Rørgjennomføring i dusjvegg

Selv om badet ditt har vannledninger akkurat der du har tenkt deg din nye dusjvegg, så er det som regel ikke noe problem. I prinsipp alle våre dusjvegger i seriene ARC og LINC kan monteres til tross for vannledninger langs veggen. Se nærmere på de ulike serien under. 

Installasjon i veggprofil

Den smidigste måten er å først montere dusjen og så borre hull som vannrørene dras gjennom. Husk å «spare ut» bakstykket på profilen slik at det er mulig å demontere dusjen for bytte av lister. Hvis rørene allerede er der når dusjveggen skal monteres, så drar du ut veggprofilen samt bakstykket på løftehengslet. Be gjerne om råd fra en av forhandlerne våre.

Finn en forhandler

Dusjvegg med veggprofil

Alle våre dusjvegger med veggprofil (LINC Original og Flex) har plass til rørgjennomføring, opp til 35 mm fra veggen. Borring og montering løser du på egenhånd, enten selv eller med hjelp av en håndverker. Se beskrivelse under.

Dusjserie LINC Original

Dusjvegg uten veggprofil

For dusjvegger uten veggprofil (ARC Original og Frame må vi vite målene for rørgjennomføringen allerede når du bestiller siden hulltakingen må gjøres før herding av glasset. Dusjveggene leveres med hull eller hele uttak i glasset ferdig til montering.

Dusjserie ARC Original

Andre har også sett på

Alternativer og tilvalg

Måltilpasset dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Er du på jakt etter en dusjvegg har du kommet på rett sted. Bruk vår dusjvelgerguide og finn riktig dusj til akkurat ditt baderom!

Se mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Se mer