Garanti

Om vår produktgaranti

Å levere markedets mest robuste og slitesterke baderomsinnredning er et løfte vi ikke tar lett på. Med full tillit til våre meget omfattende laboratorietester tilbyr vi deg derfor hele 15 års garanti både på baderomsmøbler og de fleste dusjløsninger. Under kan du se linker til nåværende og tidligere garantivilkår.

Garanti

Aktuelle garantivilkår

Vilkårene gjelder katalogførte produkter fra mars 2019. For tidligere garantivilkår, klikk her.

Ved eventuell skade og garantiutredning

Hvis ditt ærend gjelder et produkt som du har kjøpt hos en av våre forhandlere, skal du henvende deg dit først. De vil hjelpe deg videre.

Nybygget eller nyinnkjøp bosted

Gjelder det innredning i en nybygd eller nyinnkjøpt bolig skal du, fra dato for godkjent entreprise og under hele den gjeldende byggarantitiden, henvende deg til entreprenør eller utbygger. Etter at angitt byggarantitid har utløpt er du velkommen til å kontakte oss hos INR enten på telefon 33 33 02 00 eller mail til ordre@inr.no, helst med bilder av skaden vedlagt, så gir vi deg en tilbakemelding.

Ved visse enkeltstående tilfeller sender vi en servicekonsulent ut på hjemmebesøk for å se på saken. Er saken innenfor garantien, og det viser seg at ingen feil kan konstateres, forbeholder vi oss retten til å fakturere eventuelle kostnader. Dette gjelder også i de tilfellene du har forårsaket skaden selv, som for eksempel feilmontering eller feil bruk. Husk å spare på kvittering/faktura for det aktuelle produktet da den er å anse som garantibevis.

Husk at garantien ikke dekker kostnader for tredjepart og heller ikke kostnader for annet enn det som er levert av oss.

Support

Vedlikehold

Finn ut hvordan du på best mulig måte tar vare på din baderomsinnredning fra INR.

Se mer

Alternativer for baderomsmøbler

Materialer

I INR arbeider vi kun med de beste natur- og komposittmaterialene, utviklet for å gjøre stunden på badet til en nytelse for deg.

Se mer

Om INR

Vår kvalitet

Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling forteller hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet. 

Se mer