Dusjhjørner

Å ha dusjen i et hjørne er en smart måte å frigjøre overflate og optimere dusjen på – ikke minst fordi to av veggene allerede er på plass. Hvis du har en mindre dusjplass, frigjør du enkelt gulvflate ved å velge en modell med dører som kan foldes både innover og utover. Det gjør det lettere å gå inn og ut av dusjen, samtidig som den tar minimalt med plass når den ikke er i bruk. Bla ned for å se et par eksempler på våre mest populære dusjhjørner i våre fem serier - alle svenskproduserte og med 15 års garanti.

Velg serie

Mange fordeler med dusjhjørner

Dusjhjørner er i grunnen en enklere versjon av det tradisjonelle dusjkabinettet, men uten karet. Du står altså direkte på gulvet når du dusjer. Dusjhjørner kan være med eller uten tetningslister nedentil og der to dører møtes. Hvis badet er lite, er dører som kan foldes både innover og utover, et pluss (se LINC og SYNC). Da blir det lettere å gå inn og ut samtidig som dusjhjørnet tar lite gulvflate når det ikke brukes. Dette gjør dusjhjørner til det ideelle valget for små bad. En annen fordel med dusjhjørner er at de er svært enkle å rengjøre, og at listene kan byttes ved behov.

Se alle våre dusjvegger

Tenk på gulvfallet!

For å få en funksjonell dusjløsning er det viktig at gulvet har rett helling slik at vannet renner mot gulvbrønnene og ikke sprer seg på badet. Også veggene bak dusjen må være godt utformet for å tåle fukt, og monteringen av dusjhjørnet må skje på riktig måte. 

Se vår sjekkliste ved renovering

Design ditt eget dusjhjørne

LINC Niagara og Angel er de mest kjøpte dusjhjørnene i Sverige. Design din egen favoritt!

Se mer

Andre har også sett på

Support og tips

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer

Dusj

Dusjvegger

Skap en unik dusj tilpasset badet ditt eller velg en fra vårt brede sortiment av svenskproduserte dusjer.

Les mer

Support og tips

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer