Håndkletørkere

Håndkletørkere

Energisnille håndkletørkere i ikonisk design

La håndkletørkeren bli en lekker innredningsdetalj på badet. Våre prisbelønte håndkletørkere med matchende kroker finnes i flere varianter, finisher og farger. Du kan til og med få den lakkert i valgfri farge. Hvilken av våre håndkletørkere blir din personlige favoritt?

Sammenlikne håndkletørkere

Sortér på

Rens filter

0 produkter vises

Andre har også sett på

Serier

Håndkletørker

Bli kjent med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i to varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer
Dusjløsning ARC 43 Plus Original og servantskap GRAND Solid 100.

Serier

Dusjer

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Prisvinnende håndkletørkere

De lange, slanke håndkletørkerne våre har i flere år fått betydelig mer oppmerksomhet enn strømmen de bruker, og nå har vi utvidet kategorien håndkletørkere med et par nye ikoner til badet. Håndkletørkeren BOW fikk stor oppmerksomhet på Red Dot Awards og ble belønnet med en pris for utmerket produktdesign. Men funksjonen bak våre håndkletørkere er minst like oppsiktsvekkende som det lekre designet.

Energiøkonomiske håndkletørkere

Takket være LED-lyskilden bruker alle våre håndkletørkere minimalt med strøm – omtrent som en lyspære. Velg mellom tre ulike design fra den runde LINE til den firkantede versjonen av samme modell – MARK. BOW finnes i hele ti fargekombinasjoner. Populære LINE finnes i matt svart, matt hvit, blankpolert, mattbørstet, messing eller valgfri RAL. Hvilken av våre håndkletørkere velger du?

svarta håndkletørkere

Svarte håndkletørkere

handkletorkere

Slanke håndkletørkere

Hvite håndkletørkere