Små bad

10 tips når du skal innrede små bad

Å innrede små bad krever litt ekstra planlegging og ettertanke – særlig hvis du vil oppnå den etterlengtede følelsen av ro og avkobling. Se våre 10 beste tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite baderom maksimalt med ekstra smarte baderomsmøbler og dusjløsninger laget for de aller minste baderommene.

Alle INRs baderomsmøbler produseres i våre egne fabrikker i Sverige, er spesielt tilpasset fuktige miljøer og leveres med 15 års garanti.

1. Lite bad krever lite, men romslig servantskap

La deg ikke lure av et beskjedent ytre – et lite møbel kan overraske med god plass i skuffene. Her ser du det minste servantskapet i møbelserien GRAND Solid som byr på uvanlig mye oppbevaring og mer plass en normalt, takket være at det er både høyere og dypere enn de fleste servantskap i samme bredde. Kompletteres med speilskap og oppbevaring i samme serie, som passer perfekt til et lite bad.

Servantskap 40–60 cm

Servantskap

VISKAN Grip 40

Et servantskap med dør med grepslist for det lille badet eller kanskje gjestebadet. Velg mellom Premium White, Still Grey, Black Oak-finér eller NCS, og kombiner med grepslist i matt hvit, svartbørstet eller matt grå i samme nyanse som Still Grey. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 3 980

Servantskap

VISKAN Grip 60

Et nett møbel med en eksklusiv følelse takket være det minimalistiske designet uten grep. Med VISKAN Grip 60 får du mye møbel for pengene. Uansett hvilken utførelse du velger, inngår vår utrolig fukt- og slagbestandige overflatebehandling TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 7 550

Servantskap

AIR 60

AIR i sin netteste form, kun 60 bred, for det lille baderommet, men med samme mesterlige kvalitet som de større servantskapene i serien og som gir deg gode muligheter til å lage ditt eget unike servantskap.

Hvit Grå Ask NCS

Fra kr 4 790

Servantskap

GRAND Classic 60

For deg som bor trangt og drømmer om New England, er GRAND Classic 60 det perfekte alternativet. Her er snekkerglede forent med innenforliggende fronter, samtidig som du takket være en høyde og dybde utenom det vanlige, får maksimal oppbevaringsplass på tross av den smale bredden. 15 års garanti.

Hvit NCS

Fra kr 10 070

Planløsninger for små baderom

La oss ta en titt på 5 uvanlig smarte planløsninger for små baderom og se om vi kan vekke inspirasjonen din! Slik planlegger du med maksimal utnyttelse av gulvflaten.

Planløsninger

2. Fokus på innsiden

I små baderom blir funksjonen og plassen inni møblene ekstra viktig. Til de aller fleste av våre servantskap følger det med to eksemplarer av vår vendbare småoppbevaring i eik som hjelper deg å holde styr på pensler og hårstrikker som har en tendens til å forsvinne. Kan kompletteres med flere. I speilskapet – et lite bad sin beste venn – er det flere smarte løsninger for en organisert tilværelse, for eksempel magnetholder til småting og skjult stikkontakt. Speilskapet kommer i bredde fra 40 cm og oppover.

Speilskap

Produkter

Slik innreder du et smalt bad

Se hvordan Aston utnyttet formen og skapte drømmebadet sitt med smarte løsninger, flott design og spreke tilvalg.

Hils på

Produkter

3. Velg et smart baderomsspeil

Et godt baderomsspeil gjør at det lille baderommet føles større. I kombinasjon med smart oppbevaring bak speilglasset eller LED-belysning blir resultatet enda bedre. På flere av våre speil kan du dessuten justere både lysstyrke og lystemperatur – for det aller beste sminkeresultatet. Dette gir god belysning, slik at det lille badet igjen virker større.

Baderomsspeil

Speiloppbevaring

HIDE

Smart helfigurspeil som har fem gode rom på innsiden av døren til oppbevaring av ansiktskremer eller nøkler og småting hvis du velger å plassere HIDE i gangen.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 5 750

Speilskap

STAGE 40

Vårt minste speilskap i 40 cm bredde med en dør som du ved bestilling angir om du vil åpne til høyre eller venstre. TX-lakk, stikkontakt, magnetholder for småting og speil på innsiden av døren inngår. 15 års garanti.

Hvit Grå Svart NCS

Fra kr 6 230

Speil

TOUCH 60

Et utrolig stilig baderomsspeil som utstråler både design og kvalitet. Still inn akkurat det lyset du trenger i øyeblikket: for å våkne opp om morgenen, for å legge den perfekte sminken, eller kanskje ganske enkelt for å imponere gjestene på lørdagskvelden.

Fra kr 8 160

Speil

LOOX Ø70

Her har du vårt runde suksesspeil med den lekre bakbelysningen i Ø70 cm. Et must for deg som vil innrede moderne og tidløst på samme tid.

Fra kr 8 400

4. Skreddersy dusjløsningen din

Når det kommer til dusjen, ikke la baderommets odde vinkler og hjørner hindre deg. Som den dusjspesialisten vi er hjelper vi deg mer enn gjerne med å skape en dusj som er tilpasset på millimeteren til akkurat ditt baderom. Les mer om måltilpassede dusjløsninger for både store og små baderom.

Skreddersydd dusj

Våre serier

Dusjhjørne

LINC Angel Flex

Et dusjhjørne til det lille badet. To foldedører i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte Angel Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 13 990

Dusjvegg

LINC 2 Flex

En foldedør i 6 mm tykt glass for smale nisjer. Svenskproduserte LINC 2 Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 7 590

Skjerm

LINC Josephine

Her kan du se originalen blant dusjveggene våre. Dusj med stil bak denne svenskproduserte og ikoniske bevegelige skjermen i 6 cm tykt glass med utskiftbar tetningslist. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Blankpolert Mattbørstet Hvit Svart

Fra kr 8 390

Dusjhjørne

LINC 13 Flex

Et dusjhjørne til det lille badet. En fast vegg og en foldedør i 6 mm tykt glass med utskiftbare tetningslister. Svenskproduserte LINC 13 Flex fås i faste standardmål, men også i måltilpasset utførelse. Kombiner med dusjoppbevaringen PILE. Mulig å limes opp.

Svart Blankpolert Mattbørstet

Fra kr 11 700

Skap dusjveggen din i Dusjverkstedet

Kom i gang og skap din drømmedusj i Dusjverkstedet. 

Dusjverkstedet

5. DUSJ MED FOLDEDØRER

I et lite bad er det naturlig at badekaret må vike plassen for dusjen, og da har du alle muligheter til å skape en dusj som er både estetisk tiltalende og plassbesparende. Utnytt plassen best mulig med de praktiske foldedørene i serien SYNC, som passer perfekt i små bad.

LINC FLex

6. Lag en nisje

Å lage en nisje i et lite bad kan gi uante muligheter. Med en dusj på den ene siden og for eksempel et vegghengt toalett på den andre kan du få plass til mer på en overraskende liten flate. Velger du en foldedør fra vår serie SYNC er det nok med en nisje på 580 mm bredde for at du skal kunne gå ut og inn av dusjen uten problemer.

Alle nisjeløsninger

7. Små bad bør utnytte takhøyden

Et dusjglass som strekker seg fra gulv til tak avgrenser det lille baderommet og gir en følelse av at det er større enn det er. Se modellene med «Plus» i navnet i dusjseriene ARC og EPIC. Ved å skape høydeforskjeller i taket skaper du dybde og dynamikk i det lille baderommet.

ARC Frame

TRAC 20 Plus, tilpasset takhøyden, maks høyde 2500 mm.

8. IKKE LA ET VINDU STOPPE DEG

En vanlig utfordring i folks baderomsplaner er dette vinduet som alltid synes å være i veien i små baderom. LINC Monument heter dusjhjørnet som du kan montere omtrent på valgfri avstand fra hjørnet. En utrolig allsidig dusjløsning som fungerer i de fleste baderom.

Dusj ved vindu

9. DEN VERTIKALE HÅNDKLETØRKEREN

Når gulv- og veggflate er begrenset – bygg i høyden! De ikoniske håndkletørkerne våre LINC, MARK og den Red Dot Award-vinnende BOW er perfekte når plassen er begrenset. I tillegg tørker de håndkleet minst like effektivt som en tradisjonell tørker.

Håndkletørkere

10. SMART OPPBEVARING I DUSJEN

I små bad er det viktig med smart oppbevaring – også i dusjen. Det er vel ingen som har lyst til å snuble over sjampoflasker på gulvet? Se de smarte oppbevaringsløsningene våre og få mest mulig ut av plassen i dusjsonen.

Dusjoppbevaring

Andre har også sett på

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer