Baderomsinspirasjon

Velkommen til vår verden av baderomstrender og inspirasjon laget for deg som skal innrede eller renovere bad. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. Her er det plass til mange ulike personligheter. La din ta plass.

VELG EN FARGE ELLER STIL OG FINN INSPIRASJONEN

Luksusbaderommet på odden

Velkommen inn i baderommet til Rikard og Ulrika og se hvordan japanske baderomsidealer møter svenske. Her gjenspeiles holdbarhet og respekt for omverdenen i hver detalj.

Hils på

Baderom mellom himmel og hav

Blant holmer og skjær på den svenske vestkysten i Bohusläns fantastiske skjærgård, finner vi Evas hus og hennes drømmebaderom.

Hils på

I hjemmespaet på fjellet finner Erik og Johanna roen

Hils på

Slik innreder du et langsmalt bad

Se hvordan Aston utnyttet formen og skapte drømmebadet sitt med smarte løsninger, flott design og spreke tilvalg.

Bli med hjem til Aston

De 5 sansenes baderom

Bli med oss på en reise til Gotland og opplev et baderom for alle sansene. Spark av deg skoene og kom inn!

Opplev baderommet

Velkommen til skjærgårdsvillaen

Med myke hvite toner i kombinasjon med messing og dempede grønne nyanser har denne familien laget sitt eget personlige drømmebad.

Opplev baderommet

"Her blir jeg et nytt menneske – hver dag!"

Besøk Sara

Å innrede hjemmet med planter er en utmerket måte å gjøre raske forandringer

Våre 7 beste tips

En oase i byen

La det nye badet ditt bli den private sfæren hvor du kan fylle på energi og slappe av, og la det speile personligheten din så langt som mulig.

Opplev baderommet

Hvite baderom

Lenge leve det hvite baderommet! Selv om det har blitt mer vanlig med farger innen baderomsinspirasjon de siste årene, så bruker mange hvitt som basis når de innreder sitt nye bad. Og pent blir det. Her har vi samlet et par hvite baderom som du kan la deg inspirere av. Har du liten plass? Se reportasjen vår om baderom med begrenset plass.

Små baderom

 

 

Dusj til baderom på 4 kvm

Se mer

GRÅTT BADEROM

Baderom i gråtoner er alltid stilsikkert og går aldri av moten. I vår egen fargebank har vi sterkt fokus på de vakre grå nyansene ‘Still Grey’ og ‘Slate Grey’, men du kan velge akkurat hvilken NCS-farge du vil til dine baderomsmøbler fra INR. Grå dusjglass gir et sobert utseende som forplanter seg i hele badet. Grått glass er mulig å velge til de fleste dusjmodellene våre.

Våre dusjer

Svarte detaljer

Å innrede badet i svart er trendy som aldri før, og det finnes mange fine alternativ både på innredningen, i dusjen og når det gjelder materialer. Finéren ‘Black Oak’ er en stilsikker favoritt på servantskapet og høyskapet hvor du kan se trestrukturen gjennom den TX-behandlede overflaten. Ikke gå glipp av våre dusjvegger med svarte profiler – i en eksklusiv, begrenset utgave.

Våre baderomsmøbler

 

NATURLIG FARGESKALA

Naturtoner i beige, brunt og cappuccino har aldri vært mer i vinden. La baderommet reflektere en bærekraftig livsstil der vi tar et stort skritt nærmere naturen i både fargeskala og materialvalg. Se gjerne litt ekstra godt på fargen ‘Cappuccino’ eller eikefinéren ‘Nordic Oak’, som må oppleves for at de skal komme til sin rett.

Nordic Elements

En oase i byen

Se mer

BADEROM I INDUSTRISTIL

Baderom med industristil har et maskulint preg over seg med stramme linjer og kalde toner. Men for en luksuriøs følelse det blir når svart og blått møter metall, komposittmaterialer, glass og vann. En favorittstil for mange – kanskje fordi den utstråler skandinavisk eleganse.

Nordic Identity

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss.

Se mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer

Tenk slik når du søker baderomsinspirasjon

I Norge renoverer og innreder vi baderom i snitt to ganger i løpet av livet. Tilgang til relevant baderomsinspirasjon og smarte idéer, trender og tips blir derfor veldig viktig. En baderomsrenovering pågår ofte opptil et halvt år fra idé til ferdig baderom. Fasen der vi innhenter baderomsinspirasjon er viktig både for å skaffe kunnskap og finne de beste løsningene, men også for å gi energi og lyst til å ta seg til neste steg.

Finn inspirasjon fra baderomsbilder

Ta deg god tid til å utforske utvalget av baderomsbilder på Pinterest, i sosiale medier og i interiørmagasiner. Lag gjerne et moodboard og la det nye baderommet ditt ta form på papir eller digitalt før du går altfor langt videre i øvrig planlegging. Her på hjemmesiden vår håper vi at du også kan finne inspirasjon i form av baderomsbilder - skapt for enhver smak og store og små baderom.

Skal du følge trendene eller din indre inspirasjon?

Et vanlig spørsmål er «Skal jeg innrede badet mitt trendy, klassisk stilrent eller sånn som jeg egentlig vil ha det»? Undersøkelser viser at mange i dag renoverer og innreder baderommet for at det skal løfte hjemmets verdi. Det er ikke noe feil i det, men hvis du ikke planlegger å selge i nær framtid bør du innrede badet i en stil og med en følelse som passer deg og som du trives med. Blir du glad når du møter et solgult servantskap på morgenen, ja, så har du svaret der. Følg din indre stemme!


Men for deg som virkelig vil gå all in med de aktuelle baderomstrendene og søker baderomsinspirasjon med fokus på det siste innen baderomsinnredning, finnes det selvfølgelig uendelige muligheter. På de store interiørmessene i for eksempel i Italia kan vi hvert år nyte heftige og stilige fliser og innovative produkter som senere reflekteres på det nordiske markedet og i baderomsbutikkenes utvalg. Men det tar ofte flere år før vi ser disse tøffe trendene på det nordiske markedet og da ofte med en skandinavisk touch.

Inspirasjon til stilige baderom

Hva man legger i stilige baderom er selvfølgelig subjektivt, men oftest finnes det noen fellesnevnere. Som skandinav og nordboer pleier vi å foretrekke baderomsinnredning i stilren og enkel design uten altfor mange unødvendige detaljer.

Vi pleier også å søke baderomsinspirasjon som fokuserer på lysinnslipp og rene overflater, noe som i manges øyne er synonymt med et pent baderom. I senere tid har innslag av tre vært veldig i vinden på badet. Noe det er viktig å tenke på er å velge materialer som tåler det fuktige miljøet på badet.

Hvite baderom inspirerer alltid

Å innrede baderom med hvite fliser og hvite baderomsmøbler er alltid populært, og mange søker inspirasjon til nettopp hvite baderom. Hvite baderomsmøbler føles alltid freshe og passer til alle farger og typer fliser. For at inntrykket ikke skal bli for sterilt kan du gjerne pynte med grønne planter, håndklær i herlige farger og selvfølgelig god belysning.

Inspirasjon til svarte baderom

I kontrast til det evig populære hvite baderommet ser vi svart baderom, som det blir stadig vanligere å søke inspirasjon om og ønske om å innrede med svarte detaljer på dusjvegg, blandebatteri og oppbevaring. Det du bør tenke på når du vil innrede et baderom med svarte detaljer er å fokusere ekstra på belysning. Å velge blandebatteri og dusjvegg i stilig finish og metaller kan løfte følelsen i det svarte baderommet betraktelig.

Kom deg videre med baderommet ditt

For å hjelpe deg videre i baderomsprosjektet ditt har vi laget «Den smarte sjekklisten ved baderomsrenovering». Her finner du inspirasjon, tips og idéer når du skal renovere baderom.
Baderomsplanlegging