V Å R  K V A L I T E T

Hva menes med 'premium'?

All ære til form og design. Men uten gjennomtenkt funksjon og kvalitet er det ikke noe som varer i det lange løp. På INR pleier vi å snakke om ‘premium baderomsinnredning’ og i dette begrepet ligger det foruten ikonisk design og smarte funksjoner, akkurat dette; at produktet skal vare.

Vi ba Kristian Olsson, sjef på INRs produktutvikling og dessuten visjonæren bak mange av INRs produktsuksesser, å fortelle hvordan han og teamet hans tenker rundt nettopp design og funksjon kontra kvalitet når de utvikler nye produkter. Hva menes med ‘premium’ i deres verden som produktutviklere?

Produktdesigner Kristian Olsson

En problemfri hverdag

- Når vi designer våre møbler og dusjvegger, tar vi alltid utgangspunkt i de funksjoner og den kvaliteten vi selv ønsker å ha på badet. Det siste vi ønsker å oppleve når vi våkner en søndagsmorgen er at noe på badet ikke fungerer som det skal og at tiltak må iverksettes.


Det er viktig for oss at produktene vi utvikler gjør hverdagen enklere for brukeren, og da må vi tenke nøye både på råvarer og funksjon allerede ved tegnebordet. Og selvfølgelig et tiltalende design som tåler å bli sett i mange år.

Materialer i verdensklasse

Vi arbeider bare med de beste naturmaterialene og komposittene – alltid med omtanke for miljøet. Alle våre møbler forsegles med overflatebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mot fukt og slitasje i 15 år eller mer.

Våre materialer

Sikkerhetsglass

Alle våre glass er herdet og kontrolleres både i vårt eget laboratorium i Malmø og av en uavhengig tredjepartskontrollør. Velg mellom mange spennende alternativer og spesialglass, for eksempel Timeless® og SafeTech.

Våre glass

Smidig håndtering i alle ledd

Og de samme tankene rundt forenkling av hverdagen gjelder egentlig gjennom hele produksjonskjeden.

– Det er viktig for oss at det vi skaper fungerer for alle: i produksjonen, i butikk og selvsagt under monteringen. Premium for oss er et produkt som er enkelt og smidig å håndtere i alle ledd helt fram til det ferdige baderommet og ikke minst i de 15 årene som garantien lover. Det oppsummerer et premiumsprodukt i vår verden.

15 års garanti

Det å levere markedets mest slitesterke baderomsinnredning er et løfte vi ikke tar lett på. Med full tillit til våre omfattende laboratorietester, tilbyr vi deg derfor hele 15 års garanti på baderomsmøbler og de fleste dusjløsninger.

Garanti

Lysende innovasjoner

En design som stikker seg ut og som tilfører noe nytt er målet. Speilskapet CIRC er en av våre nyeste og lysende innovasjoner.

CIRC

 

Design som tilfører noe nytt

Over til funksjon. I sortimentet er det en rekke produkter som har gjort suksess i det nordiske baderommet. Kristian forteller at han og teamet alltid prøver å tenke litt utenfor boksen når de designer. En design som stikker seg ut og som tilfører noe nytt er målet. Dusjoppbevaringen PILE, dusjserien EDGE, det borrfrie limsystemet SAFE-FIX og den sensorstyrte belysningen i og under servantskapet er alle eksempler på løsninger som designteamet gjerne framhever litt ekstra.

Den smarteste oppbevaringen

PILE er vår umåtelig populære dusjoppbevaring som integreres i veggprofilen i dusjserien LINC.

PILE

Intelligent innside

Våre møbler er utstyrt med mange smarte detaljer som LED-belysning i og under servantskapet samt skjulte stikkontakter.

Tilvalg

Andre har også besøkt

Om INR

TX Top Extreme™

TX Top Extreme™-behandlingen er inkludert i prisen når du kjøper et av våre servantskap, speilskap, speil eller veggskap/høyskap fra 2019.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Design

Dusjer

I INR har vi tegnet dusjløsninger i 30 år, og de aller fleste av våre dusjer kan måltilpasses eller skreddersys akkurat slik du vil ha dem, og som regel uten ekstra kostnad.

Se mer