TIDAN Servantskap 90

skuff

Underskap med en rominndelt skuff og en håndkleskuff. Servant inngår.

Svenskprodusert Svenskprodusert
10 års garanti 10 års garanti
Ferdig sammensatt Ferdig sammensatt

Inngår alltid

Dokumenter & Bilder

3/9

Tidan har vakre former, god belysning og romslig oppbevaringsplass. Porselensservantens rette avsetningsflater er lettstelte og praktiske. Speilskapets effektive lysrørbelysning er plassert bak speildørene, og det frostede glasset øverst på dørene sprer lyset i hele badet også når speildørene er lukket.

Last ned høyoppløselige bilder

4/9

Samtlige skuffer på Tidan kan trekkes helt ut og har myklukking. Du kan velge mellom tre ulike farger og treslag: hvit, eik og svart eik. Velg den innredningen som passer best til deg, din stil og ditt bad. Alle møbler fra Aspen leveres helt ferdigmonterte med ti års garanti.

Last ned høyoppløselige bilder

7/9

Porselen er det hardeste og mest slitesterke materialet en servant kan lages av. Viskans porselensservant har jevne flater og er svært lettstelt, siden overflaten er glasert og tåler alle typer rengjøringsmidler.

Last ned høyoppløselige bilder

8/9

Til alle underskapene våre kan du få en praktisk stikkontakt (230 V) som tilvalg i den øverste skuffen, og alle speilskapene har stikkontakt som standard. Her kan hårføneren eller barbermaskinen alltid være tilkoblet, eller den elektriske tannbørsten kan lades uten å synes.

Last ned høyoppløselige bilder

9/9

Med en LED-lysslynge under underskapet får du både stemningslys og praktisk ledelys. Siden belysningen er av typen LED, blir strømforbruket svært lavt, og den kan være tent døgnet rundt.

Last ned høyoppløselige bilder

< >