Blandebatterier

Blandebatterier til dusj og servantskap

Våre blandebatterier er spesielt utvalgt for å matche designen til våre dusjvegger og baderomsmøbler. Se gjerne litt ekstra på våre nyeste blandere med børstet finish i stainless, brass, og bronze. Alle vår blandebatterier er typegodkjent og tilpasset nordiske baderom.

Sammenlikne takdusjer   Servantbatterier

Sortér på

Rens filter

0 produkter vises

Kampanje

Møbelkampanje

25% på baderomsinnredning i serierne GRAND og VISKAN med eller uten speil.

Til kampanjen

Om blandebatterier for baderom fra INR

Ta deg god tid når du skal velge blandebatteri for badet. Velger du riktig blandebatteri, kommer det vakre servantskapet til sin rett, samtidig som du får et produkt som varer i mange år. Ta gjerne en titt på blandebatteriene i matt svart og polert messing, som er designet for å harmonere med de svarte knottene og håndtakene i våre tre møbelserier, samt med beslagene i samme finish i dusjseriene ARC og TRAC.

Når det gjelder blandebatterier til dusjen, har vi flere varianter. Med våre kvalitetssikrede takdusjer med Mora Technology Inside styrer du temperatur og stråle med utprøvd presisjon og stil i overflod. Blandebatteri for baderom med håndtak, taksiler og hånddusjer tilpasset for dusjveggen, uansett om du velger kantete ARC og TRAC eller den rundere LINC og SYNC. Velg trefunksjonshånddusjen med pulserende stråle for en ekstra deilig dusjopplevelse.

Andre har også sett på

Serier

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjen MIST – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst.

Se mer

Serier

Servant­batterier

Ditt servantbatteri ger baderommet karakter og er en viktigt detalj uansett hvilken modell du velger. 

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer