GRAND Walnot™
– noe annet enn valnøtt

En lidenskap for ekte vare gjennomsyrer alt vi gjør. Men noen ganger hender det at kopien overtreffer originalen. Finéren i vårt nye baderomsmøbel GRAND Walnot både ser ut som og oppleves som ekte valnøtt, men er skapt av noe helt annet. Hvordan er det mulig?

I samarbeid med Alpi, verdens fremste produsent av økologisk holdbare trekomposittfinér, presenterer vi GRAND Walnot – et førsteklasses, svenskprodusert baderomsmøbel i begrenset opplag, skapt for deg som søker det beste innen nordisk design og kvalitet – og som samtidig verner om vår planet.

From wood to wood

I en prosess kalt ‘From wood to wood’ skaper italienske Alpi eksklusive komposittfinèr i mange varianter og mønster til ulik bruk.

Åpenhet og sporbarhet

Med full åpenhet og sporbarhet i hele sin produksjonslinje utgår Alpi fra økologisk holdbare treslag slik som poppel, lind og ayous fra sertifiserte treplantasjer.

Håndverk og innovasjon

Hundretusentalls kubikkmeter finér – med sin opprinnelse klart markert – mens de venter på å få sitt unike mønster og uttrykk.

No monkey business

Flere valnøttarter er med på The IUCN Red List og Threatened Species med stor risiko for å bli utryddet i løpet av en nær framtid. Derfor arbeider vi med minimalt innslag (<1%) av ekte valnøtt i vårt produkt. Dette setter nok den svarthodede edderkoppapen stor pris på siden den er avhengig av akkurat valnøtt for å overleve.

< >

En valnøtt i de smålandske skoger

Med forkjærlighet for det vakre, men dessverre også delvis utrydningstruede treslaget valnøtt, ble det en hjertesak for INRs designer Henrik Gustavsson å finne et likeverdig og samtidig holdbart alternativ til vår nye limited edition. Lite visste han at han måtte begi seg langt utenfor de smålandske skogene for å finne akkurat det han ville ha.

I møtet mellom smålandsk håndverkstradisjon og italiensk innovasjon oppstår en utsøkt vakker fusjon av nordisk og kontinental form. Et utmerket eksempel på at motsetninger tiltrekker hverandre, et slags møbeldesignets yin yang som du nå kan nyte i ditt eget
private baderom.

Stockholm 7 PM

I sin mørke utførelse får du et elegant møbel som uttrykker ro. Komplettér med belysning i øvre skuff og under servantskapet til døgnets mørke timer.

GRAND Walnot 100 med benkeplate Raven Satin og antrasittfarget servant 32 190,- / Art. nr. 225717

Oslo 11 AM

Match Nordens kalde toner og materialer med den varme finéren i Walnot. Resultatet blir perfekt.

GRAND Walnot 100 med benkeplate Plain White Satin med matt hvit porselenservant 31 190,- / Art. nr. 225718

Nordisk møbeldesign med gjennomtenkte detaljer

At vår mest gjennomtenkte og romslige møbelserie har fått navnet GRAND er selvfølgelig ingen tilfeldighet. GRAND er nordisk møbeldesign på sitt beste. Unikt for akkurat Walnot Edition er det stilrene, integrerte grepet.

En annen detalj som må nevnes er at komposittfinéren i GRAND Walnot ikke gulner på samme måte som ekte valnøtt. Legg så til markeds mest motstandsdyktige overflatebehandling TX Top Extreme™, og vi kan garantere et møbel som tåler hjemmets tøffeste miljø i 15 år eller mer.

Hvorfor velge Walnot og ikke valnøtt?

 1. 1.Valnøtt er et treslag som er elsket for sin vakre farge og årringer – fra gammelt av et populært treslag i møbelproduksjon . Idag finner vi flere av bestandens arter på The IUCN Red List of Threatened Species med høy risiko for å bli helt utryddet i vår tid.

 2. Overlevelsen til flere av verdens primater er avhengig av akkurat valnøtt, blant annet gorillaen og den svarthodede edderkoppapen.

 3. Stadig flere velger økologisk holdbare alternativer. Nå blir det enda enklere å velge et holdbart alternativ til baderommet også.

 4. Finéren i GRAND Walnot er overflatebestandig og gulner ikke som ekte valnøtt.

 5. GRAND Walnot er overflatebehandlet med TX Top ExtremeTM og leveres med 15 års garanti.

Varianter

 

GRAND Walnot 80, lys

 • Benkeplate Plain White Satin med matt hvit servant
  27 790,- / Art. nr 225716

GRAND Walnot 100, lys

 • Benkeplate Plain White Satin med matt hvit servant
  31 190,- / Art. nr 225718

GRAND Walnot 80, mørk

 • Benkeplate Raven Satin med antrasittfarget servant
  28 790,- / Art. nr 225715

GRAND Walnot 100, mørk

 • Benkeplate Raven Satin med antrasittfarget servant
  32 190,- / Art. nr 225717

Tilvalg

 

Plus Lys

LED-belysning 3000K, lysfluks 150-530 lm i øvre skuff og under servantskapet.

 • 80 cm: 3 930,- / Art. nr 337080
 • 100 cm: 5 210,- / Art. nr 337100

Plus Strøm

Dobbel, svart stikkontakt 230V til høyre i nedre skuff.

 • 80 cm: 890,- / Art. nr 339080
 • 100: 890,- / Art. nr 339100

Plus Organizer

2-pakning vendbar oppbevaring for småting i svart aluminium og valnøtt.

 • 540,- / Art. nr 390141

Greit å vite

 

 • Bredde 800/1000 mm, Høyde: 570 mm, Dybde: 450 mm
 • Finér ALPI Xilo 2.0 Walnut Striped / Curated By Piero Lissoni
 • Grepslist og Organizer i valnøtt  (<1%)
 • Skuffesystem fra Grass Vionaro med Soft-Close
  Servant i porselen og benkeplate i kvartskompositt (fra serien GRAND Level). Kan bestilles uten hull til servantbatteri
  Organizer, 2-pakning til øvre skuff følger med
 • Antisklimatter følger med
 • Komplettér med bunnventil
 • Svenskprodusert
 • 15 års garanti

Speil

LOOX 110

Et virkelig stort, rundt speil med stemningsfullt lys bak kanten, og som passer like godt inn i stuen som på badet. Speilet kobles til rommets strømbryter.

Fra kr 9 910

Håndkletørkere

LINE

Originalen blant lange, slanke håndkletørkere med den ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. LINE tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert Mattbørstet NCS Hvit Svart Messing

Fra kr 3 660

Servantbatteri

SLEEK

Med sitt vakre formspråk og overflaten i krom, hvit eller svart, gir SLEEK hele badet et lekent, men luksuriøst preg. SLEEK fås også i en helt matt hvit og matt svart variant.

Krom Svart Hvit

Fra kr 2 960

Høyskap

VISKAN Solid 40 skuff

Et svært romslig høyskap i 160 cm høyde, 40 cm bredde og 40 cm dybde samt to skuffer i matt svartlakkert aluminium. Høyskapet har tre flyttbare hyller i 6 mm herdet sikkerhetsglass og en fast hylle i tre. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 11 020

Du kan se GRAND Walnot hos utvalgte forhandlere fra uke 42. Komplett oversikt over forhandlere vil være klar til uke 42.