Baderomsinspirasjon

Idéer og inspirasjon til ditt nye baderom

Velkommen til INR og vår verden av trender og inspirasjon for baderom – for deg som skal planlegge eller innrede baderom. Her har vi samlet det beste av våre vakre og moderne baderom i ulike stiler og farger – fra små baderom til store baderom.

Velg hvilken baderomsinspirasjon du vil se

svarte bad inspirasjon

S T E D  /  V Ä R M L A N D

I livsnyterens baderom oppstår harmonien i de uventede møtene

Her kombineres ursvenske håndverkstradisjoner med teknisk presisjon innen mekanikk og elektronikk. Og det oppstår harmoni.

Hälsa på

Dusjer

EDGE

EDGE er en kompromissløs dusjserie med sofistikerte innrammede detaljer som imponerer både design- og teknikkelskeren.

Se mer

Baderomsmøbler

AIR Wood

AIR Wood er selve symbolet på smålandsk håndverkstradisjon. AIR Wood tilbyr deg nesten grenseløse muligheter innen personlige valg.

Se mer

U N L E A S H E D

Slipp kreativiteten løs i baderommet

Unleashed gir deg et nøyaktig fargetilpasset og komplett konsept med levende, børstede metaller til de mest toneangivende produktene på badet; dusjvegg, takdusj, håndkletørker og servantbatteri.

Unleashed

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer
badrumstrender 2023

Inspirasjon

Baderoms­trender 2023

Baderomstrendene i 2023 går i tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken av disse baderomstrendene appellerer mest til deg?

Se mer
inspirasjon baderom tre betong

S T E D  /  Ø S T E R L E N

Drømmen om Østerlen ble luksuriøst baderom i betong og tre

Velkommen inn i Cecilias og Martins baderom i den pittoreske fiskerbyen på Østerlen.

Hils på

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer
Dusjløsning ARC 43 Plus Original og servantskap GRAND Solid 100.

Serier

Dusjer

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer

S T E D / M A L M Ø

Lite baderom i moderne retrostil

Bli med inn i Sannas baderom hvor vi møtes av et annerledes dusjglass, nordafrikansk tadelakt og utsøkte Terrazzo – alt stilfullt innrammet med svarte detaljer.

Hils på

Inspirasjon for hvite baderom

Kombinér ulike toner av hvitt og grått med lys kalkstein eller betong for en harmonisk, fresh og luftig følelse i baderommet. Å innrede baderommet med hvitt som base er en stilmessig sikker investering ettersom hvite baderom aldri synes å bli umoderne. Å innrede med mye hvitt er også et smart valg hvis du har begrenset plass fordi hvitt generelt får rommet til å virke større. Velg gjerne transparente dusjglass for en ekstra luftig følelse.

Tenk gjerne over om du vil gå for hvitt kun på vegger og gulv eller om du vil ha hvite baderomsmøbler også. Å matche vegger med servantskap og oppbevaring i lysegrått eller en annen fin farge, kan være detaljen som virkelig løfter baderommet ditt. Alle INRs baderomsmøbler kan lakkeres i valgfri NCS-farge.

N Y H E T E R   2 0 2 2

GRAND Walnot™

Svenskprodusert baderomsmøbel i ekte trefinér som ser ut som og føles som valnøtt, men som ikke er valnøtt. Hvordan er det mulig?

Bli kjent med Walnot

 

T R E N D E R  2 0 2 2

Nordic Woodlands

Retro blir holdbar framtid i den nye trenden Nordic Woodlands som inkluderer alle naturens varme toner med hvitt og betong som base.

Baderomstrender

S T E D / B O H U S L Ä N

Lyst baderom i kalkstein som forener himmel og hav.

Velkommen inn i Evas baderom der alt er håndplukket med design, funksjon og holdbarhet i sentrum.

Hils på

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Baderom i naturlig fargeskala

Å innrede baderom i naturens mange nyanser av beige, brunt og grønt gir et avdempet og harmonisk baderom der sansene dine kan hvile og du kan slappe av. Med elementer av tre, for eksempel baderomsmøbler i finér eller tredetaljer på vegger, gulv eller i tak, skaper du et baderom som du koser deg i og som aldri blir umoderne.

Våre designere inspireres gjerne av det japanske baderommet hvor det naturlig vakre går hånd i hånd med det funksjonelle og holdbare. Stilen passer også godt sammen med vår nordiske arkitektur og verdier.

S T E D  /  V Ä R M D Ö

Japanskinspirert baderom med detaljer i tre og betong.

Velkommen inn i baderommet til Rikard og Ulrika og se hvordan japanske baderomsidealer møter svenske. Her gjenspeiles holdbarhet og respekt for omverdenen i hver detalj.

Hils på

Baderoms­trender 2023

Nordic Identity

Begynn med et hvitt papir, legg til noe, ta et skritt tilbake, betrakt. Legg til noe nytt. Gjenta. Slik kan man beskrive baderomstrenden Nordic Identity.

Se mer

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

S T E D  /  M Ø R E  &  R O M S D A L

Gjennomtenkt baderom på hytta ved fjorden

«Et hjem må være funksjonelt. Med design kommer man langt, men ikke hele veien. Vi valgte å fokusere på produkter som er holdbare og funksjonelle».

Hils på

Baderom med svarte detaljer

Baderom med mye svart har vi sett i minst et par år nå, og det som tidligere var en trend har nå nærmest blitt en etablert stil. Og innenfor denne stilen er det mange veier å gå. Vil du innrede et luksuriøst mørkt baderom med ulike toner av grått og svart eller vil du heller gå for noen svarte detaljer som for eksempel en svart dusjvegg eller håndkletørker for å gi baderommet en trendy touch? Det som er viktig å tenke på når det gjelder svarte baderom, er belysning og lysinnslipp.

Eikefinéren Black Oak fås til de fleste møblene i seriene GRAND og Viskan (ikke GRAND Classic og VISKAN Classic). Finéren gir en mer luksuriøs følelse enn en vanlig lakkert overflate og passer godt til den nordiske stilen. Kombinér med vegger og gulv i betong eller stein for et stilrent og holdbart baderom.

 

S T E D  /  S T O C K H O L M

Et elegant møbel som gir deg ro

Komplettér din GRAND Walnot med belysning under servantskapet til alle døgnets mørke timer.

Bli kjent med

S T E D  /  Å R E

Baderom med badstu – og en fantastisk fjellutsikt.

Fra badstuen med utsikt over fjellene legger de planer for morgendagen og en ting er sikkert: ingen dag er lik den andre.

Hils på

badrumsmöbler grand grip

Baderomsmøbler

GRAND Grip

Den minimalistiske designen får GRAND Grip takket være grepet i matt svart, matt grå eller matt hvit. Og med en dybde på hele 45 cm får du plass til omtrent alt.

Se mer
Badstuglass fra ARC-serien løser vi enkelt. Begynn med en enkel skisse som du tar med til din forhandler.

Dusjer

ARC Frame

Dusjserie i 8 mm glass med en stilren skinne i blankpolert eller svartlakkert aluminium som rammer inn dusjopplevelsen. 

Se mer

S T E D  /  G O T L A N D

Et baderom for alle sansene – nær naturen på Gotland.

Bli med oss på en reise til Gotland og opplev et baderom for alle sansene. Ta av deg skoene og kom inn!

Opplev baderommet

Baderom i gråtoner

Å innrede baderommet i grått er et stilsikkert valg og går aldri av moten. Kombinér ulike gråtoner med for eksempel hvitt, svart eller marmor – følelsen blir veldig forskjellig ut fra valgene du tar. Blir følelsen for kald kan du legge til naturlige materialer som for eksempel lin, rotting og tre som myker opp og er trendy på samme tid. Grønne planter kan også gi et grått baderom en harmonisk følelse.

Velg vår egen utvalgte lysegrå farge «Still Grey» til dine baderomsmøbler eller finn din egen NCS-farge som vi kan lakkere møblene i.

Baderomsmøbler

VISKAN Grip

VISKAN har et høyt utstyrsnivå allerede fra start, men du vil ikke angre hvis du legger til et eller flere tilvalg for å sette ditt eget preg.

Se mer

Planlegging

Guide: Små bad

Våre 10 beste tips for deg som skal planlegge og innrede et lite baderom

Se mer

Baderom i farger

Du som er litt lei av hvitt, grått og svart kan vi glede med at baderomstrendene peker mot betydelig mer farge enn før. Selvfølgelig ser vi mye av naturens varme toner i beige, cappuccino, brunt og grønt, men også farger som lilla og blått finner veien inn i de nordiske baderommene. Våre designere regner med at vi vil få se mye mer farge i baderommet i løpet av året.

Alle våre baderomsmøbler, håndkletørkere og håndkleknagger kan bestilles i valgfri NCS-farge. Bare husk at fargene på skjerm eller på trykk kan være litt annerledes enn i virkeligheten, så dobbelsjekk alltid fargen i en fargehandel før du bestiller.

baderomsinspirasjon

S T E D  /  S T O C K H O L M

Med duft av cappuccino – en baderomsoase midt i byen.

La ditt nye baderom bli en privat sfære hvor du kan hente energi og slappe av, og la den speile personligheten din så mye som mulig.

Opplev baderommet

Alternativer for baderomsmøbler

NCS & INR Accent

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer
planlegge bad

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å finne de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Se mer

Baderoms­trender 2023

Nordic Tranquility

Her møter kolonialblått skogsgrønt og blandes sammen med en overflod av nyanser som vi finner igjen i den nordiske villmarken.

Se mer

Serier

Håndkletørker

Bli kjent med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i to varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer

Tenk slik når du søker inspirasjon til bad

Skal du ha bygge nytt bad eller innrede badet igjen? I Norge renoverer og innreder vi våre bad i snitt to ganger i løpet av livet. Tilgang til relevant baderomsinspirasjon og smarte idéer, trender og tips blir derfor mer enn viktig. En baderomsrenovering pågår ofte opptil et halvt år fra idé til ferdig bad. Fasen der vi innhenter baderomsinspirasjon er viktig både for å skaffe kunnskap og finne de beste løsningene, men også for å gi energi og lyst til å ta seg til neste steg.

Finn inspirasjon til nytt bad fra baderomsbilder

Ta deg god tid til å utforske utvalget av baderomsbilder på Pinterest, i sosiale medier og i interiørmagasiner. Lag gjerne et moodboard og la det nye baderommet ditt ta form på papir eller digitalt før du går altfor langt videre i øvrig planlegging. Hos oss kan du også finne inspirasjon i form av baderomsbilder - skapt for enhver smak, til både store og små bad.

Skal du følge trendene eller din indre inspirasjon?

Et vanlig spørsmål er «Skal jeg innrede badet mitt trendy, klassisk stilrent eller sånn som jeg egentlig vil ha det»? Undersøkelser viser at mange i dag renoverer og innreder badet for at det skal løfte hjemmets verdi. Det er ikke noe feil i det, men hvis du ikke planlegger å selge i nær fremtid bør du innrede badet i en stil og med en følelse som passer deg og som du trives med. Blir du glad når du møter et solgult servantskap på morgenen, ja, så har du svaret der. Følg din indre stemme!

Men for deg som virkelig vil gå all in med de aktuelle baderomstrendene og søker baderomsinspirasjon med fokus på det siste innen baderomsinnredning, finnes det selvfølgelig uendelige muligheter. På de store interiørmessene i for eksempel i Italia kan vi hvert år nyte heftige og stilige fliser og innovative produkter som senere reflekteres på det nordiske markedet og i baderomsbutikkenes utvalg. Men det tar ofte flere år før vi ser disse tøffe trendene på det nordiske markedet og da ofte med en skandinavisk touch.

Inspirasjon til et vakkert og stilig bad

Hva man legger i stilige bad er selvfølgelig subjektivt, men oftest finnes det noen fellesnevnere. Som skandinav og nordboer pleier vi å foretrekke baderomsinnredning i stilren og enkel design uten altfor mange unødvendige detaljer.

Vi pleier også å søke baderomsinspirasjon som fokuserer på lysinnslipp og rene overflater, noe som i manges øyne er synonymt med et pent baderom. I senere tid har innslag av tre vært veldig i vinden på badet. Noe det er viktig å tenke på er å velge materialer som tåler det fuktige miljøet på badet.

Hvite bad inspirerer alltid

Å innrede bad med hvite fliser og hvite baderomsmøbler er alltid populært, og mange søker inspirasjon til nettopp hvite baderom. Hvite baderomsmøbler føles alltid freshe og passer til alle farger og typer fliser. For at inntrykket ikke skal bli for sterilt kan du gjerne pynte med grønne planter, håndklær i herlige farger og selvfølgelig god belysning.

Inspirasjon til svarte bad

I kontrast til det evig populære hvite baderommet ser vi sort baderom, som det blir stadig vanligere å søke inspirasjon om og ønske om å innrede med svarte detaljer på dusjvegg, blandebatteri og oppbevaring. Det du bør tenke på når du vil innrede et baderom med detaljer i mørke farger som sort, er å fokusere ekstra på belysning. Å velge blandebatteri og dusjvegg i stilig finish og metaller kan løfte følelsen i det svarte badet betraktelig.

Kom deg videre med badet ditt

For å hjelpe deg videre med rejsen til nytt bad har vi laget «Den smarte sjekklisten ved baderomsrenovering». Her hos oss finner du inspirasjon, tips og idéer når du skal renovere baderom.

Ofte stilte spørsmål om baderomsinspirasjon

Hva er trenden innen baderomsinspirasjon?

Hva som trender innen baderomsinspirasjon er i mange tilfeller et smaksspørsmål, men noen generelle strømminger er det i 2022 og 2023. Naturnære farger i varme toner gir et herlig og harmonisk inntrykk. Likeså tre av ulike slag - både på innredningen og vegger/gulv. På blandebatterier og håndkletørkere er det moderne å velge børstede utførelser i varme farger: brushed bronze, brushed brass og stainless. Ikke glem grønne planter for en fresh touch.

Hvor finner jeg baderomsinspirasjon?

Du finner mye baderomsinspirasjon ved å gjøre et enkelt søk online. Da kan du få et generelt inntrykk av hva som finnes. Ved å besøke produsentenes hjemmesider kan du snevre inn utvalget og enklere ta en beslutning. Besøk gjerne et par baderomsbutikker for å oppleve innredning og fliser i virkeligheten.

Hvor kan se bilder av baderom?

I innredningsmagasiner for baderom kan du få et godt bilde av hva som gjelder i baderommet akkurat nå. Ved å besøke produsentenes hjemmesider kan du også finne mange bilder av baderom i ulike stiler. Lagre gjerne bilder som du liker og lag et moodboard på for eksempel Pinterest. Det er en smart og morsom måte å se hvordan ulike materialer og produkter passer sammen.