Miljø

Vårt miljøarbeid

Å verne om miljøet for denne og kommende generasjoner er noe vi kontinuerlig har med oss når vi produserer våre baderomsinnredninger – fra design til emballering og frakt. Vi jobber med kontinuerlig testede og nøye utvalgte miljøtilpassede materialer for lang holdbarhet. 

Vårt miljøfokus har båret frukter! Siden 2014 er alle dusjvegger i LINC-serien Svanemerkede.


Miljøpolicy

«Drive virksomheten iht. gjeldende lovgivning.»

«Redusere vår klimapåvirkning ved hele tiden å ta hensyn til og gjennomføre ressursbesparende tiltak.»

«Oppfylle miljøkrav fra våre kunder.»

«Kontinuerlig jobbe for å forbedre produktenes miljøegenskaper ved å følge utviklingen og ta hensyn til materialvalg ved konstruksjon og innkjøp.»

Svanen

Siden 2014 har hele LINC-serien vært miljømerket med Svanen, noe som innebærer at dusjveggene er helt gjenvinningsbare og inneholder minimale mengder miljøfarlige stoffer.

Miljøvurderinger

Vi lar forskjellige instanser granske og miljøvurdere våre produkter når situasjonen krever det. Eksempel på samarbeidspartnere er Sunda Hus og Byggvarevurderingen.

Byggvaredeklarasjoner

Byggvaredeklarasjoner er et ledd i byggsektorens miljøansvar og innebærer en streben etter å minimere materialspill og restprodukter, ta vare på materialer ved riving samt halvere deponeringen. INRs deklarasjoner er opprettet ifølge Kretsloppsrådets anvisninger for byggvaredeklarasjoner. Se aktuelt produkt for gjeldende byggvaredeklarasjon.

Andre har også sett på

Om INR

Iconic Nordic Rooms

Hos oss på INR finner du skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnreding
og accessoarer med Nordens fremste kvalitet

Les mer

Forbruker

INR Katalog 2021

Fyll inn navn og adresse, så har du katalogen med masse inspirasjon, tips og fine produkter til ditt nye bad i løpet av et par dager.

Les mer