badrumsskåp högskåp väggskåp

Baderomsskap og oppbevaring til badet

Når vi tenker oppbevaring, tenker vi bredt. Og smalt. Og høyt. Og lavt. Og dypt. Og grunt. Utforsk våre funksjonelle svenskproduserte baderomsskap som er utstyrt med hyller og skuffer og skjult stikkontakt som tilvalg.

Alle baderomsskap fra INR produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Våre møbelserier

SOLID

Baderomsskap med glatte fronter  

Til våre møbelserier med glatte fronter - Viskan Solid og Grand Solid – finnes det veggskap og høyskap i flere størrelser og utførelser. Høyskapene som kommer i variant med og uten skuffer, fås i samme farge og finér som servantskapene og med praktisk stikkontakt som tilvalg. Skapene i Viskan kommer med innfrest grep i døren. Til høyskapene i Grand er push inkludert, men du kan velge valgfritt grep eller håndtak. Prøv deg fram i vårt møbelverksted. 

Kom i gang og skap 


Alle baderomsskap

TWIN

Høyskap med dobbelsidig speildør

Twin er vårt smale høyskap med dobbelsidig speildør. Skapet finnes i to bredder – 30 og 40 cm – hvorav sistnevnte finnes med og uten skuffer. Velg mellom flere farger, finér og Accent / NCS. Push og grep i aluminium er inkludert. Velg selv hva du ønsker når du monterer.  

Twin

GRIP

Høyskap med grepslist

Til våre møbelserier med grepslist – Viskan Grip och Grand Grip – finnes det høyskap i ulike bredder og dybder, med og uten skuffer. Høyskapene finnes i samme farger og finér som servantskapene og med praktisk stikkontakt som tilvalg. Prøv deg fram i møbelverkstedet vårt.

Kom i gang og skap


Alle baderomsskap

Baderomsmøbler i NCS

Ta sjansen på å få servantskapet, speilskapet og høyskapet ditt lakkert i en av 2050 herlige farger på NCS standardkart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accent-farger. I vårt møbelverksted kan du enkelt se hvordan de ulike fargene ser ut på servantskapet du har valgt. Oppgi ønsket NCS-kode ved bestilling.

Accent / NCS


Møbelverkstedet


Relaterte sider

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Serier

Speilskap

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innside. Velg mellom rektangulære eller runde speilskap med ulike utstyrsnivåer.

Se mer

Sortiment

Baderomsoppbevaring

Filtrer blant våre oppbevaringsløsninger for baderom, og finn et skap som matcher ditt servantskap og dine oppbevaringsbehov. Velg en modell for å endre utførelse.

Se mer

Baderomsskap for en bedre morgen

Riktig type baderomsskap med smarte skuffer, hyller og bokser er viktigere enn man tror når man planlegger og innreder det nye badet sitt. Baderomsskap og høyskap er faktisk den innredningen mange angrer på at de ikke investerte i da de renoverte eller bygget bad. Sjekk nøye ut mulighetene og kjøp heller flere enn færre. Hvilken type baderomsskap fungerer best hos deg? I sortimentet vårt har vi mange ulike typer oppbevaring til bad med et eller flere skap som du sikkert vil like; høyskap, veggskap og selvfølgelig det klassiske speilskapet.

De fleste av våre baderomsskap er utstyrt med smarte detaljer som LED-belysning, myklukkende dører og skuffer m m. Og hvis du er ute etter et baderomsskap i en annen farge enn ordinærfargene , så er heller ikke det noe problem. Vi kan lakkere våre baderomsskap i nesten alle regnbuens farger; nærmere bestemt alle som finnes som standardiserte NCS-fargekoder.

Baderomsskap som holder

Hvis du investerer i baderomsskap fra INR, kan du være trygg på at produktet vil holde. Alle våre baderomsskap leveres med 15 års garanti, noe som gir deg mange års bekymringsfri bruk samtidig som du tar hensyn til miljøet.
De spraylakkeres med vår unike overflatebehandling, TX Top Extreme, som er ekstremt motstandsdyktig mot fukt og støt.

Baderomsskap for små baderom

Hvis du leter etter baderomsskap for små baderom, har du kommet til rett sted. I sortimentet vårt har vi baderomsskap for både store og små baderom. Vi begynner med 40 cm og jobber oss opp til 140. Når det gjelder baderomsskap for montering på veggen, så kan du velge blant både romslige høyskap og mindre veggskap. Alle våre baderomsskap er designet med maksimal oppbevaring i tankene. Og system og orden selvfølgelig. Mange av baderomsskapene våre har smarte skuffer for småoppbevaring.

Belysning i baderomsskapet ditt

Belysning under skap eller servantskap er både praktisk og stilig, og finnes som tilvalg til de fleste av våre løsninger. De fleste høyskap, servantskap og baderomsskap har dessuten skjult stikkontakt som tilvalg. Veldig smart når man vil skjule rotete ledninger.

Du finner våre baderomsskap hos forhandlerne våre

Baderomsskap fra INR må oppleves. Besøk en av våre mange forhandlere over hele landet og føl på og klem på produktene våre.