Våra material

La deg inspirere av naturens egne kunstverk

Att arbeta med och bearbeta våra olika material är något som vi verkligen njuter av, vare sig det rör sig om trä, porslin, glas eller aluminium. Betrakta det svartbetsade ekfanéren snett från sidan och se hur betagande vacker ådringen är. Låt fingertopparna svepa över trästrukturen och du kommer att förstå hur kärleken till materialen lätt kan ta över.

På INR arbetar vi endast med de bästa naturmaterialen och kompositen, framtagna för att göra din stund i badrummet så njutningsfull som möjligt – och inte minst smidig, när städhinken åker fram. Med omtanke om miljön som en självklar del i vårt utvecklingsarbete, skapar vi de bästa förutsättningarna för möbler och duschväggar med en livslängd långt bortom garantitiden.

Ekte finér

Vår finér i eik og svart eik skjæres ut for hånd, undersøkes, matches og settes sammen for et naturlig og levende resultat. Finéren påføres flere lag matt lakk for å oppnå og bevare det fine nordiske utseendet i mange år fremover.

TX-lakk

Silkeglatt å berøre og samtidig ekstremt slitesterk og støtbestandig. Møblene sprøytelakkeres med flere lag TX-lakk, slik at du får et innkapslet produkt helt uten skjøter, som takler det tøffe og fuktige baderomsmiljøet med glans.

Porselen

Porselen er egentlig leire med glasur som brennes i ovn. Resultatet blir et ekstremt slitesterkt materiale som tåler det meste. Dette eldgamle håndverket brukes fortsatt i baderomsprodukter av høy kvalitet.

Komposittstein

Med sine skarpe linjer og beskjedne tykkelse har våre servanter i komposittstein en stilren og minimalistisk look. Den matte, silkeglatte overflaten er både støt- og ripebestandig, med lang holdbarhet.

Dekton®

En sofistikert blanding av keramikk- og kvartsoverflater som i en høyteknologisk prosess danner et materiale som er ekstremt slitesterkt og lett å vedlikeholde. Velg mellom lett marmorerte Tundra og Sirius i svart.

Corian®

Med sin fløyelsmyke og samtidig ekstremt slitesterke overflate er Corian et naturlig valg for deg som vil ha de aller beste materialene til badet. Corian er svært flekkbestandig og lun å berøre.

Krom

En forkrommet overflate har mange fordeler, blant annet enkel rengjøring og høy slitestyrke. En overflate i krom er svært bestandig og dermed velegnet til blandebatterier og dusjbeslag.

Messing

En blank og dekorativ overflatefinish i PVD som bevarer sitt polerte og vakre
utseende år etter år. Velg messing til ARC dusjvegger, LINE håndkletørker og POSH servantbatteri.

Aluminium

Vi arbeider kun med aluminium av høy kvalitet, som vi påfører markedets beste og mest slitesterke overflatebehandling mot korrosjon. En kvalitetsgaranti du kan se og føle, og som varer år etter år.

Produkter

Gå til produktet

Glass

Alle våre dusjglass er laget av herdet sikkerhetsglass - en trygghet for deg. Velg mellom flere varianter og tykkelser. 

Våre glasstyper

Mer inspirasjon

Support

Vedlikehold av bad

Finn ut hvordan du på best mulig måte tar vare på din baderomsinnredning fra INR.

Les mer

Support

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Les mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Les mer