Speil og speilskap

Tenk deg godt om når du skal velge baderomsspeil. Hva slags belysning vil du ha, og hva vil du at speilet skal gjøre for rommet? Ta en nærmere titt på vårt omfattende utvalg av speil og speilskap i ulike former og størrelser med smarte funksjoner som bl.a. justerbar og dimbar LED-belysning.

Sammenlign speil

Rens filter

0 produkter vises

Speilskapene som lyser opp hverdagen din

Runde eller kantede speilskap med lysregulering via touchpanel.

Bli inspirert

Speil til bad som lyser opp hverdagen din

Et speil med regulerbar LED-belysning er uvurderlig når du skal sminke deg. Tilpass både styrke og lystemperatur etter humør og anledning og se deg selv fra din beste side. Eller hvorfor ikke gå for et av våre stilige speilskap for plassbesparende oppbevaring over servantskapet. Speilskapene finnes nå både i kantet og trendy rund utførelse.

Om baderomsspeil og speilskap fra INR

Ta deg god tid når du utforsker våre speil og speilskap. Det riktig speilet setter stilen på badet og gir både lys, dybde og romfølelse til badet ditt. Legg til praktisk og stilig LED-belysning for ekstra stemning. Våre speil og speilskap matcher breddene på samtlige av våre servantskap, og finnes i både rundt og firkantet utførelse, med mange spennende og praktiske tilvalg bak speildørene.

Romslige speilskap

Et speilskap er et speil med integrert plass, som du kan bruke på å oppbevare sminke og andre baderomsprodukter. Vårt speilskap med LED lys finnes i flere varianter, både som speilskap med innfelt belysning og speilskap med overbelysning. Et speil med lys sikrer god belysning, samtidig som du oppnår funksjonell, stilren og enkel løsning på samme tid.

I vårt brede sortiment av speil og speilskap har vi også trendy runde speil og speilskap – begge alternativene setter et stilig og vakkert preg på badet ditt, både natt og dag. Du kan finne speilskap i forskjellige bredde, høyde og dybde hos oss. Et speilskap er perfekt om du har et lite bad, eller om du bare ønsker å utnytte plassen på baderommet fullt ut.

Unike speil til badet

Det finnes ingen grenser for hva slags form et baderomsspeil kan ha, men de fleste velger et firkantet eller rundt speil til badet. Når du skal velge form på det nye speilet ditt, er du lurt å tenke over hvor mye plass du har tilgjengelig. Ønsker du deg et praktisk speil som kan gi mye lys tilbake til baderommet ditt? Eller ønsker du et nytt og dekorativt midtpunkt til rommet? Hos INR finner du begge deler, og du kan også velge å kombinere begge ønskene.

Vi har mange lekre speil med spennende detaljer, som kan være med til å gi ditt bad et ansiktsløft. Uansett om det er et rundt eller stort speil du er på jakt etter, har vi speil og speilskap til dine ønsker og behov. Hvilket av våre speil og speilskap velger du?