Våra material

La deg inspirere av naturens egne kunstverk

Å arbeide med og bearbeide materialene våre er noe vi liker, enten det dreier seg om tre, porselen, glass eller aluminium. Se på eikefinéren i Nordic og Black Oak skrått fra siden, og se hvor vakre årringene er. Når du lar fingertuppene gli over trestrukturen, forstår du at kjærligheten til materialene lett kan ta overhånd.

På INR arbeider vi kun med de beste naturmaterialene og komposittene, designet for å gjøre din stund på badet så behagelig som mulig – og ikke minst smidig når vaskebøtten tas fram. Med omsorg for miljøet som en selvfølgelig del av vårt utviklingsarbeid skaper vi de beste forutsetningene for møbler og dusjvegger med en levetid langt over garantitiden.  

Glass

Alle våre dusjglass er laget av herdet sikkerhetsglass - en trygghet for deg. Velg mellom flere varianter og tykkelser. 

Våre glasstyper

Ekte finér

Vår finér i eik og svart eik skjæres ut for hånd, undersøkes, matches og settes sammen for et naturlig og levende resultat. Finéren påføres flere lag matt lakk for å oppnå og bevare det fine nordiske utseendet i mange år fremover.

TX TOP EXTREME™

Silkeglatt å berøre og samtidig ekstremt slitesterk og støtbestandig. Møblene sprøytelakkeres med flere lag TX Top Extreme™, slik at du får et innkapslet produkt helt uten skjøter, som takler det tøffe og fuktige baderomsmiljøet med glans.

Porselen

Porselen er egentlig leire med glasur som brennes i ovn. Resultatet blir et ekstremt slitesterkt materiale som tåler det meste. Dette eldgamle håndverket brukes fortsatt i baderomsprodukter av høy kvalitet.

Toleranser for våre servanter i porselen:
-1,2% - +0,8% VISKAN
-0,7% - +0,8% GRAND

Komposittstein

Med sine skarpe linjer og beskjedne tykkelse har våre servanter i komposittstein en stilren og minimalistisk look. Den matte, silkeglatte overflaten er både støt- og ripebestandig, med lang holdbarhet.

Toleranser for våre servanter i komposittstein er 0% - + 0,8%.

DEKTON® / CORIAN®

Begge disse komposittmaterialene tåler mye og er enkle å vedlikeholde. Finnes i benkeplatene til AIR. Velg mellom lett marmorerte Dekton Tundra, svarte Sirius eller hvite Corian Designer White. Komposittmaterialene er enkle å holde rene og føles varme ved berøring.

Krom

En forkrommet overflate har mange fordeler, blant annet enkel rengjøring og høy slitestyrke. En overflate i krom er svært bestandig og dermed velegnet til blandebatterier og dusjbeslag.

Messing

En blank og dekorativ overflatefinish i PVD som bevarer sitt polerte og vakre
utseende år etter år. Velg messing til ARC dusjvegger, LINE håndkletørker og POSH servantbatteri.

Aluminium

Vi arbeider kun med aluminium av høy kvalitet, som vi påfører markedets beste og mest slitesterke overflatebehandling mot korrosjon. En kvalitetsgaranti du kan se og føle, og som varer år etter år.

Andre har også sett på

Support

Vedlikehold

Finn ut hvordan du på best mulig måte tar vare på din baderomsinnredning fra INR.

Se mer

Om INR

Garanti

Med full tillit til våre omfattende laboratorietester tilbyr vi hele 15 års garanti på både dusjløsninger og baderomsmøbler.

Se mer

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer