#iconicbyme

Hjemme hos ...

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Eller hvorfor ikke ta en kikk inn hos sykepleier Karina i Trondheim? Her samler vi våre beste «Hjemme hos»-reportasjer som er koblet til vår @inr_iconicbyme på Instagram. Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Iconic by Makeupevelina

"Noen ganger går jeg inn på badet, tenner et par lys, slår på speilbelysningen og legger på en ansiktsmaske. Der og da føles det virkelig som om jeg har mitt egen lille spa her hjemme!"

Se på Evelinas bad

Iconic by You? Iconic by Me!

For deg som har et helt vanlig, herlig baderom skapte vi Iconic by Me – en sjanse for deg som nettopp har blitt kvitt det siste byggestøvet til å få en velfortjent stund i rampelyset. Og du som er i ferd med å ta de siste, avgjørende valgene før du setter i gang, kan få et glimt av «the real thing». Vil du bli med? Tagg ditt beste bilde med #iconicbyme på Instagram, så får vi helt sikkert kontakt.

De mest inspirerende bidragene blir repostet på @inr_iconicbyme

Hjemme hos

Iconic by Makeupevelina

Evelina Andersson er en av Metromods toppbloggere og en av Sveriges mest engasjerte makeup artist og frisør. Bli med på Evelinas vei til drømbadet!

Les mer

Hjemme hos

ICONIC by Tanja

I trehuset fra 1912 har Tanja hentet frem den opprinnelige stilen i en kombinasjon med moderne innredning og detaljer.

Les mer

Hjemme hos

ICONIC by Karinada

Et fantastisk drømmebad i marmor med varme og trendy innslag av messing og eik. 

Les mer

Instagram

Hjemme hos

ICONIC by Peter

I salongen er det viktig med orden. Barberkniv, saks, kam, skjeggolje, voks og pomade – alt har sin bestemte plass. Akkurat som hjemme.

Les mer

Hjemme hos

ICONIC by Helin

Hun ser en verden full av skjønnhet, men mener at vi ser oss blinde på overflaten. Selv håper hun at hun kan bidra til et mindre stereotypt skjønnhetsideal.

Les mer

Hjemme hos

ICONIC by Zafer

Han er en legende på Barbados, dobbelt svensk mester og lever på det som andre bare drømmer om. Nest best etter dagens iskalde økt: å få stille seg i en varm dusj og tankesurfe. 

Les mer