LINE Håndkletørkere i svart.

PROSJEKT

Velkommen til deg som jobber på prosjektmarkedet. INR Iconic Nordic Rooms står for premium nordisk baderomsdesign med en intelligent innside – produsert i materialer som tåler hjemmets tøffeste miljø i minst 15 år. Neste generasjons baderomsinnredning med TX Top Extreme er her.

Dokumenter

Monterings- og installasjonsveiledninger
Måltegninger og DWG-filer
Vedlikehold og garanti

Se mer

Miljø

Alle våre dusjvegger i serien Linc Original er Svanemerket og våre møbler er registrert i Svanens husproduktportal og godkjent i Svanemerkede hus.

Se mer

Kvalitet

Vi arbeider med kontinuerlig testede og nøye utvalgte miljøtilpassede materialer for lang holdbarhet. 

Se mer

Sortiment

Ta gjerne en titt på vårt prosjektsortiment her på hjemmesiden. Der har vi samlet de produkter som er laget spesielt for prosjektmarkedet. Du er selvfølgelig velkommen til å utforske resten av sortimentet vårt også og avgjøre hva som passer best til ditt neste prosjekt.

Prosjektsortiment

Kontakt

 

Direktør

Petter Kvernstrøm
petter.kvernstrom@inr.no
9029 6020

Relaterte sider

Om INR

Iconic Nordic Rooms

INR står for premium nordisk baderomsdesign med en intelligent innside – laget i materialer som tåler hjemmets tøffeste miljø i minst 15 år.

Se mer

Om INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, speil eller veggskap/høyskap fra 2019.

Se mer
GRAND Walnot™ med servantbatteri SLEEK og speil SLOT.

Om INR

Miljø

Grunnen til vårt arbeid med holdbarhet er FNs Agenda 2030 og de 17 globale målene som skal gjøre vår planet til et bedre sted.

Se mer