BADEROMSINSPIRASJON

Velkommen til vår verden av baderomstrender og inspirasjon laget for deg som skal innrede eller renovere bad. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. Her er det plass til mange ulike personligheter. La din ta plass.

VELG EN FARGE ELLER STIL OG FINN INSPIRASJONEN

Luksusbaderommet på odden

Velkommen inn i baderommet til Rikard og Ulrika og se hvordan japanske baderomsidealer møter svenske. Her gjenspeiles holdbarhet og respekt for omverdenen i hver detalj.

Hils på

Baderom mellom himmel og hav

Blant holmer og skjær på den svenske vestkysten i Bohusläns fantastiske skjærgård, finner vi Evas hus og hennes drømmebaderom.

Hils på

I hjemmespaet på fjellet finner Erik og Johanna roen

Hils på

Slik innreder du et langsmalt bad

Se hvordan Aston utnyttet formen og skapte drømmebadet sitt med smarte løsninger, flott design og spreke tilvalg.

Bli med hjem til Aston

De 5 sansenes baderom

Bli med oss på en reise til Gotland og opplev et baderom for alle sansene. Spark av deg skoene og kom inn!

Opplev baderommet

Velkommen til skjærgårdsvillaen

Med myke hvite toner i kombinasjon med messing og dempede grønne nyanser har denne familien laget sitt eget personlige drømmebad.

Opplev baderommet

"Her blir jeg et nytt menneske – hver dag!"

Besøk Sara

Å innrede hjemmet med planter er en utmerket måte å gjøre raske forandringer

Våre 7 beste tips

En oase i byen

La det nye badet ditt bli den private sfæren hvor du kan fylle på energi og slappe av, og la det speile personligheten din så langt som mulig.

Opplev baderommet

Hvite baderom

Lenge leve det hvite baderommet! Selv om det har blitt mer vanlig med farger innen baderomsinspirasjon de siste årene, så bruker mange hvitt som basis når de innreder sitt nye bad. Og pent blir det. Her har vi samlet et par hvite baderom som du kan la deg inspirere av. Har du liten plass? Se reportasjen vår om baderom med begrenset plass.

Små baderom

 

 

Dusj til baderom på 4 kvm

Se mer

GRÅTT BADEROM

Baderom i gråtoner er alltid stilsikkert og går aldri av moten. I vår egen fargebank har vi sterkt fokus på de vakre grå nyansene ‘Still Grey’ og ‘Slate Grey’, men du kan velge akkurat hvilken NCS-farge du vil til dine baderomsmøbler fra INR. Grå dusjglass gir et sobert utseende som forplanter seg i hele badet. Grått glass er mulig å velge til de fleste dusjmodellene våre.

Våre dusjer

Svarte detaljer

Å innrede badet i svart er trendy som aldri før, og det finnes mange fine alternativ både på innredningen, i dusjen og når det gjelder materialer. Finéren ‘Black Oak’ er en stilsikker favoritt på servantskapet og høyskapet hvor du kan se trestrukturen gjennom den TX-behandlede overflaten. Ikke gå glipp av våre dusjvegger med svarte profiler – i en eksklusiv, begrenset utgave.

Våre baderomsmøbler

 

NATURLIG FARGESKALA

Naturtoner i beige, brunt og cappuccino har aldri vært mer i vinden. La baderommet reflektere en bærekraftig livsstil der vi tar et stort skritt nærmere naturen i både fargeskala og materialvalg. Se gjerne litt ekstra godt på fargen ‘Cappuccino’ eller eikefinéren ‘Nordic Oak’, som må oppleves for at de skal komme til sin rett.

Stilen 'Urban Eco'

En oase i byen

Se mer

Stilen 'Urban Eco'

Se mer

BADEROM I INDUSTRISTIL

Baderom med industristil har et maskulint preg over seg med stramme linjer og kalde toner. Men for en luksuriøs følelse det blir når svart og blått møter metall, komposittmaterialer, glass og vann. En favorittstil for mange – kanskje fordi den utstråler skandinavisk eleganse.

Stilen 'City Vibes'

Baderom i pastell

Både livet og badet blir morsommere i pastell! Her har vi samlet et par av våre favorittbaderom i nydelige pasteller som i løpet av 2020 vil gå mer og mer over til de brente tonene med mye terrakotta og brunt.

Årets baderom 2018

Se mer

Blå toner og messing

Se mer

BADEROMSINSPIRASJON OG INSPIRASJON FOR BADEROM

I Norge renoverer og innreder vi badet i snitt to ganger i løpet av livet. Tilgang til relevant baderomsinspirasjon og smarte idéer till badet, trender og tips blir derfor veldig viktig. En baderomsrenovering pågår ofte opp til et halvt år fra idé til ferdig bad, og fasen der vi henter inn baderomsinspirasjon er viktig både for å skaffe kunnskap og finne de beste løsningene, men også for å gi energi og lyst til å gå til neste skritt. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli. Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre.

For å gjøre dette litt enklere for deg har vi laget "Smarta checklistan vid badrumsrenovering" med mye baderomsinspirasjon og mange tips og idéer når du skal renovere badet.

Andre har også sett på

Inspirasjon

Baderomstrender

Fargemessig går baderomstrendene 2021 dels i de varme jordtonene, men vi lengter også ut i vår nordiske villmark hvor alle de kalde nyansene av blått og grønt i naturen skyller over oss

Se mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer