LYSAN Servantskap 55

med falset skuffefront

Underskap med to skuffer bak en heldekkende, falset skuffefront. En rominndelt skuff og en håndkleskuff. Lysans servant er produsert i ekte porselen. Lysans servant har en nett dybde på kun 38 cm og tar minimalt med plass.

Svenskprodusert Svenskprodusert
10 års garanti 10 års garanti
Ferdig sammensatt Ferdig sammensatt

Inngår alltid

Dokumenter & Bilder

1/9

Lysan 55 i denne utførelsen har falset front med ramme i massiv eik, fylling i eikefiner. Skrog i eikefiner.

Last ned høyoppløselige bilder

4/9

Alt ligger i detaljene. Her ser du noen av våre knotter, håndtak og grep som lar deg sette ditt eget preg på badet.

Last ned høyoppløselige bilder

6/9

Porselen er det hardeste og mest slitesterke materialet en servant kan lages av. Viskans porselensservant har jevne flater og er svært lettstelt, siden overflaten er glasert og tåler alle typer rengjøringsmidler.

Last ned høyoppløselige bilder

7/9

Til alle underskapene våre kan du få en praktisk stikkontakt (230 V) som tilvalg i den øverste skuffen, og alle speilskapene har stikkontakt som standard. Her kan hårføneren eller barbermaskinen alltid være tilkoblet, eller den elektriske tannbørsten kan lades uten å synes.

Last ned høyoppløselige bilder

8/9

Med en LED-lysslynge under underskapet får du både stemningslys og praktisk ledelys. Siden belysningen er av typen LED, blir strømforbruket svært lavt, og den kan være tent døgnet rundt.

Last ned høyoppløselige bilder

9/9

Porselen er det hardeste og mest slitesterke materialet en servant kan lages av. Den glaserte overflaten tåler flere generasjoner med bruk, og den er i tillegg enkel å holde ren.

Last ned høyoppløselige bilder

< >