Speil til badet som forener design og funksjon

Speilet på badet er viktig. Og ikke bare for ditt eget velbefinnende. Hele badet nyter godt av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir. Tenk gjennom behovene dine og utforsk vårt brede utvalg av baderomsspeil i ulike utførelser og størrelser.

Speilskap

Runde speil

70 / 90 / 110

Det runde speilet Loox med stemningsfull LED-belysning bak kanten er et av våre mest populære produkter og passer like godt i gangen eller i soverommet som på badet. Loox kommer i tre størrelser. Slot er den ovale varianten av Loox og gir samme herlige og innbydende følelsen på badet.

Alle runde speil

Speil med touch

50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Touch and Scene er rektangulære speil i flere bredder hvor du trinnløst regulerer lysstyrke og fargetemperatur ved hjelp av touch-knappene nederst. Still inn akkurat den type belysning du ønsker for øyeblikket. Slå av og kom tilbake til samme innstilling neste gang du slår på lyset.

Alle dimbare speil

SCENE, sidebelysning.

Sidebelysningen på Scene kan vinkles opp til 90° for å skape akkurat den belysningen du ønsker for øyeblikket. Lysstyrke og fargetemperatur styrer du med touch-knappene nederst.

Scene 100.

Baderomsspeil med armatur

Feel er et klassisk baderomsspeil i mange bredder med enkelt eller dobbelt armatur avhengig av størrelsen. Underbelysning er inkludert.

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Alle speil med armatur


Relaterte sider

Speilskap

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innside. Velg mellom rektangulære eller runde speilskap med ulike utstyrsnivåer.

Se mer

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer