Inspirasjon til badet

INSPIRASJON OG IDEER TIL DITT NYE BADEROM

Hvis du er som de fleste andre som skal innrede baderommet og er på jakt etter baderomsinspirasjon og ideer, vil du se på bilder av fine baderom – og jo flere desto bedre! På denne siden har vi derfor samlet et stort antall baderomsbilder med reportasjer som vi håper vil gi deg god inspirasjon til både små og store baderom.

Spørsmål du bør stille deg når du ser på bildene: Hvordan vil du innrede det nye baderommet? I hvilke farger og materialer? Og i hvilken stil? Ser du for deg et moderne baderom eller et i landlig stil? Vi i INR gir deg store muligheter til å tilpasse både dusjvegger og baderomsmøbler – uansett hvilken stil du går for. La deg inspirere!

Bli med oss inn i hjemmets hjerte!

Det sanselige baderommet

Årets baderom: Sommerdrømmen i Falsterbo

Her kan hele familien nyte takket være god planlegging og smart opplyst baderomsinnredning med maksimal oppbevaring.

Velkommen inn!

Baderom i New England-stil

Med myke hvite toner kombinert med messing og dempede grønne nyanser har familien skapt sitt eget personlige drømmebad hvor både voksne og barn kan nyte og koble av på sin egen måte.

Se hele badet

Ditt velvære starter her

Hvis du bor midt i storbyens kjas og mas, kan et sted der du når som helst kan ta en velfortjent pause og bruke tid på ditt eget velvære, være svært etterlengtet.

Titt inn på badet

Tips for små bad

I små bad blir det ekstra viktig med smart oppbevaring og fleksible dusjløsninger. Her har vi samlet våre beste tips for baderom helt ned til 4 kvm!

Små bad

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

Modern compact living

I dette baderommet med en herlig vårfølelse ligger fokuset på smarte løsninger. Legg merke til speilet med plassbesparende oppbevaring bak speilglasset.

Compact living baderom

SVALE TONER OG GLOHET MESSING

Detaljer i messing er i skuddet og utrolig vakkert sammen med blå toner på innredning og vegger. Fargen på veggene og kommoden heter «Denim Drift» og var årets farge i 2017.

Blått baderom

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

BADEROM I NATURNÆRE TONER

Møt dagen i et harmonisk baderom der nyanser fra strand og hav møter hverandre. Flis lagt i fiskebeinsmønster er en morsom og trendy detalj. 

Baderom i naturtoner

BADEROM I MARMOR OG MESSING

Drømmer du i rosa og marmor, vil du nok ta en nærmere titt på dette baderommet. Her i kombinasjon med messing. Et drømmeaktig baderom med et moderne feminint preg!

Baderom med marmor

BADEROM MED INDUSTRIFØLELSE

I drømmebadet til kjendisbarbereren Peter Mannerstål ligger fokus på mannlig forfengelighet og restitusjon for kropp og sjel.

Se baderommet

BADEROM UNDER SKRÅTAK

Baderom med skråtak er vanlig både i 1,5-etasjes eneboliger og i eldre leiligheter, og de kan være nokså kinkige å innrede.

Baderom med skråtak

Familiens baderom

En storbyfamilie midt i livet krever blant annet et godt planlagt baderom med komfort og smarte løsninger for å få hverdagen til å gå opp.

Familiens smarta baderom

Innred i landlig stil

Her har vi samlet et par landlige baderom og inspirasjon for deg som ønsker en baderomsinnredning i New England-stil.

Landlige bad

LITE BADEROM MED SVARTE DETALJER

Det lille baderommet skal gi den samme opplevelsen som det store, og da blir det ekstra viktig med produkter som både er vakre og praktiske. De svarte detaljene er en sterk trend i 2019.

INR Black Edition

Hvite bad

Her har vi samlet et par hvite baderom som du kan finne inspirasjon i, hvis det er hvitt, hvitt, hvitt som står på ønskelisten. Hvilket av disse baderommene foretrekker du?

Hvite bad

Et vindu i veien

Et vindu som står så pass nært hjørnet at du spør deg om det overhodet er mulig å få inn en dusjvegg i rommet, er vanlig. Vi har løsningen!

Vindu i dusjen

DESIGN DITT EGET DUSJHJØRNE

Klart glass, frostet, grått eller kanskje den populære halvfrostede Stripe, som vist i bildet? LINC Angel og Niagara er våre mest populære dusjhjørner, og du kan få dem i flere hundre ulike varianter.

Skap dusjhjørne

78 DUSJVEGGER FOR ALLE BADEROM

Om du ser for deg en dusjvegg i det nye baderommet, har du kommet riktig. I standardsortimentet har vi 78 dusjvegger av høy kvalitet for alle typer baderom – små som store og med uvanlige krinker og kroker.

Våre dusjvegger

60 SERVANTSKAP MED VASKESERVANT

Velg servantskapet med omhu, og sammenlign gjerne våre mange modeller både på utsiden og innsiden. Velg heftig tilbehør som belysning og innebygde høyttalere. Og hvorfor ikke et servantskap i din egen favorittfarge?

Våre servanter

SPEIL OG SPEILSKAP

Et skikkelig godt baderomsspeil eller speilskap med belysning er en viktig investering i det nye baderommet. Velger du et speilskap, får du smart oppbevaring på kjøpet.

Våre speil og speilskap

Produkter

Gå til produktet

Legg til i Moodboard

EN IKONISK HÅNDKLETØRKER

Livet er for kort til å brette håndklær – den saken kan vi nok være enige om. Invester i en av våre plassbesparende, elektriske håndkletørkere med varme, lys og stil! 

Våre håndkletørkere

SMART BELYSNING på badet

Glem ikke den viktige belysningen når du planlegger det nye baderommet. Baderommets generelle belysning, ja visst, men også den der subtile belysningen som setter prikken over i-en. De fleste av våre servantskap har belysning i skuffene og under møbelet som tilvalg. Et tilvalg med WOW-garanti.

Belysning på badet

Musikk på badet

Det er bevist: Musikk gjør deg lykkeligere! Og hva kan ikke da være bedre enn å lytte til favorittlåten når du legger siste hånd på makeupen foran speilet om morgenen? Innebygde høyttalere fra ORLO fås som tilvalg til servantskapene i GRAND-serien. Du styrer musikken via mobilen.

Musikk på badet

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderomstrender 2019

I år har våre trendanalytikere identifisert tre stiler med hver sin herlige fargepalett: «Sensuous Sphere», «City Vibes» og «Urban Eco». Hvilken tiltaler deg mest?

Les mer

Design

Møbelserier

Våre bademøbler er fulle av smarte detaljer som forenkler hverdagen. Her kan du lese om hvert av møblerets standardutstyr og alternativer.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer