Edge

Dusjverdenens gylne middelvei mellom design, funksjon og teknologi med en elegant innramming som gjør dusjveggen til rommets absolutte midtpunkt. Du bestemmer atmosfæren når du velger glass og utførelse. Stone, som heller mot rustfritt stål, gir rommet en harmonisk atmosfære sammen med lyse toner og blandebatteri i rustfritt stål. Hvis du vil gå i industriell retning, velger du Edge med ramme i Onyx og klart glass, Smoke eller det rillede glasset Sway.

Glass

6 mm

Mål

Finnes både i faste og måltilpassede størrelser. Høyde er 2150 mm. Edge 20 Plus kan du få opp til 2700 mm.

Utførelser

Svart Stone

Kompromissløs dusjdesign

Edge tar sin plass på badet som et vakkert maleri, symmetrisk innrammet i anodisert aluminium i to utførelser. Rammens unike konstruksjon skaper et sofistikert skyggespill mot veggen. Du bestemmer atmosfæren når du velger glass og utførelse. Stone, som heller mot rustfritt stål, gir rommet en harmonisk atmosfære sammen med lyse toner og blandebatteri i rustfritt stål. Hvis du vil gå i industriell retning, velger du Edge med rammen Onyx i klart glass, Smoke eller det rillede glasset Sway.

Innovasjon med presisjon

Selve navet i Edge er hengslet med aksel i rustfritt stål – et utmerket eksempel på perfeksjonen i mekanikken som kjennetegner serien. Hjørnene på rammen er av massiv aluminium med en innovativ konstruksjon som skjuler alt som ikke er estetisk. Ta en nærmere titt, så ser du forskjellene. Edge monteres for hånd i vårt eget dusjverksted i Malmø, der vi har full kontroll på hver minste detalj. Glassene blir produsert og herdet i Småland – et tegn på høy svensk kvalitet.

Smarte funksjoner

Modellene med dør løfter elegant når døren åpnes og har skjulte, utskiftbare tetningslister innfelt i rammen. Selve glasset vender innover i dusjen, noe som framhever den utvendige formen på rammen og forenkler rengjøring. En annen smart funksjon er det integrerte, stabiliserende festet mellom vegg og faste partier. Et estetisk alternativ til staget som lignende modeller ofte har.

Passer inn

Edge er 2150 mm høy og dermed altså hakket høyere enn de fleste andre dusjvegger. Hvis du velger Edge 20 Plus, kan du få den helt opp til taket. Den smarte konstruksjonen gjør det dessuten mulig å installere Edge selv om veggene ikke er helt i vater. Rørgjennomføring for utenpåliggende vannrør er mulig opp til 30 mm inn i rammen. Edge kan limes opp med Safe-Fix.

Skap dusjen din i dusjverkstedet vårt

I dusjverkstedet vårt skaper du enkelt dusjløsningen din. Start med målene og velg deretter glass, utførelse og eventuelle åpningsalternativ. Test hvordan dørene åpnes og lukkes for å se hvor mye plass løsningen tar. Lagre underlaget og ta det med til en forhandler som hjelper deg videre.

Kom i gang og skap

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.


Velg og skap dusjen din

Edge finnes i flere modeller for plassering i hjørne, nisje eller mot veggen. Velg en modell for å komme i gang og skap dusjløsningen din i dusjverkstedet vårt.

Alle Edge


Alternativer og tilvalg

De fleste av dusjløsningene våre tilbyr mange alternativer og muligheter for tilpasning på ulike måter. Se gjennom alternativene og kom ett skritt nærmere din nye dusjløsning.

Dusjglass

Alle våre dusjglass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Her kan du lese mer om hvilke alternativer vi tilbyr. Se mer

Materialer

Vi arbeider kun med de beste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del av vårt utviklingsarbeid. Se mer

Alle dusjvegger i Linc kan limes opp med Safe-Fix.

Borrfri montering

I stedet for å borre og skru limer du dusjprofilen eller dusjoppbevaringen trygt mot veggen. Safe-Fix gjør det også mulig å demontere uten å etterlate merker. Safe-Fix. Safe-Fix

Servicekit

Magnet- og tetningslistene til dusjveggene er enkle å bytte. Servicekit kan kjøpes hos din nærmeste forhandler. Se mer

Dusjnaler

Gjør det til en vane å tørke av glasset etter at du har dusjet, så blir det vanskeligere for kalk og andre rester å feste seg. Velg mellom våre to smarte og stilige naler. Se mer

Dusjoppbevaring

Gjør dusjen komplett med oppbevaring for flasker og annet. Velg mellom flere stilige alternativer. Se mer

Takdusjsett Steel Pleasure 2 i Ultra Matte Black.

Takdusj

Gjør dusjveggen komplett med takdusjsett i samme høye kvalitet. Alle våre blandebatterier er typegodkjent og tilpasset nordiske krav til komfort og sikkerhet. Se mer


Relaterte sider

Epic

I en utsøkt kombinasjon av design og teknikk tilbyr svenskproduserte Epic de mest eksklusive dusjløsningene på markedet. Her får du 10 millimeter glass festet i pivothengsler som svinger 360° rundt sin egen akse.

Se mer

Arc Frame

Dusjserie i 8 mm glass med en stilren skinne i blankpolert eller svartlakkert aluminium som rammer inn dusjopplevelsen. 

Se mer

Arc Original

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. En tidløs dusjklassiker som setter glasset i fokus og har blitt kjent som arkitektens dusjserie.

Se mer