Tips for små bad

Å innrede små bad krever ofte ekstra planlegging og hodebry – særlig hvis du vil at rommet skal gi den etterlengtede avkoblingen. Mange spørsmål dukker opp når du begynner å søke inspirasjon: Hvordan skal du få plass til alt? Hvilke møbler skal du velge? Her er et par tips til hvordan du kan utnytte plassen i små bad maksimalt. 

Smart oppbevaring er Alfa og Omega

Et mindre bad stiller høyere krav til oppbevaring, så velg servantskap og veggskap med omhu. Til og med et mindre møbel kan overraskende vise seg å ha godt med oppbevaringsrom når du åpner skuffene. Og glem for den saks skyld ikke speilskapene med smart oppbevaring bak.

Utforsk våre baderomsmøbler

Hvitt på hvitt gir uventet dybde. En smart og stilig detalj er håndklehengeren på siden av servantskapet. 

Smartere blir det ikke. Med hyller og skuffer bak speilet sparer du verdifull veggplass på badet. 

Farge og materiale

Lyst forstørrer, mørkt forminsker. Et faktum som også gjelder på badet. Ved å velge lyse farger og materialer på møbler, vegger og gulv kan du får badet til å føles større enn det faktisk er. Klart glass på dusjveggene er å foretrekke framfor frostet eller farget glass. 

Flere alternativer

Perfekt i små bad – Lysan i 40 og 55 cm. 

Velg dusj i stedet for badekar

I små bad er det naturlig at badekaret må vike for å gi plass til dusjveggen, og her har du alle muligheter til å skape et dusjrom som er både estetisk tiltalende og plassbesparende. Skråtak, rør og utstikkende veggpartier kan være utfordrende i planleggingsarbeidet, men med en dusjvegg fra INR skaper du enkelt et dusjrom ut av den mest vanskelige plassen. Vi skreddersyr de aller fleste av våre dusjmodeller slik at de passer plassen de skal monteres. Ofte er det nok med en enkel skisse for at en av våre forhandlere skal kunne virkeliggjøre dine dusjdrømmer.

Se våre dusjvegger

Bygg i høyden

Når gulv- og veggplass er begrenset – bygg i høyden! Velg noen av våre vertikale håndkletørkere. De er plassbesparende samtidig som de tørker håndklær og ser stilige ut.

Se våre håndkletørkere

Flere alternativer

Produkter på bildet

Legg til i Moodboard

BOW gir både varme og et subtilt nedadrettet lys.

Når den er påslått gir BOW både varme og lys. 

Andre har også sett på

Support og tips

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer

Support og tips

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer
badrumsmöbler

Produkter

Baderomsmøbler

Gjør det kjent med våre smart og innovative baderomsmøbler til hjemmets viktigste rom.

Les mer