Energieffektive håndkletørkere til skandinaviske bad

Bli kjent med våre energieffektive og langsmale elektriske håndkletørkere i to varianter og se hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og stil. Kompletter med knagger i samme serie.

Alle håndkletørkere

Originalen

Den strenge designen og konstruksjonen sparer verdifull plass – selv på et mindre bad kan du enkelt få plass til to tørkere. Line henger fint alene, men ser best ut i gruppe. Til familien kan det være en god idé å investere i en tørker til hvert familiemedlem. Kombiner med knagger i samme serie.

Rustfritt stål

Line er laget av rustfritt stål i SS 30, som er det beste stålet til dette formålet med optimale varmebevarende egenskaper. Velg mellom flere klassiske utførelser og Accent/NCS.

Nattbelysning

På toppen av håndkletørkeren finner du av/på-knappen som styrer varme og belysning. Når den blå streken – som gir akkurat tilstrekkelig belysning på badet om natten – lyser, betyr det at tørkeren er klar til å varme håndkleet ditt.

29W

Line er en av de mest energieffektive elektriske håndkletørkerne på markedet med et forbruk på kun 29W. Line er S-merket, noe som garanterer den høyeste elektriske sikkerhet.

Line

Line er originalen blant vertikale håndkletørkere og et av våre mest populære produkter. Med sin strenge form og geniale konstruksjon varmer Line håndkleet ditt energieffektivt, mens det blå LED-lyset øverst gir lys til badet når det er mørkt.

Les mer

Bow

Bow ble til som et designsamarbeid med det beste resultatet vi våget å håpe på: en Red Dot Design Award for enestående form og funksjon. Bow står for innovativ design i et format som du velger selv. Prinsippet er genialt enkelt. Først velger du bakstykke i ønsket utførelse og så velger du framstykke. Topp det hele med knagger i samme utførelse.

Les mer

Red Dot-Vinner

Innovativ håndkletørker i monokrom utførelse alternativt din egen blanding av farger og utførelser. Varm håndkleet på den øvre eller nedre bøyen og nyt det nedadrettede hvite lyset som fungerer som effektiv nattbelysning.

Snil mot miljøet

Bow lages av resirkulert aluminium. Et produkt som er snilt både mot miljøet og lommeboken takket være det lave strømforbruket.

34W

Håndkletørkeren går på strøm med et forbruk på bare 34W. Bow gir deg et varmt håndkle til veldig lav pris. Bow er S-merket, noe som garanterer høyeste elektriske sikkerhet.

Nattbelysning

Når den er slått på, gir Bow et hvitt, nedadrettet lys som ikke bare er pent, men også viser vei i mørket. Av/på-knappen finner du på undersiden av håndkletørkeren.


Relaterte sider

Baderoms­inspirasjon

Velkommen til en verden av trender for skandinaviske bad. Inspirasjon for deg som skal planlegge eller innrede badet, eller som bare vil nyte vakre bad. 

Se mer
Dusjvegg EDGE i Stone.

Dusjserier

Bli kjent med våre dusjer i 4 serier med ulike tykkelser på glass og med ulike valgmuligheter. De fleste av våre dusjer har kostnadsfri måltilpasning uansett serie.

Se mer
INR Unleashed - Match made in heaven™ for badets mest essensielle metaller

Matchende utførelser

Gjør deg kjent med de fem utførelsene å se hva som matcher best av finér, glass og øvrige materialer på badet.

Se mer