Takdusjer for skandinaviske bad

I samarbeid med de svenske blandebatteriprodusentene Mora og Primy presenterer vi et par takdusjer som matcher dusjveggene våre både når det gjelder design og kvalitet. Alle blandebatteriene våre er typegodkjent og tilpasset nordiske krav til komfort og sikkerhet. Match med servantbatteri i samme stil og utførelse.

Alle blandebatterier

Takdusjsett Steel Pleasure 2 i Brushed Bronze.

INR by Primy

Takdusjsett i rustfritt stål

Steel Pleasure er et minimalistisk og samtidig eksklusivt takdusjsett i rustfritt stål med rikelig og myk vannføring samt vinklingsbar takdusj for maksimal komfort. Takket være Easy-Clean anti-kalksystem i tak- og hånddusj kan du enkelt holde blandebatteriet fri for kalk.

Blandebatteriet er laget av rustfritt stål og er derfor helt blyfritt og snill mot både deg og miljøet. De fargede variantene har en PVD-behandlet overflate for ekstra lang holdbarhet. Match med servantbatterier i samme materiale og utførelse.

Mer om takdusjen Pleasure 2

Takdusjsett Steel Pleasure 2 i Brushed Stainless.

Takdusjsett Steel Pleasure 2 i Brushed Brass.

Takdusjsett Steel Pleasure 2 i Polished.

Mora Technology Inside

Takdusjsett i flere varianter

Mist er en takdusj som kan justeres i høyden og finnes i flere varianter. Velg mellom 3-funksjonshånddusj og mikrofonhånddusj med slange i tre utførelser. Det svenskproduserte termostatbatteriet har flere innovative teknikker som Safe Temp med vanntrykk- og temperaturkontroll, noe som gjør dusjopplevelsen din ekstra behagelig. Eco Flow og Easy Clean, som sparer både vannkostnader og rengjøringstid. Trykk på knappen for å omgå sperren og øke vannstrømmen.

Mer om takdusjen Mist


Relaterte sider

Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer
Servantbatteri Steel Voyage i Brushed Bronze.

Servant­batterier

Servantbatteriet ditt gir badet og baderomsmøbler karakter og er en viktig detalj uansett hvilken modell du velger.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer