Skjermer til dusjen

Ulike typer skjermer til dusjen

En fast eller bevegelig skjerm som plasseres i passe avstand fra et av baderommets hjørner er en meget populær dusjløsning. Her finner du en håndfull eksempler på praktiske og stilige skjermer – bevegelige og faste samt med eller uten veggprofil.

De aller fleste dusjløsninger fra INR produseres i Sverige, har herdet sikkerhetsglass av høy kvalitet og leveres med 15 års garanti.

Ulike typer skjermer

  • Skjerm uten veggprofil
  • Skjerm med ramme
  • Skjerm med veggprofil

Skjermer uten veggprofil

Du som liker store glassflater uten unødvendige detaljer, bør se nærmere på skjermene i ARC-serien. Her finner du flere faste og bevegelige skjermer i 8 mm glass i mengder av glasstyper og finisher. Her finner du også imponerende løsninger som går fra gulv til tak. Alle skjermene i ARC-serien måltilpasses etter dine forutsetninger.

ARC Original   ARC Frame

Se alle

Skjerm

ARC 19 Original

En innfellbar, frittstående dusjdør i 8 mm tykt glass uten grep. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Krom Svart Messing

Fra kr 9 990

Skjerm

ARC 20 Original

En stilren skjermvegg i 8 mm tykt glass. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Krom Svart Messing

Fra kr 11 390

Skjerm

ARC 20 Frame Plus

En stilren skjermvegg i 8 mm tykt glass fra gulv til tak. Den estetiske skinnen rammer inn, samtidig som den hindrer at vannet trekker ut av dusjen. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Blankpolert Svart

Fra kr 14 790

Skjerm

ARC 20 Original Plus

En stilren skjermvegg i 8 mm tykt glass fra gulv til tak. ARC er vår mest fleksible dusjserie, og passer til deg som vil ha store glassflater og minimalt med detaljer. Måltilpasses kostnadsfritt innenfor angitte intervaller. Tilpasses enkelt etter nettopp dine mål.

Krom Svart Messing

Fra kr 14 790

Hvis du er ute etter en mer omsluttende følelse, er et dusjhjørne den rette løsningen. De åpne variantene er stilige, men gir en mer åpen følelse enn de med to eller flere glass.

Skjermer med veggprofil

Hvis du er ute etter en skjerm med veggprofil, er det serien LINC du skal se på. Her finner du to stilige og praktiske skjermer med veggprofil og tetningslist som hjelper til å holde vannet på riktig side av dusjen.

LINC Original

Se alle

Skjerm

LINC Josephine

Her kan du se originalen blant dusjveggene våre. Dusj med stil bak denne svenskproduserte og ikoniske bevegelige skjermen i 6 cm tykt glass med utskiftbar tetningslist. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Blankpolert Mattbørstet Hvit Svart

Fra kr 8 390

Skjerm

LINC 19 Original

En innfellbar, frittstående dusjdør i 6 mm tykt glass med utskiftbar tetningslist. Svenskproduserte LINC 19 Original fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Hvit Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 5 890

Andre har også besøkt

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer