Servantbatteri SLEEK

Med sitt vakre formspråk og overflaten i krom, hvit eller svart, gir SLEEK hele badet et lekent, men luksuriøst preg. SLEEK fås også i en helt matt hvit og matt svart variant.
Les mer
Pris totalt
Sammen­drag Pris totalt

Opprett

Sammen­drag

Finish

Krom

Artikkelnummer

80000629

Pris totalt kr 3 220

Ved bestilling oppgi

  • Artikkelnummer.

Skriv ut sammendrag

Lagre som favoritt

Fakta

Med sitt vakre formspråk og overflaten i krom, hvit eller svart, gir SLEEK hele badet et lekent, men luksuriøst preg. SLEEK fås også i en helt matt hvit og matt svart variant. La fargevalgene på badet hjelpe deg med å velge blant de fem variantene. SLEEK er blandebatteriet for deg som kun er fornøyd med det aller beste. Funksjon og design i skjønn forening. Forbered deg på en livsvarig forelskelse. SLEEK fås også i en variant for ovenpåliggende servanter. Kombiner med pop-up i samme farge.

  • Fås i krom, krom/hvitt, krom/svart
  • Lav modell
  • Passer til Easy-Clean pop-up med vannlås, for enkel rengjøring

Bilder

5/22

Servantskap VISKAN Grip 60 Porslin SLEEK STAGE 60

Last ned høyoppløselige bilder

6/22

Servantskap VISKAN Grip 60 Porslin STAGE 60

Last ned høyoppløselige bilder

7/22

INR VISKAN Grip 60 med Angel och PILE i svart

Last ned høyoppløselige bilder

8/22

Bruk god tid når du velger servantbatteri. Riktig batteri framhever skjønnheten til servantskapet samtidig som du får et produkt som holder mange års bruk.

Last ned høyoppløselige bilder

9/22

Vaskeservant til GRAND Solid 100 i «Black Oak» ovenfra. Servantbatteri SLEEK og pop-up i matt svart. Speil LOOX 90.

Last ned høyoppløselige bilder

10/22

Servantskap GRAND Solid 100 i «Antracite» (NCS) med Push Tipmatic. Servantbatteri SLEEK. Speil LOOX 90.

Last ned høyoppløselige bilder

11/22

Servantskap GRAND Solid 100 i «Antracite» (NCS) med Push Tipmatic og Plus Lyd, trådløse høyttalere på begge kortsidene av servantskapet. Servantbatteri SLEEK. Speil LOOX 90.

Last ned høyoppløselige bilder

13/22

Når du akkurat har kommet hjem fra skibakken og blir møtt av din GRAND Grip 120 i Black Oak og ditt herlige LOOX-speil i 110 cm.

Last ned høyoppløselige bilder

14/22

Lappland Moodboard

Last ned høyoppløselige bilder

15/22

Et fantastisk hjemmespa i japansk-skandinavisk stil med dusj, badstu og avslapning.

Last ned høyoppløselige bilder

16/22

Med utsikt over fjellet når skumringen faller. I ditt hjemmespa blir smart belysning i innredningen ekstra viktig for å få den rette følelsen.

Last ned høyoppløselige bilder

19/22

Hållbara badrum Moodboard

Last ned høyoppløselige bilder

20/22

Servantskap VISKAN Grip 40 i «Black Oak» med dør og matt svart grepslist. Vaskeservant i porselen. Servantbatteri SLEEK. Speil FEEL 40.

Last ned høyoppløselige bilder

< >

Dokumenter

Match med

Tilbehør

Vannlås Easy-Clean Pop-up

Vannlås med Easy-Clean og pop-up til servanter med overløpshull

Fra kr 740

Servantskap

GRAND Solid 100

Et 100 cm bredt servantskap med et riktig så eksklusivt uttrykk, takket være de innenforliggende frontene og den smekre servanten i porselen. Den silkemyke overflatebehandlingen TX Top Extreme™ gir et møbel som tåler både fuktighet, støt og riper i mange år fremover. 15 års garanti.

Hvit Eik Svart NCS

Fra kr 12 730

Servantskap

VISKAN Grip 60

Et nett møbel med en eksklusiv følelse takket være det minimalistiske designet uten grep. Med VISKAN Grip 60 får du mye møbel for pengene. Uansett hvilken utførelse du velger, inngår vår utrolig fukt- og slagbestandige overflatebehandling TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 7 550

Takdusj

MIST

I samarbeid med Mora – en svenskprodusert takdusj som forener det beste fra to verdener: estetisk og ergonomisk design på utsiden, og verdensledende blandebatteriteknologi på innsiden. MIST er en høydejusterbar takdusj med rund taksil og slange og hånddusj i flere fargevarianter, som harmonerer med dusjveggene i LINC.

Krom Svart Hvit

Fra kr 9 990

Servantskap

GRAND Grip 120

GRAND Grip 120 er et meget romslig servantskap med god plass i begge de myklukkende skuffene, den øvre er innredet med oppbevaring for de viktige småsakene.

Hvit Eik Svart NCS

Fra kr 18 380

Servantskap

GRAND Classic 80

Et passe stort servantskap der den landlige følelsen i rammedøren virkelig får komme til sin rett. Her snakker vi snekkerglede med innfelte skuffer med klassisk rammespeil utstyrt med vår unike TX Top Extreme™ overflatebehandlingen. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 12 600

Servantskap

VISKAN Grip 40

Et servantskap med dør med grepslist for det lille badet eller kanskje gjestebadet. Velg mellom Premium White, Still Grey, Black Oak-finér eller NCS, og kombiner med grepslist i matt hvit, svartbørstet eller matt grå i samme nyanse som Still Grey. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 3 980