Baderomsskap

Når vi tenker på oppbevaring, tenker vi bredt. Og smalt. Og høyt. Og lavt. Og dypt. Og grunt. Utforsk våre funksjonelle svenskproduserte baderomsskap som er utstyrt med hyller og skuffer og skjult stikkontakt som tilvalg.

Alle baderomsskap fra INR produseres i Sverige og er spesielt tilpasset fuktige miljøer. Våre baderomsskap har 15 års garanti.

Små baderomsskap

Våre minste baderomsskap og veggskap matcher møbelseriene VISKAN Solid og Classic. To respektive fire flyttbare hyller i 6 mm herdet glass. Velg mellom flere farger og finér eller valgfri NCS. Skapene har innfrest grep i døren.

30 x 72/120 x 30 cm

Alle veggskap

Speil­oppbevaring

Helfigurspeil med fem romslige hyller på baksiden. Den smarte funksjonen og den slanke fasongen gjør at HIDE passer like godt i gangen eller i soverommet som på badet. Finnes i flere farger og finér eller valgfri NCS.

33 x 162–164 x 11 cm

HIDE

Smale baderomsskap

Våre smaleste og grunneste høyskap for de mindre baderommene med design som matcher seriene VISKAN Solid, Grip og Classic. En fast hylle i tre og fire flyttbare i 6 mm herdet glass. Finnes i flere farger og finér samt med  stikkontakt som tilvalg.

30 x 160 x 30 cm

Se alle

VISKAN Solid

Høyskap med eller uten skuffer som matcher servantskapene i møbelserien VISKAN Solid. En fast hylle i tre og tre flyttbare hyller i 6 mm herdet glass. Finnes i flere farger og finér med stikkontakt som tilvalg. Innfrest grep i døren inngår.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

VISKAN Grip

Høyskap med eller uten skuffer som matcher servantskapene i møbelserien VISKAN Grip. En fast hylle i tre og tre flyttbare hyller i 6 mm herdet glass. Finnes i flere farger og finér med stikkontakt som tilvalg. Velg til grepslist som hører til serien.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

VISKAN Classic

Høyskap med eller uten skuffer som matcher servantskapene i møbelserien VISKAN Classic. En fast hylle i tre og tre flyttbare hyller i 6 mm herdet glass. Finnes i flere farger og finér med stikkontakt som tilvalg. Innfrest grep i døren inngår.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

GRAND Solid

Høyskap med eller uten skuffer som matcher servantskapene i møbelserien GRAND Solid. En fast hylle i tre og tre flyttbare hyller i 6 mm herdet glass. Finnes i flere farger og finér med stikkontakt som tilvalg. Push inngår som standard.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

GRAND Grip

Høyskap med eller uten skuffer som matcher servantskapene i møbelserien GRAND Grip. En fast hylle i tre og tre flyttbare hyller i 6 mm herdet glass. Finnes i flere farger og finér med stikkontakt som tilvalg. Velg til grepslist som hører til serien.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

GRAND Classic

Høyskap med eller uten skuffer som matcher servantskapene i møbelserien GRAND Classic. En fast hylle i tre og tre flyttbare hyller i 6 mm herdet glass. Finnes i Premium White og valgfri NCS med stikkontakt som tilvalg. Push inngår som standard.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

Tilvalg

Plus Strøm – 230V enkel svart stikkontakt. Installeres ved montering.

Andre har også sett på

Sortiment

Baderomsoppbevaring

Filtrer blant våre oppbevaringsløsninger for baderom, og finn et skap som matcher ditt servantskap og dine oppbevaringsbehov. Velg en modell for å endre utførelse.

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

NCS & INR Accent

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer
Dusjoppbevaring NEST, CASE, BOX og PILE.

Serier

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjrommet som tryller bort sjampoflaskene.

Se mer

Baderomsskap for en bedre morgen

Riktig type baderomsskap med smarte skuffer, hyller og bokser er viktigere enn man tror når man planlegger og innreder det nye badet sitt. Baderomsskap og høyskap er faktisk den innredningen mange angrer på at de ikke investerte i da de renoverte eller bygget bad. Sjekk nøye ut mulighetene og kjøp heller flere enn færre. Hvilken type baderomsskap fungerer best hos deg? I sortimentet vårt har vi mange ulike typer oppbevaring til bad med et eller flere skap som du sikkert vil like; høyskap, veggskap og selvfølgelig det klassiske speilskapet.

De fleste av våre baderomsskap er utstyrt med smarte detaljer som LED-belysning, myklukkende dører og skuffer m m. Og hvis du er ute etter et baderomsskap i en annen farge enn ordinærfargene , så er heller ikke det noe problem. Vi kan lakkere våre baderomsskap i nesten alle regnbuens farger; nærmere bestemt alle som finnes som standardiserte NCS-fargekoder.

Baderomsskap som holder

Hvis du investerer i baderomsskap fra INR, kan du være trygg på at produktet vil holde. Alle våre baderomsskap leveres med 15 års garanti, noe som gir deg mange års bekymringsfri bruk samtidig som du tar hensyn til miljøet.
De spraylakkeres med vår unike overflatebehandling, TX Top Extreme, som er ekstremt motstandsdyktig mot fukt og støt.

Baderomsskap for små baderom

Hvis du leter etter baderomsskap for små baderom, har du kommet til rett sted. I sortimentet vårt har vi baderomsskap for både store og små baderom. Vi begynner med 40 cm og jobber oss opp til 140. Når det gjelder baderomsskap for montering på veggen, så kan du velge blant både romslige høyskap og mindre veggskap. Alle våre baderomsskap er designet med maksimal oppbevaring i tankene. Og system og orden selvfølgelig. Mange av baderomsskapene våre har smarte skuffer for småoppbevaring.

Belysning i baderomsskapet ditt

Belysning under skap eller servantskap er både praktisk og stilig, og finnes som tilvalg til de fleste av våre løsninger. De fleste høyskap, servantskap og baderomsskap har dessuten skjult stikkontakt som tilvalg. Veldig smart når man vil skjule rotete ledninger.

Du finner våre baderomsskap hos forhandlerne våre

Baderomsskap fra INR må oppleves. Besøk en av våre mange forhandlere over hele landet og føl på og klem på produktene våre.