Tilbehør Vannlås Easy-Clean Pop-up

Vannlås med Easy-Clean bunnventil med pop-up i blank krom. Passer til alle servanter i GRAND OG VISKAN bortsett fra LEVEL.
Les mer
Pris totalt
Sammen­drag Pris totalt

Opprett

Sammen­drag

Finish

Artikkelnummer

390220

Pris totalt kr 680

Ved bestilling angi

  • Artikkelnummer

Skriv ut sammendrag

Lagre som favoritt

Fakta

Gjør den ukentlige rengjøringen til en glede – kjøp vår smarte vannlås med Easy-Clean bunnventil med pop-up i blank krom. Bare løft opp, skyll av og sett den tilbake igjen. Passer til alle servanter i GRAND og VISKAN.

  • Passer ikke til LEVEL. Velg Easy-Clean med åpen bunnventil.
  • Til servantene i AIR-serien anbefaler vi en åpen bunnventil. 

Video

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Bilder

3/4

Bare å løfte opp, skylle av og sette tilbake igjen.

Last ned høyoppløselige bilder

< >

Dokumenter

Match med

Servantskap

VISKAN Grip 60

Et nett møbel med en eksklusiv følelse takket være det minimalistiske designet uten grep. Med VISKAN Grip 60 får du mye møbel for pengene. Uansett hvilken utførelse du velger, inngår vår utrolig fukt- og slagbestandige overflatebehandling TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 6 930

Servantskap

GRAND Grip 100

GRAND Grip 100 er et romslig servantskap med mye plass i begge de myklukkende skuffene, den øvre er innredet med oppbevaring for de viktige småsakene.

Hvit Eik Svart NCS

Fra kr 12 450

Servantskap

VISKAN Solid 120

Vårt mest klassiske servantskap i den bredeste varianten, med to skuffer og en servant i hvit porselen eller matt hvit stenkompositt med stor avlastningsflate ved siden av vasken. Velg mellom flere farger, utførelser og finérer, og kombinere med knotter eller grep i en matchende finish. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 14 990

Servantskap

GRAND Classic 80

Et passe stort servantskap der den landlige følelsen i rammedøren virkelig får komme til sin rett. Her snakker vi snekkerglede med innfelte skuffer med klassisk rammespeil utstyrt med vår unike TX Top Extreme™ overflatebehandlingen. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 11 570