#ICONICBYME. HER ER MITT NYE BAD.

Hils på hos Evelina

#iconicbyme

Iconic by
Daniel och Carolina

Midt i furuskogen og et steinkast fra milelange hvite strender, finner vi sommerroen i det arkitekttegnede gjestehuset med minibad på 2,2 m².

Hils på!

Iconic by
Desirée

Ut fra visjonen om et bedre planlagt baderom med plass for såvel funksjon som nytelse tok det nye badet sakte form. Og slik ble resultatet.

Hils på!

Iconic by
Peeta Peltola

"Da jeg flyttet inn var badet det eneste rommet som var helt ferdig. Det var dit jeg gikk for å nyte og stresse ned da jeg sto der midt i byggekaoset."

Hils på!

Iconic by Makeupevelina

"Noen ganger går jeg inn på badet, tenner et par lys, slår på speilbelysningen og legger på en ansiktsmaske. Der og da føles det virkelig som om jeg har mitt egen lille spa her hjemme!"

Se på Evelinas bad

Iconic by
Villa Walden

"Jeg elsker å smyge ned hit om morgenen og gjøre meg klar for dagen. Jeg har en egen spilleliste med rolig musikk som jeg pleier å spille."

Hils på!

Iconic by Nina

‘Sats på myke håndklær, gode duftlys og luksuriøse spaprodukter. Det er du verdt!’

Hils på!

Hjemme hos

ICONIC by Peter

I salongen er det viktig med orden. Barberkniv, saks, kam, skjeggolje, voks og pomade – alt har sin bestemte plass. Akkurat som hjemme.

Les mer

Hjemme hos

ICONIC by Helin

Hun ser en verden full av skjønnhet, men mener at vi ser oss blinde på overflaten. Selv håper hun at hun kan bidra til et mindre stereotypt skjønnhetsideal.

Les mer

Hjemme hos

ICONIC by Zafer

Han er en legende på Barbados, dobbelt svensk mester og lever på det som andre bare drømmer om. Nest best etter dagens iskalde økt: å få stille seg i en varm dusj og tankesurfe. 

Les mer