Dusjvegg i nisje

I langsmale baderom kan det være praktisk å bruke den nisjen som dannes lengst inne som dusjplass. Du kan også skape din egen nisje ved å bygge en vegg som fungerer som praktisk og pen romavdeler for å plassere wc eller vaskeservant på den ene siden og dusj på den andre. Bla ned for å se et par eksempler på våre mest populære løsninger for dusjvegg i nisje - alle svenskproduserte og med 15 års garanti.

Se alle våre dusjdører

Sync Nisje

Dusjvegger med 6 mm glass og smart foldefunksjon.

Les mer

LINC Nisje

Svanemerket dusjserie med 6 mm glass og tilnærmet uendelige valgmuligheter.

Les mer

ARC Nisje

Stilrene dusjvegger som setter det 8 mm tykke glasset i fokus.

Les mer

Planlegg nisjen

En dusjvegg i nisje er både praktisk og estetisk, og vi tilbyr mange varianter av disse dusjløsningene. Men det finnes en del ting du må tenke igjennom før du legger inn din bestilling. Pusser du opp et bad der du må forholde deg til gamle vegger, må du måle opp nisjens bredde etter at kakling eller tilsvarende er helt ferdig for at nisjemålet skal bli nøyaktig riktig. I en del tilfeller er veggene heller ikke helt loddrette, og da kreves en ekstra tilpasning av glasset. Dette er en kostnadsfri tilpasning som inngår i modellens grunnpris.

Se vår sjekkliste ved renovering

TRAC Nisje

La den pene praktiske TRAC-skinnen ramme inn dusjrommet.

Les mer

EPIC Nisje

Vår mest eksklusive dusjserie med 10 mm glass og pivotbeslag.

Les mer

Mer inspirasjon

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Les mer

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Les mer

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer