Dusjvegger

Dusjvegger for store og små baderom

Hos oss på INR finner du markedets bredeste sortiment av svenskproduserte høykvalitetsdusjvegger. De fleste kan måltilpasses eller skråkappes etter ditt ønske – oftest uten ekstra kostnad. Du kan også velge å skape noe helt eget – hentet ut fra ditt eget hode.

Dusjserier   Skreddersydd dusj

 

Sortér på

Rens filter

0 produkter vises

Nyhet

Unleashed

Unleashed gir deg et nøyaktig fargetilpasset konsept med livfulle, børstede metaller til de mest toneangivende produktene på badet: dusjvegg, takdusj, håndkletørker og servantbatteri.

Bli kjent med

Andre har også sett på

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer
GRAND Solid 100 med skråkappet dusjhjørne ARC 13 Original

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Dusjvegger for store og små baderom

Hos oss på INR finner du markedets bredeste sortiment av svenskproduserte dusjvegger i høy kvalitet. De fleste kan måltilpasses eller skråkappes etter ditt ønske – oftest uten ekstra kostnad. Du kan også velge å skape noe helt eget – hentet ut fra ditt eget hode.

Dusjveggen du drømmer om

Vil du ramme inn dusjen, men samtidig skape åpenhet på baderommet? En dusjvegg fra INR kan hjelpe deg med å oppnå dette. Vi skaper dusjvegger akkurat som du ønsker, så eleganse og funksjonalitet kan smelte sammen.

Hos oss finner du flere ulike alternativer for dusjvegger som skaper en vakker utvendig løsning, med et intelligent interiør. Skap et behagelig dusjhjørne med en dusjdør, eller lag en dusjløsning med fast dusjglass - valget er opp til deg. Spørsmålet som gjenstår er: Hvilken av våre dusjvegger velger du?

Klart glass eller frostet glass?

En forfriskende dusj er betinget av et innrammet dusjområde. Hos INR trer du inn en verden av dusjvegger som utstråler stil og eleganse. I vårt utvalg av dusjvegger finner du et spekter av dusjglass. Alle våre dusjglass produseres i herdet sikkerhetsglass for din og din families trygghet.

Uansett om glasset skal være klart eller frostet finner du her et hav av dusjvegger med glass i den høyeste kvalitet. Oppnå romfølelse i badet som løfter dusjmiljøet fram med et klart glass. Ønsker du mer avskjerming kan du skape dette med et frostet glass, hvor glasset fortsatt slipper inn lys, samtidig som det føles privat.

Få et lekkert baderom med en flott dusjvegg fra INR, som er laget av skikkelig kvalitet.

Dusjdør, dusjhjørne eller dusjvegg?

Åpne dusjdøren og tre inn til en forfriskende dusj, eller la dampen sive ut på siden av dusjveggene. Utvalget av dusjvegger hos INR er stort, men samtidig gjennomtenkt, og det er derfor mange muligheter for å dekorere ditt vakre baderom.

En fast glassvegg kan skape en stilig skjerm på badet, hvor dusjanlegg og dusjoppbevaring kan oppbevares bak på veggen. Plasser dusjveggen midt på veggen for å skape badets midtpunkt, eller ram inn et dusjhjørne med en funksjonell skjerm for å skape mer plass på badet.

Ved å velge en dusjdør, et innbydende dusjkabinettet, eller en dusjnisje kan du i stedet avgrense et hjørne som kan åpnes og lukkes ved behov. En vakker dusjdør i glass med buede overflate gir baderomsinnredningen mer plass, mens badeplassen er omgitt av en klar, matt eller frostet overflate som tilfører mer ro til øyeblikkene i badet.

Dusjvegg fra INR

Siden starten av 1988 har vi på INR produsert hundretusentalls dusjvegger for både private hjem, hotell og offentlige miljøer. Sjansen for at du har tatt en skjønn dusj i en av våre dusjvegger er med andre ord stor – uten at du kanskje har vært klar over det. Som den dusjspesialisten vi er, setter vi vår ære i å kunne tilpasse og forme dusjveggen akkurat som du vil ha den – skråkappet for skråtak eller til og med uttak til for eksempel vannrør eller knevegger.

Når det gjelder valgmuligheter har de aller fleste av dusjveggene våre store muligheter.

Les mer om våre dusjserier

Svart dusjhjørne

Svart dusjhjørne

Dusjvegger til badet

Dusjvegger til badet

Dusjvegger med ram

dusjvegger med foldedører

Dusjvegger med foldedører