INR Unleashed - Match made in heaven™ for badets mest essensielle metaller

Matchende utførelser på badet

Vi mener det skal være enkelt å ta gode valg som gir et vakkert og helhetlig uttrykk på badet. Nå får du lik utførelse på alt fra dusjvegg, håndkletørker og blandebatteri til tilbehør, bunnventiler og grepet/knotten/håndtaket til servantskapet.

Gjør deg kjent med de fem utførelsene å se hva som matcher best av finér, glass og øvrige materialer på badet. Hvilken utførelse passer best til deg og badet ditt?

Brushed Stainless

En klassisk utførelse som oser tidløs design og som passer til alle farger og finérer. Brushed Stainless passer også utmerket til utførelsen Stone i dusjserien Edge.

Bli inspirert

Brushed Bronze

En elegant utførelse i bronsetoner med en touch av kobber som utstråler stil og eksklusivitet. Match med eikefinéren Dark Oak og dusjglasset Bronze.

Bli inspirert

Brushed Brass

En glødende varm, børstet messingutførelse som får badet ditt til å skinne. Match med hvitt og eikefinéren Natural Oak.

Bli inspirert

Matte Black

En matt svart utførelse som passer til de fleste farger og finérer. Produkter og detaljer i Matte Black finnes i alle våre produktgrupper.

Bli inspirert

Polished

Vår mest eksklusive utførelse – Polished – får du når du velger et av våre produkter i polert rustfritt stål. Til dusjveggen finner du en utmerket match i dusjseriene Epic, Arc og Linc.

Bli inspirert


Relaterte sider

Accent / NCS

La din personlighet ta plass – bestill baderomsmøbler i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accentfarger – spesielt utvalg til badet.

Se mer

Materialer, farger, glass og utførelser

Vi arbeider kun med de beste natur- og komposittmaterialene. Her kan du lese om våre materialer og utførelser.

Se mer
baderom trender 2024

Baderoms­trender

Sterke aksenter, monokromt og nøytralt eller skandinavisk retro? Dette er trendene på badet i 2024.

Se mer