Skreddersydd dusjløsning

På INR har vi designet og konstruert skreddersydde dusjløsninger i 35 år og vi er stolte av å kunne tilby deg en helt unik løsning – laget på millimeteren til akkurat ditt bad. Våre dusjløsninger tegnes og konstrueres på vår designavdeling i Malmø i nært samarbeid med våre forhandlere som på sin side holder kontakten med deg. Etter godkjent tegning produserer vi din unike dusjløsning på vår dusjfabrikk i Malmø.

Vi skiller mellom tre typer tilpasninger: Måltilpasset dusjløsning, Skreddersydd dusjløsning og Skråkappet dusjløsning. Scroll ned for å lese om hver og en. Nederst på siden finner du våre måltakingsmanualer samt eksempeltegninger.

Måltilpasset dusjløsning

De aller fleste av dusjmodellene våre kan tilpasses i bredden og noen ganger i høyden. Dette er en tilpasning som oftest er inkludert i grunnprisen og som du kan gjøre selv i Dusjverkstedet. Ta det ferdige underlaget med til nærmeste forhandler for å bestille.

Kom i gang og skap

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Skreddersydd dusjløsning

Den skreddersydde dusjløsningen er laget etter din fantasi og tilpasset akkurat ditt baderoms unike forutsetninger. Ved denne typen dusjløsning lager vi kostnadsfritt et tegningsunderlag som du godkjenner før produksjon. Start med en enkel skisse som du tar med til forhandleren din.  Produksjonstiden etter godkjent tegning er normalt ca 4-5 uker.

Finn forhandler

 

Skråkappet dusjløsning

Mange av de ordinære dusjmodellene i seriene Arc og Linc kan tilpasses et skråtak. Dette står angitt på respektive produktside. For denne typen løsninger lager vi kostnadsfritt et tegningsunderlag som du godkjenner før produksjon. Start med en enkel skisse som du tar med til forhandleren din. Produksjonstiden etter godkjent tegning er normalt ca 4-5 uker. Scroll nedover for eksempler og hjelp til måltaking.

Dusjvegger

Slik måler du et rom med skråtak

Mål opp dusjrommet nøye (alltid etter at det er ferdig flislagt) og ta med målene til din forhandler. I løpet av kort tid får du et tegningsforslag som vår cad-avdelingen har tegnet – kostnadsfritt. Produksjonstiden etter godkjent tegning er normalt ca 4-5 uker.

Bruk gjerne vår måltakingsmanual for nisje med skråtak venstre eller høyre.

Skråtak venstre

Skråtak høyrer

 

LINC 2 Original

Åpne tegningen | Se utfylt skjema

LINC 4 Flex + PILE

Åpne tegningen | Se utfylt skjema

ARC 2 Original

Åpne tegningen | Se utfylt skjema

ARC 4 Original

Åpne tegningen | Se utfylt skjema

Relaterte sider

Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Herdet sikkerhetsglass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer
Servantskap Grand Grip 140 i Dark Oak.

INR

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Se mer