Dusjvegg Edge 20 Plus med Sway. Håndkletørker Line.

Skjermer

Ulike typer skjermer til dusjen

En fast eller bevegelig skjerm som plasseres i passe avstand fra et av baderommets hjørner er en estetisk og populær dusjløsning. Her finner du en håndfull eksempler på praktiske og stilige skjermer – bevegelige og faste samt med eller uten veggprofil – i følgende varianter:

  • Skjerm med ramme
  • Skjerm uten veggprofil
  • Skjerm med veggprofil

Start med å utforske hvilken type og modell skjerm som passer best for deg og ditt baderom. Fokuser deretter på det visuelle: glass og finish. Scroll nedover, så ser du lite utvalg av våre skjermer eller klikk under for å gå direkte til hele sortimentet.

Alle skjermer

E D G E

Skjermer med ramme

I dusjserien Edge kan vi presentere to stilrene skjermer med ramme. Den ene skjermen kan måltilpasses på høyden. Rammen er tilgjengelig i to eksklusive utførelser; anodisert aluminium som trekker mot rustfritt og matt svart. Unikt for Edge er det nye glasset Sway, med en bølgeformet rillet overflate som du vil elske å dra fingertuppene over.

Edge


Alle skjermer

A R C

Skjermer uten veggprofil

Du som elsker store glassflater uten unødvendige detaljer, bør se nærmere på skjermene i serien Arc. Her finner du både faste og bevegelige skjermer i 8 mm glass i mange glasstyper og utførelser. Her finner du også imponerende løsninger som går fra gulv til tak. Alle skjermer i Arc-serien måltilpasses etter dine forutsetninger.

Arc Original   Arc Frame


Alle skjermer

Hvis du er ute etter en mer omsluttende følelse, er et dusjhjørne den rette løsningen. De åpne variantene er stilige, men gir en mer åpen følelse enn de med to eller flere glass.

Skjermer med veggprofil

Er du ute etter en skjerm med veggprofil er Linc-serien den du bør se på. Her finner du flere faste og bevegelige skjermer med veggprofil og tetningslist som bidrar til å holde vannet på plass. Alle skjermer i Linc kan limes opp og kombineres med den smarte dusjoppbevaringen Pile.

Linc Original


Alle skjermer

Relaterte sider

Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer
Dusjhjørne LINC Angel med åpne dører.

Dusjhjørner

Å plassere dusjen i et av hjørnene på badet er en smart måte å få mest mulig ut av plassen og skape et deilig dusjområde.

Se mer

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer