servantskap

Servantskap med servant

Svenskproduserte servantskap med servant av høyeste kvalitet i skandinavisk design og med uvanlig mange smarte funksjoner og tilvalg. Alle servantskapene våre leveres med overflatebehandlingen med TX Top Extreme™, som gir en unik beskyttelse mot både fukt og daglig slitasje i minst 15 år.

Møbelserier

Rens filter

0 produkter vises

Utforsk møbelseriene våre

Finn ut hva møbelseriene våre kan tilby deg når det gjelder størrelser, farger og tilvalg.

Møbelserier

Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer
Servantskap Grand Grip 140 i Dark Oak.

INR

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Se mer
Viskan servant i porselen

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer

Servantskap til bad for en flyvende start på morgenen

Investér i et svenskprodusert servantskap i høyeste kvalitet fra INR, i stilrent nordisk design og med mange smarte funksjoner, skapt for hjemmets mest utsatte miljø. Med vår unike overflatebehandling TX Top Extreme™ kapsles våre servantskap inn og tåler så vel fukt som støt og daglig slitasje i minst 15 år.

Servantskap til bad i flere varianter

Siden 2017 er Aspen en del av nye INR Iconic Nordic Rooms med stor kjærlighet til møbelhåndverket – en gjennomgående gjenkjennelsesfaktor i alle våre servantskap og servanter. Velger du et av våre servantskap, får du et baderomsmøbel av høyeste kvalitet både når det gjelder design, innovasjon og funksjon – både utvendig og innvendig. De fleste av våre servantskap leveres med et høyt utstyrsnivå som standard. Hvis du ønsker, så kan du velge stilige og praktiske tilvalg som lyd og lys.

Alle servantskap fra INR leveres ferdig sammenstilt, har myklukkende skuffer og har 15 års garanti mot produksjonsfeil. Våres plassbesparende skuffer muligjør maksimal utnyttelse av plassen du har tilgjengelig, slik alle dine produkter kan få plass i ditt nye baderomsmøbel. På denne siden kan du filtrer servantskap ut fra serie, bredde og farge til du har kommet et stort skritt nærmere et servantskap som passer både deg og badet ditt.

Stort utvalg av servanter og servantskap

I likhet med våre andre baderomsmøbler kan servantskap fra INR tilpasses akkurat slik du ønsker. Du utpeker selv ønsket servant til servantskapet, og avhengig av designserie kan du velge mellom stilrene servanter i slitesterkt porselen, komposittstein, eller de nye, silkeglatte komposittmaterialene Corian og Dekton. Du kan både få servant og servantskap i ulike farger, alt fra sort til hvit matt.

Tilpass ytterligere ditt nye baderomsmøbel ved å velge ønsket håndtak og servantbatteri. Vi har mange ulike varianter av håndtak og grep, slik at du kan personliggjøre ditt servantskap. På denne måten kan du selv skape et servantskap som passer til din stil og ditt bad. Og ønsker du et matchende speil til ditt nye servantskap? Vi har flere varianter av speil og speilskap egnet til baderom, som matcher i bredde til samtlige av våre servantskap.

Hvilken servant og servantskap velger du?

Hva bør jeg tenke på når jeg velger servantskap?

Ta utgangspunkt i størrelsen på rommet og velg et så romslig servantskap som mulig. Er dere flere som bruker badet kan det være en fordel med dobbel servant. Vurder også prisen. Kvalitet koster litt mer, men det vil du ha igjen for i det lange løp. Svenskproduserte servantskap leveres ofte med lang garantitid - opp mot 15 år.

Finnes det servantskap i farger?

Ja. Du kan velge hvilken farge du vil på NCS-fargeskalaen. Servantskapet ditt lakkeres med fargen du har valgt både utvendig og innvendig. Velg matchende oppbevaring i samme farge. Alle servantskap forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme som beskytter mot fukt og støt i minst 15 år.

Kan jeg skape mitt eget servantskap?

Ja. Test det digitale verktøyet Møbelverkstedet og se servantskapet ditt vokse fram sammen med speil, servantbatteri og oppbevaring. Åpne og lukk skuffene og legg til herlige tilvalg som belysning og skjulte stikkontakter.
Hvordan skiller jeg mellom ulike produsenter av servantskap?
Forskjellen sitter i både design, materialer, opprinnelse og funksjon. Prisen pleier å være en god indikator. Det samme med garantitiden. Svenskproduserte servantskap har som oftes høyere pris, men også lengre garantitid - noe du vil ha igjen for i det lange løp. Ha i minnet at baderommet ditt skal vare i minst 10-15 år. Velger du et svenskprodusert servantskap, så kan du stole på at det varer.

Hvorfor skal jeg velge svenskprodusert baderomsinnredning?

Velg svenskprodusert av flere grunner. Innredningen pleier å ha lengre garanti enn importerte alternativer og sett ut fra et klimaperspektiv er det en god idé å velge nærprodusert. Velger du svenskprodusert kan du regne med at baderommet ditt holder akkurat så lenge - om ikke lenger - som du forestiller deg. Eventuelle reklamasjoner blir også smidigere.

servantskap 60 cm

Servantskap VISKAN Grip 60

servantskap i eik

Servantskap GRAND Solid 100 i Natural Oak

sma servantskap

Servantskap VISKAN Solid 50 i Accent 'Forest'

Servantskap valnøtt

Servantskap GRAND Walnot