Håndkletørkere

HÅNDKLETØRKERE MED
VARME, LYS OG
IKONISK DESIGN

La håndkletørkeren bli en lekker detalj i baderommet. Våre prisbelønte håndkletørkere finnes i flere varianter, finisher og farger. Du kan til og med få den lakkert i valgfri farge! Komplettér med matchende knagger. Hvilken av våre håndkletørkere blir den personlige favoritt?

Bli kjent med våre håndkletørkere

Sortér på

Rens filter

0 produkter vises

Håndkletørkere

BOW

Designvinneren BOW er strømdrevne håndkletørkere i flere fargekombinasjoner. Lyset nederst på tørkeren er en tøff og praktisk funksjon om kvelden.

Hvit Svart NCS Mattbørstet Blankpolert

Fra kr 6 520

Håndkletørkere

LINE

Originalen blant lange, slanke håndkletørkere med den ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. LINE tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert Mattbørstet NCS Hvit Svart Messing

Fra kr 3 980

Håndkletørkere

MARK

Den kantete versjonen av håndkletørkeren LINE, med den samme ikoniske lysstripen øverst som indikerer at den er i bruk. MARK tørker effektivt håndkleet ditt, og får plass nærmest hvor som helst.

Blankpolert NCS

Fra kr 4 780

Håndkleknagg

LINE

En stilren knagg som matcher LINE håndkletørker. Fås i de samme utførelsene som håndkletørkeren og i valgfri NCS-farge.

Blankpolert Mattbørstet NCS Messing Hvit Svart

Fra kr 490

Håndkleknagg

BOW

En stilren knagg som matcher BOW håndkletørker. Fås i de samme utførelsene som håndkletørkeren og i valgfri NCS-farge.

Hvit Mattbørstet Svart Blankpolert

Fra kr 660

Håndkleknagg

MARK

En stilren knagg som matcher MARK håndkletørker. Fås i de samme utførelsene som håndkletørkeren og i valgfri NCS-farge.

Blankpolert NCS

Fra kr 550

Prisvinnende håndkletørkere

De lange, slanke håndkletørkerne våre har i flere år fått betydelig mer oppmerksomhet enn strømmen de bruker, og nå har vi utvidet kategorien håndkletørkere med et par nye ikoner til badet. Håndkletørkeren BOW fikk stor oppmerksomhet på Red Dot Awards 2017 og ble belønnet med en pris for utmerket produktdesign. Men funksjonen bak våre håndkletørkere er minst like oppsiktsvekkende som det lekre designet.

Energiøkonomiske håndkletørkere

Takket være LED-lyskilden bruker alle våre håndkletørkere minimalt med strøm – omtrent som en lyspære. Velg mellom tre ulike design fra den runde LINE til den firkantede versjonen av samme modell – MARK. BOW finnes i hele ti fargekombinasjoner. Populære LINE finnes i matt svart, matt hvit, blankpolert, mattbørstet, messing eller valgfri RAL. Hvilken av våre håndkletørkere velger du?

Slanke håndkletørkere

Hvite håndkletørkere

Svarte håndkletørkere

Andre har også sett på

Iconic Dots

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer

Design

Iconic Dots

Iconic Dots setter prikken over i-en når du innreder baderommet. Oppdag våre håndkletørkere, takdusjer, servantbatterier og de nye ikoniske oppbevaringsløsningene for dusjrommet.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer