Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

INR

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Svenskprodusert

Høy kvalitet er viktig for oss i INR og spiller en viktig rolle i vår hverdag og våre tanker om framtiden. I dette arbeidet har produksjonsanleggene våre i Malmø og Jønkøping en sentral plass. Med egen produksjon av møbler og dusjvegger har vi full kontroll over hele produksjonskjeden, samtidig som det legger forholdene til rette for et effektivt miljøarbeid. Mer om kvalitet

Skreddersydd

På INR har vi designet og konstruert skreddersydde dusjløsninger i mer enn 35 år og vi er stolte av å kunne tilby deg en helt unik løsning – laget på millimeteren til akkurat ditt bad. På møbelsiden tilbyr vi tilsvarende muligheter, nemlig at du kan få baderomsmøblene dine lakkert i valgfri NCS-farge, eller å skape ditt eget servantskap med måltilpasset benkeplate i møbelserien Air.

Bærekraft

Som produsent av forbrukerprodukter har vi et stort ansvar overfor deg som kunde, omverdenen og planeten forøvrig. Vi har med oss ​​den omfattende bærekraftstilnærmingen i alt vi gjør. Dette innebærer både å strebe etter å minimere miljøpåvirkningen i produksjon og transport – og selvfølgelig å lage baderomsprodukter som varer lenge og minsker behovet for å bytte ut eller erstatte.

I årenes løp har vi gjennomført mange tiltak for økt bærekraft. Utviklingen av vår unike overflatebehandling TX Top Extreme™, som forlenger levetiden til våre lakkerte treflater og finér betraktelig, er en av dem. Mer om bærekraft

Lang garanti

Vi leverer markedets mest motstandsdyktige og slitesterke baderomsmøbler, og det er et løfte vi ikke tar lett på. Med full tillit til våre meget omfattende laboratorietester, tilbyr vi deg derfor hele 15 års garanti på både baderomsmøbler og de fleste dusjløsninger. Mer om garanti

Et tilbakeblikk

Sent på 80-tallet, i et verksted i Skåne, lager to designentreprenører glassvegger for kontorer og hoteller som har etterspurt løsninger som ennå ikke finnes. Firmaet, som kaller seg Inredningsglas – stadig oftere kalt INR – rister liv i bransjen. Snart er det ikke bare fagfolk som bestiller, men også forbrukere som via utvalgte forhandlere kan kjøpe kundetilpassede glassløsninger – først i Sverige, men snart som nordisk markedsleder på dusj.

Drøyt ti år senere gir INRs innovative design nytt liv til svenske baderom, samtidig som smålandske Aspen produserer sine første baderomsmøbler. Gjennom høykvalitetsmøbler med intelligente detaljer opplever Aspen, i likhet med INR, en eksplosiv vekst. Fellesnevneren er tanken om å tilfredsstille et savn etter innovativ baderomsinnredning, bygget rundt nordisk designtradisjon – med en moderne vri.

INR og Aspen blir ett i 2017 – under det felles navnet INR Iconic Nordic Rooms. Veksten fortsetter i høy takt og når selskapet tre år senere kjøpes opp av danske Dansani, blir konsernet Nordens største produsent av høykvalitets baderomsmøbler og dusjløsninger med Sverige, Norge, Finland og Danmark som hovedmarkeder. Dusj- og møbelproduksjon foregår som tidligere i produksjonslokalene i henholdsvis Malmø og Jønkøping.


Relaterte sider

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer

Matchende utførelser

Gjør deg kjent med de fem utførelsene å se hva som matcher best av finér, glass og øvrige materialer på badet.

Se mer