Energieffektive håndkletørkere med ikonisk design

Bli kjent med våre energieffektive og langsmale elektriske håndkletørkere i to varianter og se hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og stil. Kompletter med knagger i samme serie.

Hvilken av våre håndkletørkere blir din personlige favoritt; LINE eller BOW?

Håndkletørker

LINE

Håndkletørkeren LINE er, med sitt ikoniske blå LED-lys i toppen og overlegne evne til å passe inn overalt, en av våre mest elskede produkter. Velg mellom flere vakre og spennende utførelser eller hvorfor ikke din egen favorittfarge på NCS-fargeskalaen. Matches med håndkleknagger i samme serie.

Effekt 29 W

Mer om LINE

U N L E A S H E D

Slipp kreativiteten løs i baderommet

Unleashed gir deg et nøyaktig fargetilpasset og komplett konsept med levende, børstede metaller til de mest toneangivende produktene på badet; dusjvegg, takdusj, håndkletørker og servantbatteri.

Unleashed

Håndkleknagg LINE i Matte Black.

LINE henger penest i par eller i grupper.
Match med knagger i samme serie og utførelse.

Håndkletørker

BOW

Designprisvinneren BOW bukker innbydende og er like flott med som uten håndkle. BOW henger luftig, bruker lite strøm og tørker håndkleet effektivt. BOW finnes i flere utførelser. Match med knagg i samme serie.

Effekt 34 W

Mer om BOW

Det nedadrettede lyset gir stemning til hele baderommet. Velg mellom flere lekre utførelser eller hvorfor ikke valgfri NCS?

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender og inspirasjon for baderom – skapt for deg som vil planlegge og innrede nytt baderom.

Se mer
planlegge bad

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å finne de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Se mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Se mer