Håndkletørkere

Filtrer blant våre håndkletørkere, og finn en modell som matcher din personlige stil og dine behov. Velg en modell for å endre finish.

Gjør deg kjent med våre håndkletørkere

Filter

Rens filter

0 produkter vises

Håndkletørkere

BOW


Ikonisk håndkletørker i seks fargekombinasjoner, som ble belønnet med en Red Dot Design Award 2017 for innovativt produktdesign. Belysning nederst på tørkeren er en flott og praktisk detalj i mørket.

Finish
Hvit Mattbørstet Blankpolert Svart
Mål
1700 mm.
Pris fra
kr 5 790

Håndkletørkere

LINE


Originalen blant vertikale håndkletørkere med den stilrene lysranden på toppen. Finnes i to lengder i blankpolert, mattbørstet, hvit, svart, messing og valgfri RAL-farge.

Finish
Blankpolert Mattbørstet NSC Hvit Svart Messing
Mål
1750 mm og 850 mm.
Pris fra
kr 2 790

Håndkletørkere

MARK


Den firkantede versjonen av håndkletørkeren LINE. MARK finnes i to lengder og i blankpolert rustfritt stål eller valgfri RAL-farge.

Finish
Blankpolert NSC
Mål
1750 mm og 850 mm.
Pris fra
kr 3 290

Håndkleknagg

LINE


Håndkleknagg som matcher LINE håndkletørker. Finnes i samme finisher som håndkletørkeren samt i valgfri RAL-farge.

Finish
Blankpolert Mattbørstet NSC Messing Hvit Svart
Pris fra
kr 390

Håndkleknagg

BOW


Håndkleknagg som matcher BOW håndkletørker. Finnes i hvit, blankpolert og mattbørstet aluminium.

Finish
Mattbørstet Blankpolert
Pris fra
kr 590

Håndkleknagg

MARK


Håndkleknagg som matcher MARK håndkletørker. Finnes i blankpolert rustfritt stål og valgfri RAL-farge.

Finish
Blankpolert NSC
Pris fra
kr 490

HÅNDKLETØRKERE FRA INR

De lange, slanke håndkletørkerne våre har i flere år fått betydelig mer oppmerksomhet enn strømmen de bruker, og nå har vi utvidet kategorien håndkletørkere med et par nye ikoner til badet. Håndkletørkeren BOW fikk stor oppmerksomhet på Red Dot Awards 2017 og ble belønnet med en pris for utmerket produktdesign. Men funksjonen bak våre håndkletørkere er minst like oppsiktsvekkende som det lekre designet.

 

Takket være LED-lyskilden bruker alle våre håndkletørkere minimalt med strøm – omtrent som en lyspære. Velg mellom tre ulike design fra den runde LINE til den firkantede versjonen av samme modell – MARK. Nykommeren blant håndkletørkerne våre – BOW – finnes i seks fargekombinasjoner av svart, hvit, blankpolert og mattbørstet. Nytt i år er at populære LINE nå også finnes i svart, hvit og messing. Hvilken av våre håndkletørkere velger du?

Mer inspirasjon

Iconic Dots

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Les mer

Design

Iconic Dots

Iconic Dots setter prikken over i-en når du innreder baderommet. Oppdag våre håndkletørkere, takdusjer, servantbatterier og de nye ikoniske oppbevaringsløsningene for dusjrommet.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer