E D G E

Ikonisk dusjdesign uten kompromisser

Edge er en kompromissløs dusjserie med sofistikerte, innrammede detaljer som imponerer både design- og teknikkelskeren. Bak den slanke designen finner du dusjmekanikk med en presisjon som savner sidestykke. Edge utgjør dusjverdenens gylne snitt mellom design, funksjon og teknikk med en estetisk innramming – hakket høyere enn standarden.

Detaljer

Glass

6 mm

Mål

Finnes både i faste og måltilpassede størrelser. Høyde er 2150 mm. Edge 20 Plus kan du få opp til 2700 mm.

Utførelser

Svart Stone

Skap dusjen din

I serien finner du modeller til nisje og hjørne i både faste og måltilpassede størrelser. Velg mellom ramme i anodisert aluminium med rustfritt preg eller matt svart og mange spennende glass. Standard høyde er 2150 mm, men den faste dusjveggen Edge 20 Plus kan du få opp til høyde 2700 mm. Prøv deg fram i dusjverkstedet vårt.

Kom i gang og skap


Alle dusjvegger i Edge

Få stilen med Unleashed

Brushed Stainless er en klassisk finish som utstråler tidløs design og eksklusivitet. Velg vårt takdusjsett Steel Pleasure 2 i denne utførelsen til Edge i Stone. I samme kolleksjon er det også håndkletørker og servantbatterier.

Unleashed


Takdusjsett

Dusjhjørner for designelskeren

I Edge er det to dusjhjørner – med en eller to dører. Karakteristisk for begge variantene er det integrerte grepet som gir dusjløsningen et svært sofistikert preg. Skjulte tetningslister holder vannet på riktig side av glasset og er enkle å skifte. For den klassiske industrielle look’en, velg matt svart Onyx med glasset Clear eller Smoke.

Edge dusjhjørner


Materialer

Tøff retro med Sway

Ta gjerne en ekstra titt på glasset Sway – et riflet glass som gir badet en tøff og moderne retrofølelse og som finnes kun til Edge. Kombiner med matt svart Onyx eller eksklusive Stone som begge gir mye personlighet til baderommet.

Glass


Materialer

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Sett ditt personlige preg på dusjløsningen

Våre dusjvegger kan tilpasses din personlige smak og stil på ulike måter. Se våre alternativer og kom et skritt nærmere din nye dusjløsning.

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer
Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Alternativer og tilvalg

Glass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer
Dusjoppbevaring NEST, CASE, BOX og PILE.

Serier

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjrommet som tryller bort sjampoflaskene.

Se mer

Relaterte sider

EPIC. Ti millimeter glass og pivotbeslag oser av eksklusivitet.

Dusjserier

Epic

I en utsøkt kombinasjon av design og teknikk tilbyr svenskproduserte Epic de mest eksklusive dusjløsningene på markedet. Her får du 10 millimeter glass festet i pivothengsler som svinger 360° rundt sin egen akse.

Se mer

Dusjserier

Arc Frame

Dusjserie i 8 mm glass med en stilren skinne i blankpolert eller svartlakkert aluminium som rammer inn dusjopplevelsen. 

Se mer

Dusjserier

Arc Original

Med ARC dusjvegger bygger du følelsen på de store glassflatene og de vakre beslagene i blankpolert krom, messing eller matt svart finish.

Se mer