# i c o n i c b y m e

Hjemme hos

Bli med på en reise gjennom Norden og besøk et par familier som nylig har renovert baderommet. Hør hva de forteller fra planlegging til ferdig baderom og la deg inspirere av erfaringene deres.

Hjemme hos

Iconic by Sara Hector

Et baderom for rask restitusjon med produkter som både varer og setter et gullkantet preg på hverdagen for enhver ski- eller hverdagshelt.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Vibeke

Målet var et baderom hvor alle fem i familien kan oppholde seg – og trives – samtidig. Resultatet? Et rom fylt av estetikk, funksjon og masse søskenkjærlighet.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Villa Nordic Stories

Drømmen var et hus som skulle føles som å være på ferie hele året. Lyktes de? Bli med hjem til Pauliina og Jukka.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Ebbe och Ida

Hils på hjemme hos Ebbe og Ida som bygget drømmehuset sitt i Grötlingbo på Gotland inspirert av en klassisk gotlandsk låve.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Desirée

Ut fra visjonen om et bedre planlagt baderom med plass til såvel funksjon som estetikk tok det nye drømmebadet sakte form.

Se mer

Hjemme hos

Iconic by Kvinnse

Hjemme hos Christine finner vi et baderom som kan ta pusten fra de fleste.

Se mer

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også besøkt

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Inspirasjon

Baderomstrender

I 2023 vil de mørke treslagene gjøre sitt inntog i de nordiske baderommene og vi ønsker baderomstrenden Nordic Woodlands velkommen med åpne armer.

Se mer

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer