badrumsskåp högskåp väggskåp

Skap og oppbevaring til badet

Når vi tenker oppbevaring, tenker vi bredt. Og smalt. Og høyt. Og lavt. Og dypt. Og grunt. Utforsk våre funksjonelle svenskproduserte baderomsskap som er utstyrt med hyller og skuffer og skjult stikkontakt som tilvalg. Alle baderomsskap fra INR produseres i Sverige og leveres med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i minst 15 år.

Våre møbelserier

Våre mest romslige baderomsskap

Du kan få høyskap til alle møbelseriene våre – til Viskan er det høyskap i bredde 30 og 40 cm mens til Grand og Air Wood er det høyskap i bredde 40 cm. Skapene fås også med og uten skuffer og med praktisk stikkontakt som tilvalg. Høyskapene i møbelserien Viskan kommer med innfrest grep i døren. Høyskapene i Grand leveres med Push, men du kan velge hvilket som helst grep eller håndtak i tillegg om du ønsker det.

Alle høyskap

Høyskap med dobbelsidig speildør

Twin er vårt romslige høyskap med dobbelsidig speildør. Skapet finnes i to bredder – 30 og 40 cm – hvorav sistnevnte finnes med og uten skuffer. Velg mellom flere farger, finér og Accent / NCS. Push og grep i aluminium er inkludert. Velg selv hva du ønsker når du monterer.

Twin

Med eller uten skuffer

Alle høyskap i bredden 40 kan du få med eller uten skuffer.

Plus Power

Plus Power gjelder 230V enkel stikkontakt. Stikkontakten er ikke montert ved levering. Valgfri plassering.

Accent / NCS

Få servantskapet, speilskapet eller høyskapet lakkert i en av 2050 farger på NCS standardfargekart. Eller velg en av designerens fem håndplukkede Accentfarger. 
Accent/NCS

To veggskap Viskan Shade 120 ved siden av hverandre.

Våre minste baderomsskap

72 / 120

Våre minste baderomsskap og veggskap finner du i møbelseriene Viskan Solid og Shade.
Veggskapene har to respektive fire flyttbare hyller i 6 mm herdet glass. Velg mellom flere farger og finérer eller valgfri NCS. Skapene har innfrest grep i døren.

Alle veggskap


Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Speilskap

Med et av våre speilskap får du smart oppbevaring med en uvanlig gjennomtenkt innside. Velg mellom rektangulære eller runde speilskap med ulike utstyrsnivåer.

Se mer
Grand Grip 40 med skuffer.

Baderomsoppbevaring

Se vårt utvalg av baderomsoppbevaring og finn et skap som matcher servantskapet ditt og oppbevaringsbehovene dine.

Se mer

Baderomsskap for en bedre morgen

Riktig type baderomsskap med smarte skuffer, rom og hyller viktigere enn man tror når man planlegger og innreder det nye badet sitt. Baderomsskap og høyskap er faktisk den typen baderomsinnredning som de fleste angrer på at de ikke investerte mer i da de pusset opp eller bygget bad. Sjekk nøye ut mulighetene og kjøp heller flere enn færre. Hvilken type baderomsskap fungerer best for deg? I sortimentet vårt har vi mange ulike typer oppbevaring til bad med ett eller flere skap som kan falle i smak; høyskap, veggskap og selvfølgelig det klassiske speilskapet.

De fleste av våre baderomsskap er utstyrt med smarte detaljer som LED-belysning, myklukkende dører og skuffer mm. Og hvis du er ute etter et baderomsskap i en annen farge enn den ordinære, så er heller ikke det noe problem. Vi lakkerer våre baderomsskap i nesten alle regnbuens farger; nærmere bestemt alle som finnes som standardiserte NCS-fargekoder.

Baderomsskap som varer

Hvis du investerer i baderomsskap fra INR, kan du være trygg på at produktet vil vare. Alle våre baderomsskap leveres med 15 års garanti, noe som gir deg mange års bekymringsfri bruk samtidig som du tar hensyn til miljøet. Alle våre baderomsskap spraylakkeres med vår unike overflatebehandling, TX Top Extreme, som er ekstremt motstandsdyktig mot både fukt og støt.

Baderomsskap for små bad

Hvis du leter etter baderomsskap for små bad, har du kommet til rett sted. I sortimentet vårt har vi baderomsskap for både store og små bad. Vi begynner med 40 cm og jobber oss opp til 140. Når det gjelder baderomsskap for montering på veggen, så kan du velge blant både romslige høyskap og mindre veggskap. Alle våre baderomsskap er designet med maksimal oppbevaring i tankene. Og system og orden selvfølgelig. Mange av baderomsskapene våre har smarte skuffer for småoppbevaring.

Belysning i baderomsskapet ditt

Belysning under speilskap eller servantskap er både praktisk og stilig, og finnes som tilvalg til de fleste av våre løsninger. De fleste høyskap, servantskap og baderomsskap har dessuten skjult stikkontakt som tilvalg. Veldig smart når man vil skjule rotete ledninger.

Du finner våre baderomsskap hos forhandlerne våre

Baderomsskap fra INR må oppleves. Besøk en av våre mange forhandlere over hele landet og kjenn på og klem på produktene våre.

Vanlige spørsmål og svar om baderomsskap

Hvilke typer baderomsskap finnes det?

Et baderomsskap kan enten være et servantskap, en kommode med servant, et speilskap eller et høyskap eller veggskap. Skapene finnes i ulike størrelser, prisklasser og farger eller finér.

Hva er det minste baderomsskapet?

Det minste veggskapet er 72 cm høyt og kan plasseres over for eksempel en WC for å spare plass. Det litt større skapet er 120 cm høyt. Speilskapene våre er fra 40 cm og oppover.

Hvilket baderomsskap skal jeg velge?

Ta utgangspunkt i hvilke behov du har og velg det baderomsskapet som har mest oppbevaringsplass. Høyskapene og veggskapene finnes i flere størrelser og farger eller finér. Speilskapene finnes i mange størrelser og med ulike funksjoner når det kommer til belysning.