Bad i grått og svart med detaljer i rustfritt stål

Det å innrede badet i toner av grått og svart gir en luksuriøs og maskulin følelse og blir sjelden feil.  Her ser vi skifer på gulvet og i dusjsonen - en vakker kontrast til det grå dusjglasset. Øvrige vegger er malt i en varm kalksteinsgrå farge som harmonerer med servantskapet i svart eikefinér. Velg blandebatterier, håndkletørker og annet tilbehør i rustfritt stål for å bryte mot det svarte eller fortsett i det helsvarte sporet.

Når man innreder et bad i grått og svart, er det viktig å tenke litt ekstra på belysningen. Belysning i dusjen, på den oppvarmede håndklevarmeren og under servantskapet forsterker den luksuriøse og maskuline følelsen og er også veldig praktisk om kvelden. Alle dusjvegger og baderomsmøbler fra INR er produsert i Sverige og leveres med 15 års garanti.

Produkter

Servantskap Air Wood 80 / Dusjhjørne Arc 13 Frame / Speilskap Circ / Håndkletørker Line / Servantbatteri Vector, INR by Primy / Takdusj Harmonized fra Primy   

Vegg & Gulv

Fliser i grå skifer
Grå veggfarge med kalksteinsfølelse

Farger og utførelser

Brushed Stainless Svart 	
Grått

Air Wood 80 i Black Oak fra møbelserien Air Wood. Her med tilvalget Plus Light som gir deg sensorstyrt belysning i og under servantskapet.

Dusjhjørne i 8 mm grått glass fra dusjserien Arc Frame. I serien er det mange alternativer når det kommer til utførelse og glass.

Baderomsprodukter i rustfritt stål er et klassisk og bærekraftig valg. Det er godt å vite at servantbatteriet er blyfritt og dermed snilt mot både kroppen din og miljøet.


Produktene som skaper stilen

Klikk på et produkt for å tilpasse og legge til i favorittlisten din. Ta med skjemaet og bestill hos en av våre forhandlere.


Relaterte sider

baderom trender 2024

Baderoms­trender

Sterke aksenter, monokromt og nøytralt eller skandinavisk retro? Dette er trendene på badet i 2024.

Se mer

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer

Black Oak House

I Peters baderom kombineres ursvenske håndverkstradisjoner med teknisk presisjon innen mekanikk og elektronikk. Og det oppstår harmoni. Velkommen inn i paradoksenes baderom.

Se mer