Dusjserier

Hos INR har vi tegnet dusjløsninger i 35 år og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat som du vil ha dem og vanligvis uten ekstra kostnad. Her finner du Nordens bredeste utvalg av dusjer i fem serier – produsert i Sverige og med 15 års garanti.

Alle dusjvegger

Edge

Nisje / Hjørne / Skjerm
6 mm glass

Ikonisk dusjdesign uten kompromisser og dusjverdenens gylne middelvei mellom design, funksjon og teknologi med en elegant innramming som gjør dusjveggen til rommets absolutte midtpunkt. Industri, retro eller minimalisme – du skaper stilen til Edge når du velger glass og utførelse.

Se mer og opprett

Epic

Nisje / Hjørne
10 mm glass

Nordens mest eksklusive dusjløsning i ti millimeter tykt glass som til tross for vekten kjennes ut som den svever når den dreier rundt pivotpunktet i gulvet. Epic løfter utseendet til badet til et helt nytt nivå.

Se mer og opprett

Arc Original

Nisje / Hjørne / Skjerm / Midt på veggen
8 mm glass

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. Det er visjonen bak Arc, som med 8 mm glass og minimalt med lister og beslag tilbyr de mest tilpasningsdyktige dusjene på markedet. En tidløs klassiker som setter glasset i fokus og som har blitt kjent som arkitektens dusjserie.

Se mer og opprett

Arc Frame

Nisje / Hjørne / Skjerm / Midt på vegg
8 mm glass

En innrammet variant av Arc Original med samme fine glassfølelse i 8 mm tykkelse, komplettert med en aluminiumslist. Listen gir serien et strammere preg som mange liker, og den sørger for at dusjen er helt tett, noe som er et stort pluss hvis gulvfallet ikke er bra nok. Velg blant modeller for hjørne og nisje der Plus-modellene går helt opp til taket.

Se mer og opprett

Linc Original

Nisje / Hjørne / Skjerm / Midt på veggen
6 mm glass

I Linc Original er glass og aluminium bundet sammen på en sofistikert måte med funksjon og kvalitet utenom det vanlige. Ryggraden i Linc er det vedlikeholdsfrie løftehengslet som løfter døren 7 mm når den åpnes. I serien finner vi et par av våre mest populære dusjløsninger som er både vakre, funksjonelle og slitesterke langt utover standarden.

Se mer og opprett

Linc Flex

Nisje / Hjørne
6 mm glass

Fold sammen når du går inn. Fold ut for å lukke. Linc Flex ble utviklet for å spare plass på det lille badet. Seriens konstruksjon kombinerer løftehengslet i Linc Original med det spesielle foldedørshengslet som gjør det mulig å folde døren dobbelt. Som alle dusjveggene i Linc kan løsningene i Linc Flex limes med Safe-Fix – en monteringsløsning som egner seg godt på små bad fordi du slipper å lage hull i membranen.

Se mer og opprett

Bric

Dusjkabinetter med pivotdør eller skyvedør
6 mm glass

Fire funksjonelle dusjkabinetter i 6 mm glass med unike egenskaper når det gjelder størrelse, høyde, åpning, glass og blandebatteri. Det de har til felles er det stabile karet og fordelene med den helt tette dusjopplevelsen som du får i et dusjkabinett.

Se mer og opprett

 


Relaterte sider

Skreddersydd dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i 35 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer
INR Unleashed - Match made in heaven™ for badets mest essensielle metaller

Matchende utførelser

Gjør deg kjent med de fem utførelsene å se hva som matcher best av finér, glass og øvrige materialer på badet.

Se mer

Alternativer og tilvalg

For de fleste av våre dusjløsninger er det valgmuligheter når det gjelder glass, utførelse, grep og håndtak.

Se mer

Materialer, farger, glass og utførelser

Vi arbeider kun med de beste natur- og komposittmaterialene. Her kan du lese om våre materialer og utførelser.

Se mer
Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Herdet sikkerhetsglass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer

Timeless®

Timeless® – Permanent overflatebehandling som gjør glasset enklare å rengjøre

Se mer
Åpningsalternativer til våre dusjløsninger.

Grep og håndtak

Til våre dusjdører er et av våre grep eller håndtak inkludert. I noen tilfeller kan du velge et annet hvis du foretrekker det.

Se mer
Dusjskrape T.

Dusjnaler

Bli kjent med dusjnalerne våre T og Clip – designet for å gjøre dusjlivet både enklere og renere.

Se mer

Dusjløsninger

Når du skal ha en ny dusj til ditt baderom, står du overfor mange besluntninger og avgjørelser. Det finnes mange dusjløsninger, alt fra dusjkabinett til takdusjer og dusjhjørner, som alle møter forskjellige behov og stiler. En dusjløsning fra INR er med til å skape en innbydende oase, hvor du kan sette fokus på ditt velvære.

Uansett om du ønsker at din nye dusj skal være et midtpunkt i ditt baderom, eller den skal være mest mulig plassbesparnede, har vi løsning for deg. Som Nordens dusjspesialist kan vi også tilby skreddersydd dusjløsninger, så å tilpasse dusjen og eventuelle dusjvegger i glass til skråtak eller en spesielt ønsket størrelse er ingen problem.

Dusjkabinett

Det eksisterer mange varianter av dusjer, og dusjkabinett er en av de mest brukte. Fordelen med et dusjkabinett er bunnen, som gjør at vannet ikke er i direkte kontakt med rommet forøvrig. Et dusjkabinett kan derfor være det beste valget hvis ditt bad har feil gulvfall eller hvis det er en brist i membran på gulvet.

Med et dusjkabinett fra INR får du en lukket dusjløsning med et design hvor sikkerhet, holdbart og utstedende alle er prioritert. De store glassflatene, samt de gjennomtenke detaljene sørger for at du får et dusjkabinett som er minst mulig smussamlende. Dermed vil du med vanlig ukentlig rengjøring av ditt bad få et dusjkabinettet som holder seg rent og fresht i mange år framover.

Dusjvegger og dusjhjørner

Dusjvegger er at annet meget populært alternativ du kan benytte deg av når du skal skape din ønskede dusj. Enten du vil la dusjen få hovedrollen på badet med en dusjvegg midt på veggen, eller eksklusivt av ramme et dusjhjørne, kan en dusjvegg hjelpe deg med det dette.

Våre dusjvegger i herdet sikkerhetsglass er med til å skape et elegant og stilrent uttrykk på badet, samtidig som din trygghet er satt i første rekke. Hos oss kan du få dusjvegger i klart glass, men også med farge. Vær kreativ når du skal lage din dusjløsningen og velg mellom glass i ulike tykkelser, opasiteter og toner, som passer til ditt bad. Med våre dusjvegger kan du skape et stort utvalg av ulike dusjløsninger som:

Dusjhjørne
Skjerm
Dusjdør i nisje
Dusjvegg midt på veggen
Badekarskjerm

Bli klokere og få flere råd til hvordan du kan velg riktig dusjvegg her, og prøv ut vårt dusjverksted for inspirasjon til hvordan du kan planlegge din nye dusj.