Svenskproduserte baderomsprodukter

Høy kvalitet er grunnleggende for oss i INR og spiller en viktig rolle i vår framtidstenkning. I dette arbeidet har våre produksjonsanlegg i Malmø og Jønkøping en sentral plass. Med egen produksjon av møbler og dusjvegger har vi full kontroll på hele produksjonskjeden, samtidig som det muliggjør et effektivt miljøarbeid.

Her forteller produktdesigner Kristian Olsson – visjonæren bak mange av våre produkter og konsepter – om hvordan han og teamet hans resonnerer om design og funksjon kontra kvalitet når de utvikler nye produkter.

Produktdesigner Kristian Olsson

En enklere hverdag

– Når vi designer tar vi alltid utgangspunkt i funksjonene og den kvaliteten vi selv ønsker å ha på badet. Det siste vi ønsker å oppleve når vi våkner en søndag morgen er at noe på badet ikke fungerer og må fikses.

Det er viktig for oss at produktene vi utvikler gjør hverdagen enklere for brukeren, og da må vi tenke på både råvarer og funksjon allerede på tegnebordet. Dette sammen med et tiltalende design som tåler å bli sett i mange år.

Smidig håndtering i alle ledd

Og de samme tankene rundt en enklere hverdagen gjelder egentlig gjennom hele produksjonskjeden.

– Det er viktig for oss at det vi skaper fungerer for alle: i produksjonen, i butikk og selvsagt under monteringen. Høy kvalitet for oss er et produkt som er enkelt og smidig å håndtere i alle ledd helt fram til det ferdige baderommet og ikke minst i de 15 årene som garantien lover.

Vår garanti

 

Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Alle glass er herdet og kontrolleres både i vårt produksjonsanlegg i Malmø og av en uavhengig tredjepartskontrollør. Mer om glass

Design som stikker seg ut og som tilfører noe nytt er målet. Speilskapet Circ er en av våre siste briljante innovasjoner.

Design som tilfører noe nytt

Over til funksjon. I sortimentet er det en rekke produkter som har gjort suksess i det nordiske badet.  Kristian forteller at han og teamet alltid prøver å tenke litt utenfor boksen når de designer. En design som stikker seg ut og som tilfører noe nytt er målet. Dusjoppbevaringen Pile, dusjserien Edge, speilskapet Circ og den sensorstyrte belysningen i og under servantskapet er alle eksempler på løsninger som designteamet gjerne framhever litt ekstra.

Circ


Relaterte sider

Servantskap Grand Grip 140 i Dark Oak.

INR

INR står for svenskproduserte dusjløsninger og baderomsinnredning i skandinavisk design som legger forholdene til rette for et hyggelig og personlig bad på din måte.

Se mer

Materialer, farger, glass og utførelser

Vi arbeider kun med de beste natur- og komposittmaterialene. Her kan du lese om våre materialer og utførelser.

Se mer

Miljø

Grunnen til vårt arbeid med holdbarhet er FNs Agenda 2030 og de 17 globale målene som skal gjøre vår planet til et bedre sted.

Se mer