Skreddersydd dusjløsning

Nordens dusjspesialist

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning. En tilpasning innen hver dusjmodells målintervall er inkludert i prisen og har du behov for å tilpasse dusjen etter et skråtak for eksempel, så er det oftest ikke noe problem. Du kan også begynne helt fra begynnelsen – med penn og papir – og skape din egen dusj- eller badstueløsning. Ta med skissen til nærmeste forhandler som hjelper deg videre.

For å gjøre det enklere for deg har vi delt informasjonen på denne siden i tre avsnitt – måltilpasset dusjløsning, skråkappet dusjløsning og skreddersydde dusjløsninger – scroll eller klikk under for å komme til ønsket avsnitt.

Måltilpasset dusjløsning

De aller fleste av dusjmodellene våre kan måltilpasses kostnadsfritt på både bredde og høyde – uansett serie, tykkelse og farge på glass. Totalt gjelder det omtrent 50 ulike dusjmodeller.

Hvilken blir din favoritt?

Våre dusjvegger

Skråkappet dusjløsning

De aller fleste av våre dusjvegger og dusjhjørner med faste, rette glass kan skråkappes etter for eksempel et skråtak i baderommet. Oftest er dette inkludert i grunnmodellens pris og koster deg ikke noe ekstra.

Se et par eksempler under og hvordan du kommer videre!

ARC 4

Tilpass en dusj etter et skråtak

Mål opp dusjrommet nøye (alltid etter at det er ferdig flislagt) og ta med målene til din forhandler. I løpet av kort tid for du et tegningsforslag som vår cad-avdelingen har tegnet – kostnadsfritt. Produksjonstiden etter godkjent tegning er ca 20 arbeidsdager. Under her ser du et par eksempler som forhåpentligvis kan gi deg noen idéer.

Målhjelp - nisje med skråtak

LINC 4

En skråkappet ARC 4 med beslag i messing står stolt på badet til Isabel og Fredrik i skjærgårdsvillaen.

Se flere bilder

Eksempeltegninger

Skreddersydd dusj- eller badstueløsning

Som den dusjspesialisten vi er tilbyr vi deg naturligvis muligheten til å skape noe helt eget. En enkel håndlaget skisse som du tar med til din forhandler er en god start. 

Tenk slik: Alt er mulig.

8 mm grått bastuglas från TRAC-serien

Lag din egen dusjløsning

Hvis du ikke finner drømmedusjen i sortimentet vårt, har du naturligvis mulighet til å tegne din helt egne dusj- eller badstueløsning – på millimeteren tilpasset badet ditt. En enkel skisse som du tar med til forhandleren kan være nok å starte med. I neste omgang lager CAD-avdelingen vår et kostnadsfritt forslag. Produksjonstiden etter at tegningen er godkjent er ca 20 arbeidsdager.

Finn en forhandler

Uttak til utenpåliggende rør er enkelt, men må gjøres før glasset herdes. Ta med eksakte mål til din forhandler, og så lager vi en tegning i løpet av kort tid.

Skreddersydde ARC-løsninger på Grand Hotel i Stockholm

8 mm ARC-glass i Opal Frost
Mer om glass

En løsning der hele familien kan dusje samtidig? Hvorfor ikke.

Hjemme hos

Andre har også sett på

Alternativer og tilvalg

Glass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer

Sortiment

Dusjvegger

Filtrer blant våre dusjvegger i sju serier, og finn en dusjvegg som passer ditt baderom. Velg en modell for å endre glass og finish.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer