< >

ARC

Rene Linjer. Høyeste kvalitet.

Med ARC dusjvegger bygger du følelsen på de store glassflatene og de vakre beslagene i blankpolert krom, messing eller matt svart finish. Den fine glassfølelsen gir baderommet en herlig romfølelse, og med en målbestilt løsning tilpasser du enkelt ARC til formen på baderommet – som regel uten at det koster deg noe ekstra.

Detaljer

Tykkelse på glass

8 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt innenfor de angitte målintervallene for hver modell

Fargealternativ

ARC. Når uvanlige løsninger er standard.

Alle våre dusjvegger produseres først når du har lagt inn bestillingen. Du velger mål, glass, beslag og hvordan du vil at dusjveggen skal se ut, og så lager vi den. Som regel uten at det koster deg noe ekstra. Det betyr at uansett hvordan du vil at vi skjærer glasset – rett eller skrått eller med uttak til f.eks. vannrør – så betaler du samme pris som om du hadde valgt en standardmodell!

Se alle ARC

  • 8 mm glass
  • Svenskprodusert
  • 15 års garanti
  • Kostnadsfri måltilpasning
  • Kan skråkappes
  • Velg mellom 20 varianter
  • Beslag i krom, messing og svart
  • Velg mellom grep og håndtak

Med en ARC i baderommet skaper du en stilren og eksklusiv følelse takket være de store 8 mm tykke glassflatene som holdes på plass med våre egendesignede beslag i krom, messing eller matt svart finish. ARC har mange modeller for plassering i hjørne, nisje, midt på vegg eller på badekarskant. Og hvis du mot formodning ikke skulle finne favoritten din i vårt brede sortiment, er du velkommen til å skape din egen dusjløsning. Du kan bare gi en enkel skisse til din nærmeste forhandler.

Se alle ARC

ARC Dusjhjørner

ARC tilbyr ti modeller for plassering i hjørne, med en eller flere dører og faste glass. Favorittmodellene 12, 13 og 20 fås dessuten i de vanligste størrelsene (kombinasjoner av 800 og 900 mm) i Klarglass til en lavere pris.

ARC Dusjhjørner

Black Edition

Match de svarte ARC-beslagene med håndkletørker, blandebatteri og knotter til servantskapet i nøyaktig samme finish.

Til den mørke siden

ARC med detaljer i messing

Messing er et vakkert metall som holder over tid, eldes med fin patina, og som beholder sin eksklusive look i mange år fremover. Nå tilbyr vi dusjveggene i ARC-serien med beslag i det supertrendy metallet som gir etterlengtet varme til et rom som ellers ofte forbindes med harde og kalde overflater.

Alternativer og tilvalg

ARC byr på en rekke valgmuligheter når det gjelder glass, grep, finish på beslag og ikke minst måltilpasning. Velg og vrak mellom våre alternativer og tilvalg, og ta et stort skritt nærmere drømmedusjen!

Utforsk dine muligheter

Skreddersydd dusjvegg

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Les mer

Uttak for rørgjennomføring

Velg mellom grep og håndtak

Produkter

GLASS

Velg mellom sju typer 8 mm glass fra klarglass og frostet til de mer eksklusive favorittene Timeless og grått eller de med Opal i navnet, som er laget helt uten grønntonen som vanlig glass har.

Mer om glass

Hjemme hos

FIRE UTVALGTE FAVORITTER

Dusjvegg

ARC 12

Standardmål

Populære ARC 12 i tre standardstørrelser til en lavere prise. Velg beslag i krom, messing eller matt svart. Modellen finnes også som måltilpasset variant.

Finish
Krom Svart Messing
Pris fra
kr 14 350

Dusjvegg

ARC 20

Standardmål

Like populær som stilren i to faste mål til en ekstra fordelaktig pris. Velg mellom beslag i krom, messing og matt svart. Finnes også som måltilpasset variant.

Finish
Krom Svart Messing
Pris fra
kr 9 980

Dusjvegg

ARC 2

Standardmål

Like populær som estetisk: ARC 2 i faste mål – 800 mm og 900 mm – i klart glass til lavere pris. Velg mellom beslag i krom, messing eller matt svart. Finnes også som måltilpasset modell med mange glassvarianter.

Finish
Krom Svart Messing
Pris fra
kr 7 490

Dusjvegg

ARC 4

Måltilpasset

En vakker nisjeløsning med en fast vegg og en innsvingbar dør. Måltilpasses kostnadsfritt innen 350-1900 mm.

Finish
Krom Messing Svart
Pris fra
kr 18 930

Match din ARC

Håndkletørkere

Dusjoppbevaring

Servantskap

ICONIC by Zafer

For en person som har vannelementet som sitt absolutte yndlingselement, føles det gitt at fargene på baderomsinnredningen går i aquatoner.  

Se hans baderom

Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer