Blandebatterier

Blandebatterier til dusj og servantskap

Våre blandebatterier er spesielt utvalgt for å matche designen til våre dusjvegger og baderomsmøbler. Se gjerne litt ekstra på våre nyeste blandere med børstet finish i stainless, brass, og bronze. Alle vår blandebatterier er typegodkjent og tilpasset nordiske baderom.

Sammenlikne takdusjer

Sortér på

Rens filter

0 produkter vises

Nyhet

Unleashed

Unleashed gir deg et nøyaktig fargetilpasset konsept med livfulle, børstede metaller til de mest toneangivende produktene på badet: dusjvegg, takdusj, håndkletørker og servantbatteri.

Bli kjent med

Relaterte sider

Serier

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjen MIST – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst.

Se mer
Servantbatteri STEEL VOYAGE i Brushed Bronze.

Serier

Servant­batterier

Ditt servantbatteri ger baderommet karakter og er en viktigt detalj uansett hvilken modell du velger. 

Se mer

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står for premium nordisk baderomsdesign med en intelligent innside – laget i materialer som tåler hjemmets tøffeste miljø i minst 15 år.

Se mer

Om blandebatterier for baderom fra INR

Ta deg god tid når du skal velge blandebatteri for badet. Velger du riktig blandebatteri, kommer det vakre servantskapet til sin rett, samtidig som du får et produkt som varer i mange år. Ta gjerne en titt på blandebatteriene i matt svart og polert messing, som er designet for å harmonere med de svarte knottene og håndtakene i våre tre møbelserier, samt med beslagene i samme finish i dusjseriene Arc.

Når det gjelder blandebatterier til dusjen, har vi flere varianter. Med våre kvalitetssikrede takdusjer med Mora Technology Inside styrer du temperatur og stråle med utprøvd presisjon og stil i overflod. Blandebatteri for baderom med håndtak, taksiler og hånddusjer tilpasset for dusjveggen, uansett om du velger kantete Arc eller den rundere Linc. Velg trefunksjonshånddusjen med pulserende stråle for en ekstra deilig dusjopplevelse.