Dusjer

På INR har vi tegnet dusjløsninger i mer enn 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat som du vil ha dem – og oftest uten ekstra kostnad.

Her finner du Nordens bredeste utvalg av dusjer i 6 serier – svenskprodusert og med 15 års garanti.

EPIC

10 mm glass

Nisje - Hjørne

15 års garanti

Utforsk EPIC

BRIC

6 mm glass

Pivotdør - Skyvedør

Utforsk BRIC

Produkter

Det er forskjell på glass og glass

Ulike tykkelser, opasiteter og toner gir deg kreative muligheter når du skal lage dusjløsningen. Alle våre glass er herdet og kontrolleres i vårt eget laboratorium i Malmø og av en uavhengig tredjepartkontrollør.

Sammenligne glassene våre

 

Produkter

Timeless®

En permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer og gjør det vanskeligere for smuss å feste seg.

Se mer

Grått glass

Innfarget glass i sober gråtone markerer dusjmiljøet på en elegant måte uten at følelsen blir innestengt.

Se mer

SafeTech by INR

Verdens sikreste dusjglass – SafeTech – tilvalg til LINC Angel og Niagara

Se mer

Alternativer og tilvalg til dusjer

Et grep eller håndtak inngår når du kjøper en dusjløsning fra INR, med unntak av enkelte skjermvegger og faste glasspartier. I de fleste tilfeller kan du velge et alternativt håndtak eller grep, men husk at dette må angis ved bestilling, ettersom herdingen av glasset gjør hulltaking umulig i ettertid.

Grep og håndtak

Se fler alternativer

 

PILE

Smart dusjoppbevaring som er integrert i veggprofilen i LINC Original og Flex

Se mer

LINC Flex

Smarte foldedører for små dusjrom

Se mer

ARC Frame

Stilig innramming med svarte detaljer

Se mer

Skreddersydde dusjer

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning. En tilpasning innen hver dusjmodells målintervall er inkludert i prisen og har du behov for å tilpasse dusjen etter et skråtak for eksempel, så er det oftest ikke noe problem.

Skreddersydd dusj

Skråkappet

Ta utgangspunkt i en eksisterende modell eller lag noe helt eget.

Se mer

Odde vinkler

La ikke odde vinkler og hjørner begrense dusjplanene dine.

Se mer

Rørgjennomføring

De fleste av våre dusjer kan tilpasses utvendige vannrør.

Se mer

Andre har også sett på

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Forbruker

INR Katalog 2022

Bla i katalogen vår, hent den i butikk eller bestill via skjemaet. Du får den i postkassen i løpet av kort tid.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Dusj

Hos INR har vi tegnet dusjløsninger i mer enn 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat som du vil ha dem – og oftest uten ekstra kostnad.

Her finner du Nordens bredeste utvalg av dusjer i 6 serier – svenskprodusert og med 15 års garanti.

Dusjløsninger

Når du skal ha en ny dusj til ditt baderom, står du overfor mange besluntninger og avgjørelser. Det finnes mange dusjløsninger, alt fra dusjkabinett til takdusjer og dusjhjørner, som alle møter forskjellige behov og stiler. En dusjløsning fra INR er med til å skape en innbydende oase, hvor du kan sette fokus på ditt velvære.

Uansett om du ønsker at din nye dusj skal være et midtpunkt i ditt baderom, eller den skal være mest mulig plassbesparnede, har vi løsning for deg. Som Nordens dusjspesialist kan vi også tilby skreddersydd dusjløsninger, så å tilpasse dusjen og eventuelle dusjvegger i glass til skråtak eller en spesielt ønsket størrelse er ingen problem.

Dusjkabinett

Det eksisterer mange varianter av dusjer, og dusjkabinett er en av de mest brukte. Fordelen med et dusjkabinett er bunnen, som gjør at vannet ikke er i direkte kontakt med rommet forøvrig. Et dusjkabinett kan derfor være det beste valget hvis ditt bad har feil gulvfall eller hvis det er en brist i membran på gulvet.

Med et dusjkabinett fra INR får du en lukket dusjløsning med et design hvor sikkerhet, holdbart og utstedende alle er prioritert. De store glassflatene, samt de gjennomtenke detaljene sørger for at du får et dusjkabinett som er minst mulig smussamlende. Dermed vil du med vanlig ukentlig rengjøring av ditt bad få et dusjkabinettet som holder seg rent og fresht i mange år framover.

Dusjvegger og dusjhjørner

Dusjvegger er at annet meget populært alternativ du kan benytte deg av når du skal skape din ønskede dusj. Enten du vil la dusjen få hovedrollen på badet med en dusjvegg midt på veggen, eller eksklusivt av ramme et dusjhjørne, kan en dusjvegg hjelpe deg med det dette.

Våre dusjvegger i herdet sikkerhetsglass er med til å skape et elegant og stilrent uttrykk på badet, samtidig som din trygghet er satt i første rekke. Hos oss kan du få dusjvegger i klart glass, men også med farge. Vær kreativ når du skal lage din dusjløsningen og velg mellom glass i ulike tykkelser, opasiteter og toner, som passer til ditt bad. Med våre dusjvegger kan du skape et stort utvalg av ulike dusjløsninger som:

  • Dusjhjørne
  • Skjerm
  • Dusjdør i nisje
  • Dusjvegg midt på veggen
  • Badekarskjerm

Bli klokere og få flere råd til hvordan du kan velg riktig dusjvegg her, og prøv ut vårt dusjverksted for inspirasjon til hvordan du kan planlegge din nye dusj.