Servantbatteri POSH

Elegante POSH tiltrekker seg oppmerksomhet uansett hvor det er plassert, og er det opplagte valget for deg som liker den landlige stilen eller bare leter etter et stilsikkert blandebatteri i retrostil.
Les mer
Pris totalt
Sammen­drag Pris totalt

Opprett

Sammen­drag

Finish

Blank krom

Artikkelnummer

80000628

Pris totalt kr 3 580

Ved bestilling oppgi

  • Artikkelnummer.

Skriv ut sammendrag

Lagre som favoritt

Fakta

Vi har utviklet POSH med tanke på deg som synes at blandebatteriet godt kan gjøre litt ekstra av seg. Vinkle og drei på grepet, og se vannet renne i en myk og stilren bue. Elegante POSH tiltrekker seg oppmerksomhet uansett hvor det er plassert, og vil stjele sin dose av velfortjent oppmerksomhet hver gang du har gjester på besøk. POSH er det opplagte valget for deg som liker den landlige stilen eller bare leter etter et stilsikkert blandebatteri i retrostil.

  • Fås i krom
  • Passer til Easy-Clean pop-up med vannlås, for enkel rengjøring

Video

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Bilder

5/24

GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS) med grepet DEEP i messing. Servantbatteri POSH i messing samt speilet GROOM.

Last ned høyoppløselige bilder

7/24

Servantskapet GRAND Solid 100 i «Cappuccino» (NCS S 4005-Y20R) med det stilrene åpningsalternativet Push Tipmatic. Servantbatteri POSH i krom og det runde speilet LOOX 90.

Last ned høyoppløselige bilder

11/24

Servantskap GRAND Classic 120 i «Slate Grey» (NCS) med grep DEEP samt høyskap 40 i samme serie. Servantbatteri POSH. Speil LOOX 90.

Last ned høyoppløselige bilder

13/24

Bruk god tid når du velger servantbatteri. Riktig batteri framhever skjønnheten til servantskapet samtidig som du får et produkt som holder mange års bruk.

Last ned høyoppløselige bilder

14/24

Badet skal fungere alle timer av døgnet. Her med stemningsfull belysning under servantskapet GRAND Classic 80 i «Green Tea» (NCS).

Last ned høyoppløselige bilder

15/24

GRAND Classic 80 i 'Green Tea' (NCS) med skråkappet dusjvegg ARC 4 Original med beslag i messing.

Last ned høyoppløselige bilder

16/24

Servantskap GRAND Classic 140 i «Premium White» med grep DEEP. Servantbatteri POSH. Speil GROOM 60.

Last ned høyoppløselige bilder

17/24

Servantskap GRAND Solid 140 i «Cappuccino» (NCS S 4005-Y20R) med Push Tipmatic. Servantbatteri POSH. Speil TOUCH 140. Håndkletørker LINE.

Last ned høyoppløselige bilder

18/24

Kommod VISKAN Classic 120 i 'Premium White' med grepp DEEP. Tvättställsblandare POSH. Spegel LOOX 90.

Last ned høyoppløselige bilder

19/24

Servantskap VISKAN CLassic 100 i «Premium White» med håndtak ADD. Vaskeservant i porselen. Servantbatteri POSH. Speil SCENE 100.

Last ned høyoppløselige bilder

21/24

Servantskap VISKAN Classic 60 i Dove Blue (NCS S 3010-R90B) med grep DEEP og vaskeservant i porselen. Høyskap 30 i samme serie. Servantbatteri POSH. Speil FEEL 60.

Last ned høyoppløselige bilder

22/24

Servantskap VISKAN Solid 120 i «Premium White» med håndtak ADD. Vaskeservant i porselen. Servantbatteri POSH. Speilskap STAGE 120.

Last ned høyoppløselige bilder

< >

Dokumenter

Match med

Tilbehør

Vannlås Easy-Clean Pop-up

Vannlås med Easy-Clean og pop-up til servanter med overløpshull

Fra kr 740

Servantskap

GRAND Classic 140 Dobbelservant

Hvis du har plass, er vårt bredeste servantskap det åpenbare valget både for familien og paret som ønsker maksimal plass i skuffene. Her i form av GRAND Classic med den klassiske rammedøren. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 21 450

Takdusj

MIST

I samarbeid med Mora – en svenskprodusert takdusj som forener det beste fra to verdener: estetisk og ergonomisk design på utsiden, og verdensledende blandebatteriteknologi på innsiden. MIST er en høydejusterbar takdusj med rund taksil og slange og hånddusj i flere fargevarianter, som harmonerer med dusjveggene i LINC.

Krom Svart Hvit

Fra kr 9 990

Servantskap

GRAND Classic 60

For deg som bor trangt og drømmer om New England, er GRAND Classic 60 det perfekte alternativet. Her er snekkerglede forent med innenforliggende fronter, samtidig som du takket være en høyde og dybde utenom det vanlige, får maksimal oppbevaringsplass på tross av den smale bredden. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 10 070

Servantskap

VISKAN Solid 120

Vårt mest klassiske servantskap i den bredeste varianten, med to skuffer og en servant i hvit porselen eller matt hvit stenkompositt med stor avlastningsflate ved siden av vasken. Velg mellom flere farger, utførelser og finérer, og kombinere med knotter eller grep i en matchende finish. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 16 330