Servantskap GRAND Classic 120

I bredden 120 får du med GRAND Classic ikke bare to herlige og svært romslige skuffer, men også en skikkelig avlastningsflate på hver side av vasken – en flate som kommer til sin rett om du for eksempel vil ha parfyme og andre vakre gjenstander stående på servanten. Skuffefrontene med rammespeil fører umiddelbart tankene til strandhuset i New England, og hvis du ønsker et gjennomgående gammeldags preg, velger du grepet DEEP, som du får i messing, matt svart og krom. Innvendig tilfredsstiller GRAND Classic alle dine krav til moderne kvalitet og komfort. De svært romslige skuffene fra Grass Vionaro-serien gir deg markedets beste drift og Soft-Close, som praktisk talt vil holde i en evighet. Utstyr servantskapet med en av våre tilvalgspakker Plus Lys, Plus Lyd og Plus Strøm for et virkelig personlig møbel som du vil elske fra første stund! Servantskapet leveres ferdig sammensatt og med 15 års garanti.

Se inspirasjonsbilder lengre ned på siden.

Inngår alltid

Dokumenter & Bilder

1/12

Servantskap GRAND Classic 120 i «Slate Grey» (NCS) med grep DEEP samt høyskap 40 i samme serie. Servantbatteri POSH. Speil LOOX 90.

Last ned høyoppløselige bilder

10/12

Med lydpakken kan du våkne til tonene av favorittmusikken. Du kobler til enheten via Bluetooth. Høyttalerne produseres i Sverige og er utviklet i samarbeid med Orlo.

Last ned høyoppløselige bilder

11/12

Avlastningsflate med god plass til stilleben og fine detaljer.

Last ned høyoppløselige bilder

12/12

Alla möbler från INR kan lackeras i valfri NCS-kulör eller i en av våra 6 accent-färger. Ytan behandlas med TX.

Last ned høyoppløselige bilder

< >