Dusj ved vinduet? Slik jobber du deg rundt et vindu i dusjen.

Det er ikke uvanlig at et vindu sitter så nær et av hjørnene i baderommet at det kan føles umulig å plassere et dusjhjørne der uten å risikere fuktskader. Men det finnes en elegant løsning på problemet, nemlig LINC Monument, som er et dusjhjørne spesielt utviklet for å kunne monteres usymmetrisk og på valgfritt mål fra hjørnet.

LINC Monument leveres alltid i samme størrelse på glassene, men er meget fleksibel når du monterer. Lengre ned på siden presenterer vi fire vanlige monteringsmål som kan hjelpe deg å avgjøre hvilke som passer dine forutsetninger best.

LINC Monument

 

.

LINC Monument kan plasseres helt inntil hjørnet og løser dermed problemet med et vindu i dusjen.

Hvor langt fra hjørnet vil du montere dusjen?

For å få penest mulig form på dusjhjørnet foreslår vi et av de fire monteringsmålene under selv om LINC Monument kan monteres i prinsipp på hvilket mål som helst. Se også hvordan størrelsen på dusjflaten forandres med de ulike monteringsmålene. Samtlige monteringsmål gjelder ytterkant veggprofil.

200 mm

Monument kan egentlig plasseres helt inntil hjørnet, men for å få penest form på dusjhjørnet anbefaler vi 200x967 mm som minste monteringsmål fra hjørnet. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

320 mm

For plassering 320 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 320x942 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

439 mm

For plassering 439 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 439x900 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

560 mm

For plassering 560 mm fra hjørnet er det optimale monteringsmålet for veggprofilene 560x836 mm. Da får dusjhjørnet samme form som på bildet.

LINC Monument 320 mm fra hjørnet.

Fleksible LINC Monument kan også monteres midt på vegg.

Andre har også sett på

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer

Design

Dusjserier

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Les mer

Planlegging

Guide: Velg riktig dusjvegg

Vi har forstått at du går med dusjtanker, men at beslutningen ikke alltid er så lett. La oss hjelpe deg på vei.

Les mer