Speilskap med design og smarte detaljer

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring over servantskapet med et usedvanlig gjennomtenkt innside. Effektiv LED-belysning, stikkontakt, magnetholder for småting og innvendige speil er inkludert, og det er mange flere alternativer å velge mellom. Alle våre speilskap er produsert i Sverige og spesielt tilpasset fuktige miljøer.

Baderomsspeil

Rundt speilskap

Ø:800 mm D:160 mm

Circ er et unikt, rundt speilskap med tydelig håndverksfølelse designet for å matche møbelserien Air Wood, men passer til alle seriene våre. Bak det delte runde speilet med LED-belysning finner du tre faste hyller og rygg i ekte finér i Natural Oak. Stikkontakt, magnetholder til småting og touch-panel for regulering av lysstyrke og fargetemperatur er standard i dette topputstyrte speilskapet. Circ kommer i Premium White, Natural Oak, Dark Oak, Black Oak og Accent/NCS.

CIRC

Rektangulære speilskap

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Stage er vårt velutstyrte speilskap med innvendige speil og fine funksjoner som magnetholder til småting og stikkontakt. Speilskapet kobles til rommets strømbryter. Stage kommer i Premium White, Still Grey, Light Sand, Natural Oak, Dark Oak, Black Oak og Accent/NCS.

Ønsker du et speilskap med flere muligheter når det kommer til belysning – for eksempel innvendig belysning og lysregulering – så bør du se på Stage Plus.

Alla Stage

Lysregulering

Belysningen i alle skapene er LED og gir et behagelig, men effektiv hvitt lys. Velg Circ eller Stage Plus for ekstra belysning og regulering av lysstyrke og fargetemperatur via et touch-panel på siden av skapet.  


Relaterte sider

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer
badrumsskåp

Baderomsskap

Bli kjent med våre svenskproduserte baderomsskap som vi har utstyrt med hyller og skuffer og skjult stikkontakt som tilvalg.

Se mer
Servantskap Grand Grip 140 i Dark Oak.

INR

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Se mer

Lurt å tenke på når du skal velge nytt speilskap

Det er en rekke ting du bør vurdere når du skal velge ditt nye speilskap. Design, størrelse og det å finne et skikkelig pent speilskap er selvfølgelig viktig, men tenk også gjennom hvilke funksjoner du ønsker. Sånn tenker vi om våre svenskproduserte speilskap.

Hvorfor velge speilskap?

Kanskje du lurer på om du vil ha speilskap eller et vanlig speil. Det er for- og bakdeler med begge. Mens et vanlig speil kanskje gir et noe luftigere inntrykk, så tilbyr et speilskap verdifull oppbevaring bak speildørene – noe man aldri kan få for mye av i et bad. Det er også andre fordeler som for eksempel stikkontakt og andre smarte funksjoner.

Speilskap med smarte funksjoner

En stikkontakt i speilskapet klarer du deg nesten ikke uten. Det å kunne lade barbermaskinen eller den elektriske tannbørsten direkte i skapet mens du sover eller er på jobb er gull verdt. En annen smart sak med våre speilskap er magnetholderen til småting hvor du kan feste pinsetten eller hårspennene. Du kan også velge til et forstørrelsesspeil som du fester på innsiden av speildøren.

Farge og form på speilskap

Vil du ha et firkantet speilskap eller et rundt speilskap? Runde speil har aldri vært mer trendy enn nå og de finnes faktisk som speilskap også. Tenk over om du vil ha speilskapet ditt i samme farge eller finér som servantskapet eller om du foretrekker et hvitt speilskap.

Speilskap med belysning

Belysning i speilskapet er alfa og omega. Velg et speilskap som har både over- og underbelysning, så får du et skikkelig stilig speilskap som også er funksjonelt. Det er praktisk å ikke måtte slå på taklyset om kvelden, men heller la speilskapet stå for belysningen.

Svenskprodusert speilskap

Mange speilskap produseres utenlands, noe som absolutt ikke er feil, men det blir betydelig vanskeligere å ha full kontroll på hele produksjonskjeden. Velg et svenskprodusert speilskap – det tjener både miljøet og du på i lengden, selv om det kanskje koster litt mer.

Speilskap med lang garanti

Det er verdt å tenke på hvor lang garantitid det nye speilskapet ditt har. I det fuktige miljøet på badet bør du velge et slitesterkt speilskap som garantert vil vare i mange år framover og som leveres med lang garanti.