servantskap

Servantskap
og servanter

Servantskap for en god start på dagen

Investér i et svenskprodusert servantskap i høyeste kvalitet fra INR, i stilrent nordisk design og med mange smarte funksjoner, skapt for hjemmets mest utsatte miljø. Med vår unike overflatebehandling TX Top Extreme™ kapsles våre servantskap inn og tåler så vel fukt som støt og daglig slitasje i minst 15 år.

Sammenlikne serier    TX Top Extreme™

Sortér på

Rens filter

0 produkter vises

Andre har også sett på

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer
Alle våre speil og speilskap.

Serier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Servantskap til bad i flere varianter

Siden 2017 er Aspen en del av nye INR Iconic Nordic Rooms med stor kjærlighet til møbelhåndverket – en gjennomgående gjenkjennelsesfaktor i alle våre servantskap og servanter. Velger du et av våre servantskap, får du et baderomsmøbel av høyeste kvalitet både når det gjelder design, innovasjon og funksjon – både utvendig og innvendig. De fleste av våre servantskap leveres med et høyt utstyrsnivå som standard. Hvis du ønsker, så kan du velge stilige og praktiske tilvalg som lyd og lys.

Alle servantskap fra INR leveres ferdig sammenstilt, har myklukkende skuffer og har 15 års garanti mot produksjonsfeil. Våres plassbesparende skuffer muligjør maksimal utnyttelse av plassen du har tilgjengelig, slik alle dine produkter kan få plass i ditt nye baderomsmøbel. På denne siden kan du filtrer servantskap ut fra serie, bredde og farge til du har kommet et stort skritt nærmere et servantskap som passer både deg og badet ditt.

Stort utvalg av servanter og servantskap

I likhet med våre andre baderomsmøbler kan servantskap fra INR tilpasses akkurat slik du ønsker. Du utpeker selv ønsket servant til servantskapet, og avhengig av designserie kan du velge mellom stilrene servanter i slitesterkt porselen, komposittstein, eller de nye, silkeglatte komposittmaterialene Corian og Dekton. Du kan både få servant og servantskap i ulike farger, alt fra sort til hvit matt.

Tilpass ytterligere ditt nye baderomsmøbel ved å velge ønsket håndtak og servantbatteri. Vi har mange ulike varianter av håndtak og grep, slik at du kan personliggjøre ditt servantskap. På denne måten kan du selv skape et servantskap som passer til din stil og ditt bad. Og ønsker du et matchende speil til ditt nye servantskap? Vi har flere varianter av speil og speilskap egnet til baderom, som matcher i bredde til samtlige av våre servantskap.

Hvilken servant og servantskap velger du?

servantskap 60 cm

Servantskap VISKAN Grip 60

servantskap i eik

Servantskap GRAND Solid 100 i Natural Oak

sma servantskap

Servantskap VISKAN Solid 50 i Accent 'Forest'

Servantskap valnøtt

Servantskap GRAND Walnot