Planlegge bad

Gode råd og tips når du skal planlegge bad

Å planlegge og bygge eller renovere et bad kan være en fantastisk opplevelse. Men den kan også være det motsatte. Det finnes mange fallgruver – både økonomiske og praktiske – så viktigheten av å lese nøye om baderomsplanlegging og planlegge hvert steg i forveien kan ikke sies for ofte. Det er rett og slett utrolig viktig at det blir riktig – og at det gjøres riktig – i det mest utsatte rommet i hjemmet.

Det er viktig å velge materialer og produkter av høy kvalitet og med lang holdbarhet når du skal planlegge bad. Du vil helst ikke måtte bytte ut servantskapet etter et par år fordi lakken sveller. Og akkurat like viktig er det selvfølgelig å gjøre avtale med seriøse håndverkere som kan faget og som leverer dokumentasjon på at arbeidet er korrekt utført. Dokumentasjon er viktig i forhold til forsikringen hvis det skulle oppstå en lekkasje i framtiden, men også hvis eller når du skal selge boligen.

På denne siden har vi samlet artikler, inspirasjon, verktøy og sjekklister som vi tror at du vil ha nytte og glede av når du planlegger badet ditt.

Planlegging

Guide: Slik velger du dusjvegg

Dusjvegg i nisje, dusjhjørne, dusjvegg midt på vegg eller dusjkabinett? La oss hjelpe deg når du skal velge dusjvegg.

Se mer

Planlegging

Planleggingsverktøy

Planlegg og skap ditt ikoniske baderom i Møbelverkstedet og Dusjverkstedet. Skriv ut og ta med underlaget til en forhandler. 

Se mer

Planlegging

Guide: Små bad

Våre 10 beste tips for deg som skal planlegge og innrede et lite baderom

Se mer
planlegge badet

Sjekkliste ved planlegging av bad

Å planlegge bad er en både morsom og spennende prosess som krever ettertanke. Følge punktene nedenfor slik at du unngår de vannligste fallgruvene

Til Sjekklisten

Skap din dusj og baderomsinnredning med vårt 3D-verktøy

Dine løsninger lagres i ❤ Mitt ikoniske baderom. Skriv ut underlaget og ta med til en forhandler.

Klikk her for å begynne å skape

Baderomstrender

Hvis kjøkkenet er hjemmets hjerte, så er baderommet lungene. En oase for avkobling og harmoni der vi kan puste ut og bare være – alene og fri med tankene våre. 

Årets baderomstrender

Alternativer for baderomsmøbler

NCS & INR Accent

La personligheten din ta plass – bestill møbelet ditt i valgfri NCS. Eller velg en av designerens håndplukkede Accent-farger – spesielt utvalg til badet.

Se mer

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer
Alle våre speil og speilskap.

Serier

Baderomsspeil

Speilet er viktig, ikke bare for ditt velvære. Hele badet drar nytte av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.

Se mer

Tips for små baderom

7 vanlige planløsninger

La oss ta en titt på 7 uvanlig smarte planløsninger for små baderom med dusj og se hvordan de kan vekke inspirasjonen din. Du kan faktisk få plass til det meste, tro det eller ei.

Planløsninger baderom

Baderomsplanlegging

Strålende innovasjoner

Integrert belysning i baderomsinnredningen er en innovativ detalj som er praktisk samtidig som den gir en skikkelig wow-effekt til hele baderommet.

Se mer
Skreddersydd dusjvegg ARC 4 Original i Brushed Stainless. AIR Wood Unlimited.

Alternativer og tilvalg

Skreddersydd dusjvegg

Som Nordens dusjspesialist i 35 år er vi stolte av å kunne tilby deg en helt unik dusjløsning.

Se mer
LINC Monument med PILE i Matte Brushed.

Baderomsplanlegging

Dusj ved vindu

LINC Monument er en vakker hjørneløsning med veggprofiler som kan plasseres rett inntil hjørnet.

Se mer

Andre har også sett på

Serier

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer

Inspirasjon

Hjemme hos

Hvordan ser det egentlig ut hjemme hos kjendisbarbereren Peter Mannerstål eller Metromodes egen stylingproff Evelina? Se og la deg inspirere av hvordan andre mer eller mindre kjente personer har innredet sine baderom.

Se mer