Servantbatteri POSH

Elegante POSH tiltrekker seg oppmerksomhet uansatt hvor den står, og er det opplagte valget for deg som heller mot New England eller som bare ønsker et staselig blandebatteri i landlig stil.
Les mer
Pris
Sammen­drag Pris

Opprett

Sammen­drag

Finish

Blank krom

Artikkelnummer

80000628

Pris kr 2 990

Ved bestilling oppgi

  • Artikkelnummer.

Skriv ut sammendrag

Lagre som favoritt

Fakta

For deg som mener at blandebatteriet gjerne må være litt mer fremtredende, har vi utviklet POSH. Vipp og vri på grepet, og se hvordan vannet renner i en myk og stilig bue. Elegante POSH tiltrekker seg oppmerksomhet uansett hvor den står, og vil garantert bli lagt merke til hver gang du har gjester på besøk. POSH er det opplagte valget for deg som heller mot New England og ønsker et blandebatteri i landlig stil.

  • Fås i krom.

Bilder

1/10

Servantskap VISKAN Solid 100 i «Premium White». Speil TOUCH 100. Servantbatteri POSH.

Last ned høyoppløselige bilder

2/10

Servantskapet GRAND Solid 100 i «Cappuccino» (NCS S 4005-Y20R) med det stilrene åpningsalternativet Push Tipmatic. Servantbatteri POSH i krom og det runde speilet LOOX 90.

Last ned høyoppløselige bilder

3/10

GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS) med grepet DEEP i messing. Servantbatteri POSH i messing samt speilet GROOM.

Last ned høyoppløselige bilder

5/10

GRAND Solid 100 i «Cappuccino» (NCS) med speil LOOX 90. Dusjvegg EPIC 1 Plus og håndkletørkeren LINE i samme farge som innredningen.

Last ned høyoppløselige bilder

6/10

Badet skal fungere alle timer av døgnet. Her med stemningsfull belysning under servantskapet GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS).

Last ned høyoppløselige bilder

< >

Dokumenter