Speilskap med ikonisk design og smarte detaljer

Med et speilskap fra INR får du smart oppbevaring over servantskapet med en uvanlig gjennomtenkt innside. Effektiv LED-belysning, stikkontakt, magnetholder til småting og innvendige speil inngår som standard og det finnes mange flere tilvalg å velge blant. Alle våre speilskap er produsert i Sverige og spesielt tilpasset fuktige miljøer.

C I R C

Rundt speilskap

Circ er markedets mest eksklusive og påkostede speilskap med et trendy rundt speil på 800 mm. Speilskapet fås i Premium White, tre ulike eikefinérer samt i INR Accent – dette for å matche samtlige av våre møbelserier. Rygg og hyller inni skapet leveres alltid i Natural Oak.

Mer om Circ

S T A G E

Rektangulære speilskap

Stage er et svenskprodusert speilskap med innvendige speil og mange finesser som magnetholder til småting og stikkontakt. Kobles til rommets strømbryter. Ønsker du et speilskap med dimbar belysning er det Stage Plus med touchpanel du skal se på.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Alle Stage

S T R Å L E N D E   I N N O V A S J O N E R

Intelligente funksjoner som får baderommet ditt til å utstråle wow

Følg lyset

Kundenes favoritter

Relaterte sider

Alle våre speil og speilskap.

Serier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer
badrumsskåp

Serier

Baderomsskap

Smarte rom, hyller, skuffer og holdere i fine materialer løfter baderomsopplevelsen til nye høyder.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Lurt å tenke på når du velger speilskap

Det er en del ting å tenke på når du skal velge ditt nye speilskap. Design, størrelse, men også hvilke funksjoner du ønsker. Under ser du hva vi tenker om våre speilskap.


Hvorfor velge speilskap?

Kanskje du lurer på om du vil ha speilskap eller et vanlig speil. Det er for- og bakdeler med begge. Mens et vanlig speil kanskje gir et noe luftigere inntrykk, så tilbyr et speilskap verdifull oppbevaring bak speildørene – noe man aldri kan få for mye av i et baderom. Det er også andre fordeler som for eksempel stikkontakt og andre smarte finesser.

Speilskap med smarte funksjoner

En stikkontakt i speilskapet klarer du deg nesten ikke uten. Det å kunne lade barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skapet mens du sover eller når du er på jobb er gull verdt. En annen smart sak med våre speilskap er magnetholderen til småting hvor du kan feste pinsetten eller hårspennene. Du kan også velge til et forstørrelsesspeil som du fester på innsiden av speildøren.

Farge og form på speilskap

Vil du ha et firkantet speilskap eller et rundt speilskap? Runde speil har aldri vært mer i tiden enn nå og de finnes faktisk som speilskap også. Tenk over om du vil ha speilskapet ditt i samme farge eller finér som servantskapet eller om du velger et hvitt speilskap.

Speilskap med belysning

Belysning i speilskapet er alfa og omega. Velg et speilskap som har både over- og underbelysning, så får du et skikkelig stilig speilskap som også er funksjonelt. Det er praktisk å ikke måtte slå på taklyset om kvelden, men heller la speilskapet stå for belysningen.

Svenskprodusert speilskap

Mange speilskap produseres utenlands, noe som absolutt ikke er feil, men det blir betydelig vanskeligere å ha full kontroll på hele produksjonskjeden. Velg et svenskprodusert speilskap – det tjener både miljøet og du på i lengden, selv om det kanskje koster litt mer.

Speilskap med lang garanti

Det er verdt å tenke på hvor lang garantitid et speilskap har. I det fuktige miljøet på badet bør du velge et speilskap som garanterer å vare i mange år framover og som leveres med lang garanti.