bad inspirasjon

Baderomsinspirasjon

Trender og baderomsinspirasjon

Velkommen til en verden av baderomsinspirasjon og trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte synet av uvanlig vakre bad. Her har vi samlet det beste innen baderomsinspirasjon i ulike stiler og fargeskalaer - fra små bad til store bad. 

inspirasjon bad med skråtak

ÅRHUS TOWNHOUSE

Fra loftsbod til drømmebad

På toppen av det sjarmerende huset fra århundreskiftet finner vi et stort bad som har gjennomgått en fantastisk forvandling fra loftsbod til en herlig oase – innredet for å fylle på både ekstern og intern energi.

Hils på


Skreddersydd dusjløsning

inspirasjon bad med dusjvegg

Dusjserie Arc Original med Line håndkletørkere.

baderomsinspirasjon moodboard

Dusjvegg, håndkletørker og blandebatteri i Brushed Bronze.

bad ved vindu

GRAND WALNOT™

Baderomsmøbel som gir ro

En lidenskap for ekte vare gjennomsyrer alt vi gjør. Men noen ganger hender det at kopien overgår originalen. Finéren i vårt baderomsmøbel Grand Walnot™ både ser ut som og oppleves som ekte valnøtt, men er laget av noe helt annet. Hvordan er det mulig?

Walnot


Baderomsmøbler

bad med morkt tre
baderomsinspirasjon metaller

UNLEASHED

Ton i ton-metaller til badet

Kolleksjonen Unleashed gir deg et fargetilpasset konsept med levende børstede metaller til de mest toneangivende produktene på badet: dusjvegg, takdusj, håndkletørker og servantbatteri. Slipp kreativiteten løs og skap ditt ikoniske baderom

Unleashed


Dusjserier

dusjvegg kobber brons inspirasjon

Dusjvegg, håndkletørker og blandebatteri i Brushed Bronze.

baderomsinspirasjon kobber
inspirasjon bad hjemme hos

HJEMME HOS

Hvordan innreder Johannes Thingnes Bø badet sitt?

Blant våre hjemme hos-reportasjer finner du svaret. Hils på hjemme hos et par kjente og ukjente personligheter som nylig har innredet badet. Følg med på reisen deres fra planlegging til ferdig bad og la deg inspirere av erfaringene deres.

Hjemme hos


Johannes bad

inspirasjon bad med morkt tre

Baderoms­trender 2023

Baderomstrendene i 2023 går i tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken av disse baderomstrendene appellerer mest til deg?

Se mer

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Badet mitt. Her begynner og slutter dagen.

Dagen begynner og slutter på badet og det er jo faktisk der mange av livets viktigste forberedelser skjer. Her besøker vi noen av kundene våre og tar et stort steg rett inn i deres hverdag. Ta del i historien deres og la deg inspirere av deres erfaringer fra planlegging til ferdig bad.

Hjemme hos

inspirasjon bad i betong og tre

CONCRETE HOUSE

Bad i betong og tre

Hardt og mykt. Varmt og kaldt. Å jobbe med kontraster i farge, form og materialer gir følelse og liv til hjemmet. Cecilia ville skape et hjem med rom for refleksjon – uten unødvendige detaljer.  Målet var å kunne rulle ut yogamatten hvor som helst i huset og føle harmoni.

Hils på


Dusjserier

inspirasjon til bad med dusj

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer
inspirasjon svarte bad

BLACK OAK HOUSE

Livsnyterens bad

Peter ville ha et stort bad rett ved siden av soverommet – et rom som skulle reflektere ham selv og hans behov. Det velproporsjonerte dusjrommet med takvindu ble utgangspunktet han skapte resten av – et bad i harmoni mellom håndverk, natur og teknologi.

Hils på


Baderomsmøbler

inspirasjon svart innredning
inspirasjon svart med rillet dusjglas
retro bad inspirasjon

SANNAS BAD

Lite bad i retrostil

I et lite bad er det ikke unormalt at man helst til ha plass til så mye som mulig – selv om plassen er begrenset. Resultatet kan fort bli trangt og føles innestengt. Sanna tenkte helt omvendt. For henne var det viktigere med et pent og personlig bad enn å få plass til absolutt alt.

Hils på


Tips til små bad

håndkletørkere line
baderomsinspirasjon rillet dusjglas

Bad i naturlig fargeskala

Å innrede baderom i naturens mange nyanser av beige, brunt og grønt gir et avdempet og harmonisk baderom der sansene dine kan hvile og du kan slappe av. Med elementer av tre, for eksempel baderomsmøbler i finér eller tredetaljer på vegger, gulv eller i tak, skaper du et baderom som du koser deg i og som aldri blir umoderne.

Våre designere inspireres gjerne av det japanske baderommet hvor det naturlig vakre går hånd i hånd med det funksjonelle og holdbare. Stilen passer også godt sammen med vår nordiske arkitektur og verdier.

hvitt bad med tre

Air Solid

Svevende lett, men romslig på samme tid. Air Solid kan skilte med minimalistisk perfeksjon med strenge linjer mellom skuffefronter og dører.

Se mer
inspo hvitt bad med dusj

HVITE BAD

Baderom med hemmelig hage

Velkommen til København og hagedesigneren Sara som ikke vil la seg begrense av fire vegger, men heller ha en flytende grense mellom hus og hage. Rammet inn av frodig grønt har hun skapt drømmebadet sitt med naturlige materialer og produkter med en livslengde langt bortenfor horisonten.

Hils på


Dusjserier

inspirasjon hvite bad med servantskap

Inspirasjon til hvite bad

Kombinér ulike toner av hvitt og grått med lys kalkstein eller betong for en harmonisk, fresh og luftig følelse i baderommet. Å innrede baderommet med hvitt som base er en stilmessig sikker investering ettersom hvite baderom aldri synes å bli umoderne. Å innrede med mye hvitt er også et smart valg hvis du har begrenset plass fordi hvitt generelt får rommet til å virke større. Velg gjerne transparente dusjglass for en ekstra luftig følelse.

Tenk gjerne over om du vil gå for hvitt kun på vegger og gulv eller om du vil ha hvite baderomsmøbler også. Å matche vegger med servantskap og oppbevaring i lysegrått eller en annen fin farge, kan være detaljen som virkelig løfter baderommet ditt. Alle INRs baderomsmøbler kan lakkeres i valgfri NCS-farge.

LIMITED EDITION

Grand Walnot™

I møtet mellom smålandsk håndverkstradisjon og italiensk innovasjon oppstår en utsøkt vakker fusjon av nordisk og kontinental form. Et utmerket eksempel på når motsetninger tiltrekker hverandre, en slags møbeldesignens yin-yang, som du nå kan nyte på ditt eget private bad.

Bli kjent med


Baderomsmøbler

rammedusj med rillet glass
inspirasjon bad med morkt tre

Baderom i farger

Du som er litt lei av hvitt, grått og svart kan vi glede med at baderomstrendene peker mot betydelig mer farge enn før. Selvfølgelig ser vi mye av naturens varme toner i beige, cappuccino, brunt og grønt, men også farger som lilla og blått finner veien inn i de nordiske baderommene. Våre designere regner med at vi vil få se mye mer farge i baderommet i løpet av året.

Alle våre baderomsmøbler, håndkletørkere og håndkleknagger kan bestilles i valgfri NCS-farge. Bare husk at fargene på skjerm eller på trykk kan være litt annerledes enn i virkeligheten, så dobbelsjekk alltid fargen i en fargehandel før du bestiller.

beige bad inspirasjon

BEIGE BAD

Bad med duft av cappuccino

La det nye badet ditt bli den private sfæren hvor du kan fylle på med energi og slappe av, og la det gjenspeile din personlige stil så langt som mulig. Brukt gjerne litt tid på å utforske trender og stiler, men lytt alltid innover og følg den retningen som intuisjonen din viser. Veien til mange år med nytelse og velvære starter her.

Hils på


Baderomsskap

baderomsinspirasjon beige dusj

Accent / NCS

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer
inspirasjon landlig bad

LANDLIG BAD

Lyst bad i kalkstein

Blant holmer og skjær på den svenske vestkysten i Bohusläns fantastiske skjærgård, finner vi Evas hus og hennes drømmebad som smelter sammen med den geografiske beliggenheten, både når det gjelder arkitektur og materialvalg. Velkommen inn på dette fantastiske badet som forener himmel, jord og hav og der hver del har blitt håndplukket med design, funksjon og bærekraft i sentrum.

Hils på


Innredning for landlige bad

inspirasjon landlige bad
badrum med trä inspiration

JAPANSKINSPIRERT BAD

Bad i tre og betong

Ytterst på en odde i Stockholms skjærgård finner vi Rikards og Ulrikas paradis – et arkitektonisk mesterverk bygget i flukt med terrenget med liggende svart panel og herlige lysinnslipp. Velkommen inn på deres drømmebad og til å se hvordan japanske baderomsidealer møter skandinaviske, og der vi utforsker hva som egentlig menes med luksus.

Hils på


Dusjserier

baderomsinspirasjon tre betong

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer
inspirasjon lyst bad

NATURNÆRA BAD

Bad ved fjorden

Den 85 kvadratmeter store hytta i moderne stil står trygt plassert på en brygge i vannet. Størstedelen av hyttas flate består av bad og soverom, og det var også tanken: Om morgenen pakker familien en sekk med mat, går ut og kommer ikke hjem igjen før kveldingen. Da venter dusj og bad og restitusjon til neste dag.  

Hils på


Håndkletørkere

inspirasjon hvit innredning til bad
smale håndkletørkere bad
hvitt bad innredning inspirasjon

Bad med svarte detaljer

Bad med mye svart har vi sett i noen år nå, og det som tidligere var en trend har nå nærmest blitt en etablert stil. Og innenfor denne stilen er det mange veier å gå. Vil du innrede et luksuriøst mørkt bad med ulike toner av grått og svart eller vil du heller gå for enkelte svarte detaljer som for eksempel en svart dusjvegg eller håndkletørker for å gi badet en trendy touch? Det som er viktig å tenke på når det kommer til svarte bad, er belysning og lysinnslipp.

Eikefinéren Black Oak fås til de fleste møblene i seriene Grand og Viskan. Finéren gir en mer luksuriøs følelse enn en vanlig lakkert overflate og passer godt til den nordiske stilen. Kombinér med vegger og gulv i betong eller stein for et stilrent og bærekraftig bad.

inspirasjon svart baderomsinnredning

SVART BAD

Sansenes bad

Bli med på en reise til Gotland der Monica har bygget drømmehuset sitt etter å ha lett etter det perfekte stedet i mange år. Hun ville skape et bad som tok i henne og som hun kunne lengte hjem til og enkelt tilpasse humøret. Idéen om badet som kunne aktivere alle de fem sansene hennes ble født.

Hils på


Belysning på badet

baderomsinspirasjon svart innredning

Baderomsspeil

Både du og badet ditt har det bra med den ekstra plassen som speilet gir. Utforsk våre runde og rektangulære baderomsspeil.

Se mer
inspirasjon svart baderomsinnredning
avlangt bad inspirasjon

Det langsmale badet krever ekstra god planlegging.

belysning bad inspirasjon

Skap et bad som fungerer både natt og dag. Lysende innovasjoner

AVLANGT BAD

Bad i grått

Et avlangt bad kan føles vrient å planlegge rundt, men det er gode muligheter for å lage et deilig bad for maksimal nytelse – kanskje fler enn du først kunne forestille deg. Et ekstra bredt servantskap er en selvfølge på det smale badet.

Smalt bad


Tips til små bad

inspirasjon hvite håndkletørkere

Viskan Grip

Gripelisten i aluminium, som både forsterker designet og gjør møblene ekstra slitesterke, er hovedgrunnen til Viskan Grips rene linjer og særpregede karakter.

Se mer

Bad i gråtoner

Å innrede baderommet i grått er et stilsikkert valg og går aldri av moten. Kombinér ulike gråtoner med for eksempel hvitt, svart eller marmor – følelsen blir veldig forskjellig ut fra valgene du tar. Blir følelsen for kald kan du legge til naturlige materialer som for eksempel lin, rotting og tre som myker opp og samtidig gir en trendy look. Grønne planter kan også gi et grått bad en harmonisk følelse.

Velg vår egen utvalgte lysegrå farge Still Grey til baderomsmøblene dine eller finn din egen NCS-farge som vi kan lakkere møblene i.

inspirasjon bad i grått

Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer
Servantskap Grand Grip 140 i Dark Oak.

Iconic Nordic Rooms

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Se mer

Tenk slik når du søker baderomsinspirasjon

I Norge renoverer og innreder vi bad i snitt to ganger i løpet av livet. Tilgang til relevant baderomsinspirasjon og smarte idéer, trender og tips blir derfor veldig viktig. En baderomsrenovering pågår ofte opptil et halvt år fra idé til ferdig bad. Fasen der vi innhenter baderomsinspirasjon er viktig både for å skaffe kunnskap og finne de beste løsningene, men også for å gi energi og lyst til å ta seg til neste steg.

Og en ting er sikkert: Jo mer innsats du legger i å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, jo bedre blir sluttresultatet. Så dvel i inspirasjonsfasen, nyt vakre baderomsbilder med inspirasjon til små bad og store bad og vurder alle muligheter før du går videre.

Finn inspirasjon til nytt bad fra baderomsbilder

Ta deg god tid til å utforske utvalget av baderomsbilder på Pinterest, i sosiale medier og i interiørmagasiner. Lag gjerne et moodboard og la det nye baderommet ditt ta form på papir eller digitalt før du går altfor langt videre i øvrig planlegging. Hos oss kan du også finne inspirasjon i form av baderomsbilder - skapt for enhver smak, til både store og små bad.

Skal du følge trendene eller din indre inspirasjon?

Et vanlig spørsmål er «Skal jeg innrede badet mitt trendy, klassisk stilrent eller sånn som jeg egentlig vil ha det»? Undersøkelser viser at mange i dag renoverer og innreder badet for at det skal løfte hjemmets verdi. Det er ikke noe feil i det, men hvis du ikke planlegger å selge i nær fremtid bør du innrede badet i en stil og med en følelse som passer deg og som du trives med. Blir du glad når du møter et solgult servantskap på morgenen, ja, så har du svaret. Følg din indre stemme!

Men for deg som virkelig vil gå all in med de aktuelle baderomstrendene og søker baderomsinspirasjon med fokus på det siste innen baderomsinnredning, finnes det selvfølgelig uendelige muligheter. På de store interiørmessene i for eksempel i Italia kan vi hvert år nyte spennende og stilige fliser og innovative produkter som senere gjenspeiles på det nordiske markedet og i baderomsbutikkenes utvalg. Men det tar ofte flere år før vi ser disse tøffe trendene på det nordiske markedet og da ofte med en skandinavisk touch.

Inspirasjon til et vakre bad

Hva man legger i vakre bad er selvfølgelig subjektivt, men oftest finnes det noen fellesnevnere. Som skandinav og nordboer pleier vi å foretrekke baderomsinnredning i stilren og enkel design uten altfor mange unødvendige detaljer.

Vi pleier også å søke baderomsinspirasjon som fokuserer på lysinnslipp og rene overflater, noe som i manges øyne er synonymt med et pent bad. I senere tid har innslag av tre vært veldig populært på badet. En viktig ting å tenke på er å velge materialer som tåler det fuktige miljøet på badet.

Hvite bad inspirerer alltid

Å innrede bad med hvite fliser og hvite baderomsmøbler er alltid populært, og mange søker inspirasjon til nettopp hvite baderom. Hvite baderomsmøbler føles alltid freshe og passer til alle farger og typer fliser. For at inntrykket ikke skal bli for sterilt kan du gjerne pynte med grønne planter, håndklær i herlige farger og selvfølgelig god belysning.

Inspirasjon til svarte bad

I motsetning til det alltid populære hvite badet ser vi svart bad, som det blir stadig vanligere å søke inspirasjon om og ønske om å innrede med svarte detaljer på dusjvegg, blandebatteri og oppbevaring. Det du bør tenke på når du skal innrede et bad med svarte detaljer, er å fokusere ekstra på belysning. Å investere i kraner og dusjvegger i stilige finisher og metaller kan løfte følelsen i det svarte badet betydelig.

Kom deg videre med badet ditt

For å hjelpe deg videre med rejsen til nytt bad har vi laget «Den smarte sjekklisten ved baderomsrenovering». Her hos oss finner du inspirasjon, tips og idéer når du skal renovere baderom.

Hva er trenden innen baderomsinspirasjon?

Hva som trender innen baderomsinspirasjon er i mange tilfeller et smaksspørsmål, men noen generelle strømminger er det i 2022 og 2023. Naturnære farger i varme toner gir et herlig og harmonisk inntrykk. Likeså tre av ulike slag - både på innredningen og vegger/gulv. På blandebatterier og håndkletørkere er det moderne å velge børstede utførelser i varme farger: brushed bronze, brushed brass og stainless. Ikke glem grønne planter for en fresh touch.

Hvor finner jeg baderomsinspirasjon?

Du finner mye baderomsinspirasjon ved å gjøre et enkelt søk online. Da kan du få et generelt inntrykk av hva som finnes. Ved å besøke produsentenes hjemmesider kan du snevre inn utvalget og enklere ta en beslutning. Besøk gjerne et par baderomsbutikker for å oppleve innredning og fliser i virkeligheten.

Hvor kan se bilder av baderom?

I innredningsmagasiner for baderom kan du få et godt bilde av hva som gjelder i baderommet akkurat nå. Ved å besøke produsentenes hjemmesider kan du også finne mange bilder av baderom i ulike stiler. Lagre gjerne bilder som du liker og lag et moodboard på for eksempel Pinterest. Det er en smart og morsom måte å se hvordan ulike materialer og produkter passer sammen.