Baderomsspeil med ikonisk design og smarte funksjoner

Baderomsspeilet ditt er viktig. Og ikke bare for ditt eget velbefinnende. Hele badet nyter godt av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir. Tenk gjennom behovene dine og utforsk vårt brede utvalg av baderomsspeil i ulike utførelser og størrelser.

Leter du etter et speilskap?

S L O T

Ovale speil

SLOT er et vakkert ovalt speil med belysning bak kanten som gir en herlig og innbydende følelse til baderommet. SLOT kobles til rommets strømbryter og LED-belysningen har ved normal bruk en beregnet livslengde på hele 20 år.

SLOT

L O O X

Runde speil

Vårt runde speil LOOX med stemningsfull LED-belysning bak kanten er et av våre mest populære produkter og passer like godt i gangen eller i soverommet som på badet.

70 - 90 - 110 cm

Runde speil

T O U C H

Dimbare speil

TOUCH er speilet for deg som vil ha et skikkelig stilig speil som utstråler både design og kvalitet. Still inn akkurat den typen lys du ønsker for anledningen; for å våkne om morgenen, for å legge den perfekte sminken eller hvorfor ikke for å imponere gjestene på lørdagskvelden?

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Alle speglar

Speilet husker de siste innstillingene til neste gang du slår på strømmen. Kobles til rommets strømbryter eller en helt egen bryter. Hør med din elektriker.

S C E N E

Speil med sidebelysning

Med baderomsspeilet SCENE får du det beste sminke- eller barberingsresultatet. Med hjelp av touchknappene styrer du lystemperatur og lysstyrke og av/på. Du kan vinkle sidebelysningen opp til 90° for å få lyset til å falle akkurat som du vil når du speiler deg.

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Alle speil

Belysning som kan vinkles

Sidebelysningen i sin fulle lysstyrke og vinklet maks inn, 90°. SCENE er speilet for deg som elsker både teknikk, design og funksjon.

Alle speil

F E E L

Baderomsspeil med armatur

Et klassisk baderomsspeil med LED-belysning som passer de fleste stiler. Speilet har et eller to LED-armaturer avhengig av bredde. Underbelysning er alltid inkludert.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Se alle

Kundenes favoritter

Speil

LOOX Ø90

En rund speil med stemningsgivende bakbelysning.

Fra kr 9 600

Speil

TOUCH 100

Speil med belysning fremover, opp- og nedover. Styrke og temperatur regulerer du med touchknappene.

Fra kr 9 250

Speil

LOOX Ø70

En mindre rund speil med stemningsgivende bakbelysning.

Fra kr 8 400

Andre har også sett på

Design

Speilskap

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innside. Velg mellom rektangulære eller runde speilskap med ulike utstyrsnivåer.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer