Håndkleknagg MARK

En stilren knagg som matcher MARK håndkletørker. Fås i de samme utførelsene som håndkletørkeren og i valgfri RAL-farge.
Les mer
Pris totalt
Sammen­drag Pris totalt

Opprett

Sammen­drag

Finish

Blankpolert

Artikkelnummer

80000075

Pris totalt kr 510

Ved bestilling oppgi

  • Artikkelnummer.

Skriv ut sammendrag

Lagre som favoritt

Fakta

Håndkleknagg som står i stil med MARK håndkletørker. Fås i de samme utførelsene som håndkletørkeren og i valgfri halvmatt RAL-farge. Knagg i RAL kan bare bestilles i kombinasjon med håndkletørkeren.

  • Fås i blankpolert og valgfri NCS-farge. 
  • Knagger i RAL-farge kan bare bestilles sammen med hånkletørker i samma farge.
  • Ingen returrett på knagger i RAL som lakkeres spesifikt etter hver ordre.

Bilder

3/4

Bli kjent med våre energieffektive og lange, slanke elektriske håndkletørkere i tre varianter, og finn ut hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og stil.

Last ned høyoppløselige bilder

< >

Dokumenter

Match med

Håndkletørkere

MARK

Den kantete versjonen av håndkletørkeren LINE, med den samme ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. MARK tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert NCS

Fra kr 4 390

Servantskap

GRAND Grip 120

GRAND Grip 120 er et meget romslig servantskap med god plass i begge de myklukkende skuffene, den øvre er innredet med oppbevaring for de viktige småsakene.

Hvit Eik Svart NCS

Fra kr 16 860

Servantbatteri

STRICT

Et servantbatteri i kantete stil i krom eller matt svart utførelse. Et opplagt valg for deg som foretrekker stramme linjer på badet, og står i perfekt stil med den kantete utførelsen til dusjveggene i seriene ARC og EPIC.

Krom Svart

Fra kr 3 290

Servantskap

GRAND Solid 100

Et 100 cm bredt servantskap med et riktig så eksklusivt uttrykk, takket være de innenforliggende frontene og den smekre servanten i porselen. Den silkemyke overflatebehandlingen TX Top Extreme™ gir et møbel som tåler både fuktighet, støt og riper i mange år fremover. 15 års garanti.

Hvit Eik Svart NCS

Fra kr 11 680

Høyskap

GRAND Grip 40

Et utrolig romslig høyskap med innenforliggende dør med en grepslist i 160 cm høyde, 40 cm bredde og 38 cm dybde, samt to skuffer i matt svartlakkert aluminium. Høyskapet har tre flyttbare hyller i 6 mm tykt herdet sikkerhetsglass og en fast hylle i tre. 15 års garanti.

Hvit Eik Svart NCS

Fra kr 12 450

Servantbatteri

SLEEK

Med sitt vakre formspråk og overflaten i krom, hvit eller svart, gir SLEEK hele badet et lekent, men luksuriøst preg. SLEEK fås også i en helt matt hvit og matt svart variant.

Krom Svart Hvit

Fra kr 2 960

Speil

LOOX 110

Et virkelig stort, rundt speil med stemningsfullt lys bak kanten, og som passer like godt inn i stuen som på badet. Speilet kobles til rommets strømbryter.

Fra kr 9 910