ICONIC by ME

Hjemme hos ...

Hvordan ser det ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller hos yogainstruktøren og streetcasteren Helin? Under konseptet ”Iconic by me” lar vi et par kjente personligheter ta plass med sine høyst personlige bad. Vi kikker også inn i et par for oss ukjente personligheters bad og ser hvordan de har innredet sine drømmebad….

Hjemme hos Maja

Blogger og trendsetter Maja Hattvang sparer ikke på kruttet når hun får innrede drømmebadet sitt.

Titt inn på badeta in i badrummet

Iconic by Me

ICONIC by Peter

I salongen er det viktig med orden. Barberkniv, saks, kam, skjeggolje, voks og pomade – alt har sin bestemte plass. Akkurat som hjemme.

Les mer

Iconic by Me

ICONIC by Helin

Hun ser en verden full av skjønnhet, men mener at vi ser oss blinde på overflaten. Selv håper hun at hun kan bidra til et mindre stereotypt skjønnhetsideal.

Les mer

Iconic by Me

ICONIC by Zafer

Han er en legende på Barbados, dobbelt svensk mester og lever på det som andre bare drømmer om. Nest best etter dagens iskalde økt: å få stille seg i en varm dusj og tankesurfe. 

Les mer

Sommerfølelse hele året i surferens bad

Iconic by Zafer

HVORDAN SER DET UT HJEMME HOS DEG?

@inr_iconicbyme heter vår Instagramkonto hvor vi daglig reposter baderomsbilder som vi er tagget i og som inneholder noen av våre produkter. Ikke vær sjenert – vi vet at det finnes mange der ute som lengter etter å få se akkurat ditt bad! Blar du nedover ser du et par utvalgte favoritter via Instagram eller les mer om hvordan du blir en Iconic by me-profil, du også!

Delta i ICONIC by Me

Iconic by Me

ICONIC by Nina

Personlig trener, Nina, ville skape et luksuriøst og unikt bad med naturlige elementer i materialvalgene.

Les mer

Iconic by Me

ICONIC by Karinada

Et fantastisk drømmebad i marmor med varme og trendy innslag av messing og eik. 

Les mer

Instagram