Svenskproduserte dusjer med ikonisk design

På INR har vi tegnet dusjløsninger i mer enn 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat som du vil ha dem – og oftest uten ekstra kostnad.

Her finner du Nordens bredeste utvalg av dusjer i 5 serier – svenskprodusert og med 15 års garanti.

E D G E

Ikonisk dusjdesign uten kompromisser

Nisje - Hjørne - Skerm

6 mm

Edge er en kompromissløs dusjserie i 6 mm glass med sofistikert innrammede detaljer som imponerer såvel design- som teknikkelskeren. Bak den slanke designen – skjult for øyet på en genial måte – finner vi dusjmekanikk med en presisjon som savner sidestykke.

Edge


Alle dusjvegger i Edge

A R C

Arkitektens valg med mange muligheter

Nisje – Hjørne – Skjerm – Midt på vegg

Svenskproduserte Arc Original er vår mest tilpasningsdyktige dusjserie. Den fine glassfølelsen i 8 mm tykkelse gir en herlig romfølelse til baderommet. Ønsker du tilsvarende løsning med ramme er det Arc Frame du skal se på.

Arc Original   Arc Frame


Alle dusjvegger i Arc

Herlige, avslappende stunder får du i din kombinerte dusj- og badstueløsning fra ARC Frame-serien.

ARC 20 Frame

ARC 20 Original, STEEL PLEASURE 2 og LINE i Brushed Bronze. AIR Solid 100 A med LOOX 90.

Arc 20 Original

E P I C

Nordens mest eksklusive serie dusjer

Nisje – Hjørne

I en utsøkt kombinasjon av design og teknikk tilbyr Epic de mest eksklusive dusjløsningene på markedet. Her får du 10 millimeter glass festet til pivothengsler som svinger fjærlett rundt sin egen akse.

Epic


Alle dusjvegger i Epic

L I N C

Form og funksjon i perfekt balanse

Nisje – Hjørne – Skjerm – Midt på vegg

Svenskproduserte Linc er en dusjserie i 6 mm herdet sikkerhetsglass som skaper muligheter for de fleste baderom takket være sin overlegne funksjonalitet. Ønsker du en dusjvegg med foldedører er det varianten Linc Flex du skal se på.

Linc Original   Linc Flex


Alle dusjvegger i Linc

B R I C

Nordens vakreste dusjkabinetter

6 mm

Bric gir ekstra frihet når du skal velge dusjkabinett. Blant våre fire modeller finner du alternativ for måltilpasning på høyden, skyvedør eller buede dører med pivothengsler samt ulike glasstyper å velge blant, alle i 6 mm herdet sikkerhetsglass.

Bric


Alle dusjkabinetter i Bric

 

Oversikt glass til våre dusjløsninger.

T I L V A L G

Dusjglass

Ulike tykkelser, opasiteter og toner gir deg kreative muligheter når du skal lage dusjløsningen. Alle våre glass er herdet og kontrolleres i vårt eget laboratorium i Malmø og av en uavhengig tredjepartkontrollør.

Glassene våre

 

Timeless® er en patentert og permanent overflatebehandling som gjør overflaten jevnere og lettere å holde ren.

Timeless®

En permanent overflatebehandling som beskytter mot avleiringer.

Se mer

T I L V A L G

Personliggjør dusjen din

Med den nye kolleksjonen Unleashed kan du velge blant glødende hete metaller til dusjene i serien Arc Original. Det finnes mange fine alternativer når det gjelder glass, finisher og åpningsalternativer til øvrige dusjserier også.

Unleashed


Flere alternativer

 

T I L V A L G

Skreddersydd dusjløsning

Som Nordens dusjspesialist i mer enn 30 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning. En tilpasning innen hver dusjmodells målintervall er inkludert i prisen. Trenger du å tilpasse dusjen etter et skråtak for eksempel, så er det oftest ikke noe problem.

Skreddersydd dusj

Relaterte sider

Servantskap Grand Grip 140 i Dark Oak.

Iconic Nordic Rooms

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Se mer
Viskan servant i porselen

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer

Miljø

Grunnen til vårt arbeid med holdbarhet er FNs Agenda 2030 og de 17 globale målene som skal gjøre vår planet til et bedre sted.

Se mer

Dusjløsninger

Når du skal ha en ny dusj til ditt baderom, står du overfor mange besluntninger og avgjørelser. Det finnes mange dusjløsninger, alt fra dusjkabinett til takdusjer og dusjhjørner, som alle møter forskjellige behov og stiler. En dusjløsning fra INR er med til å skape en innbydende oase, hvor du kan sette fokus på ditt velvære.

Uansett om du ønsker at din nye dusj skal være et midtpunkt i ditt baderom, eller den skal være mest mulig plassbesparnede, har vi løsning for deg. Som Nordens dusjspesialist kan vi også tilby skreddersydd dusjløsninger, så å tilpasse dusjen og eventuelle dusjvegger i glass til skråtak eller en spesielt ønsket størrelse er ingen problem.

Dusjkabinett

Det eksisterer mange varianter av dusjer, og dusjkabinett er en av de mest brukte. Fordelen med et dusjkabinett er bunnen, som gjør at vannet ikke er i direkte kontakt med rommet forøvrig. Et dusjkabinett kan derfor være det beste valget hvis ditt bad har feil gulvfall eller hvis det er en brist i membran på gulvet.

Med et dusjkabinett fra INR får du en lukket dusjløsning med et design hvor sikkerhet, holdbart og utstedende alle er prioritert. De store glassflatene, samt de gjennomtenke detaljene sørger for at du får et dusjkabinett som er minst mulig smussamlende. Dermed vil du med vanlig ukentlig rengjøring av ditt bad få et dusjkabinettet som holder seg rent og fresht i mange år framover.

Dusjvegger og dusjhjørner

Dusjvegger er at annet meget populært alternativ du kan benytte deg av når du skal skape din ønskede dusj. Enten du vil la dusjen få hovedrollen på badet med en dusjvegg midt på veggen, eller eksklusivt av ramme et dusjhjørne, kan en dusjvegg hjelpe deg med det dette.

Våre dusjvegger i herdet sikkerhetsglass er med til å skape et elegant og stilrent uttrykk på badet, samtidig som din trygghet er satt i første rekke. Hos oss kan du få dusjvegger i klart glass, men også med farge. Vær kreativ når du skal lage din dusjløsningen og velg mellom glass i ulike tykkelser, opasiteter og toner, som passer til ditt bad. Med våre dusjvegger kan du skape et stort utvalg av ulike dusjløsninger som:

Dusjhjørne
Skjerm
Dusjdør i nisje
Dusjvegg midt på veggen
Badekarskjerm

Bli klokere og få flere råd til hvordan du kan velg riktig dusjvegg her, og prøv ut vårt dusjverksted for inspirasjon til hvordan du kan planlegge din nye dusj.