskproduserte.

Se alle våre dusjkabinetter >

Dusjkabinett frostet glass

BRIC 5 Dusjkabinett

Et dusjkabinett i 90x90 og 100x100. Velg mellom klart glass og frostet glass (Strimma) og mellom grep og håndtak - det som passer deg best.

BRIC 5

Dusjkabinett med skyvedør

bric 2 dUSJKABINETT

Ett dusjkabinett som måltilpasses i høyden 1800-2120 mm - perfekt for hytten!

BRIC 2

Dusjkabinett 90x90

BRIC 4 DUSJKABINETT

Vårt vakreste dusjkabinett med pivotdører, integrert dusjpanel og flere glass å velge mellom.

BRIC 4

Dusj trygt i dusjkabinett

Den store fordelen med dusjkabinett er at karet fanger opp vannet, noe som er viktig i bad hvor gulvfallet ikke er tilstrekkelig. Det minsker risken for fuktproblemer, selv om dusjkabinettet monteres midt i badet. En annen fordel med dusjkabinett er at det har frostede bakvegger som effektivt skjuler bakomliggende rør. 

Se våre dusjkabinetter

Dusjkabinett
Duschkabiner

Andre har også sett på

I et baderom med tregulv er et dusjkabinett et utmerket valg da den tetter helt og hindrer at det kommer uønsket vann ut på gulvbordene.

Dusjserier

BRIC

BRIC gir ekstra frihet når du skal velge dusjkabinett. Våre fire modeller kan måltilpasses i høyden, utstyres med skyvedør eller pivotåpning.

Les mer
dusjvegger

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Les mer
dusjvegg

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer