Våger du å tenke utenfor den hvite boksen?

Når vi omgir oss med farger, så frigjøres det endorfiner – hormonet som signaliserer at vi trives og har det bra. Sterke farger topper også interiørtrendene, der personlige og fargesterke interiørvalg til kjøkken og stue blir mer og mer vanlig. Det neste rommet som står for tur, er badet. Våger du å ta sjansen på å tenke utover hvitt, grått og beige og åpne døren til baderomsinnredning i NCS?

La deg inspirere av fargevalgene i årets baderomstrender eller ta en titt på INR Accent – ​​et knippe aktuelle farger håndplukket av våre designere.

En finstemt fargefest i rødt, oransje og gult med blått som kontrast. Viskan Shade 100 i NCS S 2060-R80B. Håndkletørker Line i NCS S 0585-Y70R.

Håndkletørkeren Line lyser turkisblått i toppen når den er på. NCS S 0585-Y70R.

Alle baderomsmøbler fra INR leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ og 15 års garanti. NCS S 2060-R80B.

Hvor tøff er du?

Spørsmålet du må stille deg selv når du planlegger fargene på badet er hvor langt du tør å gå. Og hvilke følelser du vil at rommet skal gi. Ser du for deg en rolig oase i dempede ton-i-ton-nyanser som får deg til å slappe av før natten eller vil du heller ha en eksplosjon av kontrastfarger som skal fylle deg med energi hele dagen?

Hvordan kommer du videre når du har bestemt deg? Du har hele 2050 farger å velge blant og du finner dem i nærmeste fargehandel. Skriv ned NCS-koden og ta den med når du bestiller baderomsmøbler og håndkletørker hos en av forhandlerne våre. Leveringstiden på NCS-lakkerte baderomsmøbler er ca 6-7 uker mens det for håndkletørker i NCS er ca 4 uker.

«Vi vet at farger får oss til å føle oss bra, så hvorfor velger vi alltid hvitt? Jeg ser en klar trend at vi går fra beige til mer personlig og fargesterk innredning. Nå er det på høy tid at vi også tar denne trenden med inn på badet.»

Lina Lindberg, Art Director på INR

 


Få stilen

Klikk på et produkt for å tilpasse og spare til favorittlisten din. For å bestille tar du med underlaget til en forhandler. Ikke glem å oppgi ønsket NCS-kode.