Dusj ved vindu

Dusj ved vindu

Ved oppussing av et eksisterende bad er det vanlig å stilles overfor dilemmaet med et vindu som er plassert så nær hjørnet at man spør seg om det overhodet er mulig å tenke inn en dusjvegg i rommet. Kanskje har det tidligere stått et badekar under vinduet som du nå vil erstatte med en pen og praktisk dusjløsning. «Hvordan kommer jeg videre,» tenker du. La oss hjelpe deg!

Kan plasseres helt inntil hjørnet og gi en romslig dusj samtidig som den beskytter vinduet mot fukt. 

Dørene svinger du inn mot hjørnet når dusjen ikke er i bruk. Dette sparer verdifull plass!

En monumental dusjløsning

LINC Monument er en vakker dusjløsning med veggprofiler som kan plasseres helt inntil hjørnet og som på den måten gir deg en meget romslig dusj samtidig som du beskytter baderomsvinduet mot fukt. Modellen har blitt litt av en favoritt når badet er av det litt utfordrende slaget. Monument er svenskprodusert i 6 mm herdet sikkerhetsglass, er Svanemerket og har 15 års garanti. Konstruksjonen lar deg svinge dørene nesten helt inn mot veggen og på den måten sparer du verdifull plass i rommet når dusjen ikke brukes. 

Les mer om Monument

Mer inspirasjon

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer