Dusjvegg i nisje

I langsmale baderom kan det være praktisk å bruke den nisjen som dannes lengst inne som dusjplass. Du kan også skape din egen nisje ved å bygge en vegg som fungerer som praktisk og pen romavdeler for å plassere wc eller vaskeservant på den ene siden og dusj på den andre. Bla ned for å se et par eksempler på våre mest populære løsninger for dusjvegg i nisje - alle svenskproduserte og med 15 års garanti.

Se alle våre dusjdører

Sync Dusjdører

3 dusjdører for små rom

Se mer

LINC Nisje

7 dusjhjørner med hev/senk-funksjon

Se mer

ARC Nisje

7 fleksible dusjhjørner

Se mer

Dusjdører for nisje – en praktisk og estetisk løsning

varianter på disse dusjdørene. I våre fem dusjserier er det noe for enhver smak og lommebok! Imidlertid er det en del ting å tenke på før du bestiller. Hvis du renoverer et bad, er det viktig å måle nisjen først og fremst etter at det er ferdig flislagt ellers blir målet helt feil. I en del tilfeller er veggene heller ikke helt loddrette og da kreves det ekstra tilpasning av glasset. Heldigvis er dette en kostnadsfri tilpasning som er inkludert i modellens grunnpris. Det samme gjelder ved tilpasning for skråtak.

Om måltilpassede dusjdører

TRAC dusjdører

1 dusjdør og 1 skyvedør

Se mer

EPIC dusjdører

5 dusjdører med pivotbeslag

Se mer

Andre har også sett på

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Se mer

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Se mer