BRIC

Nordens vakreste dusjkabinetter

Bric gir deg ekstra frihet når du skal velge dusjkabinett. Blant våre fire modeller er det mulighet for måltilpasning i høyden, skyvedør eller pivotåpning, samt flere glasstyper å velge blant. Den gjennomtenkte innsiden er så å si fri for smussamlende lister og med et stabilt dusjkar i støpemarmor i bunnen. Baksiden på dusjkabinettene våre er i frostet glass for å skjule eventuelle bakenforliggende rør.

Størrelser

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Typer

Dusjkabinetter med eller uten integrert termostatbatteri med takdusj

Utførelse

Hvit

Dusjkabinetter med pivotdører

Bric byr på dusjkabinetter med ekstra mye glass og markedets største åpningsmål på hele 800 mm takket være pivothengslene. Velg mellom glass Clear eller Streak samt to typer grep. Velg også om du vil ha dusjpanelet med blandebatteri og tak- og hånddusj fra Mora eller kun dusjsett.

Bric dusjkabinetter

Dusjkaret er produsert i stabil støpemarmor med hjul og har avtagbar front for enklere rengjøring.

Takket være de luksuriøse buede pivothengte dørene i 6 mm glass gir Bric 4 og 5 deg et ekstra generøst åpningsmål. Fronten på karet kan tas av for å gjøre rengjøringen enklere.

Dusjkabinetter med skyvedør

Bric 2 og 3 med skyvedør gir en mer tradisjonell dusjkabinettfølelse. Velg om du vil ha dusjkabinettet ditt med dusjpanel med integrert takdusj og blandebatteri fra Mora eller kun dusjsett. Bric 2 kan du også få måltilpasset på høyden 1800-2140 mm – perfekt på hytta eller under et skråtak.

Se alle BRIC

Alternativer og tilvalg

De fleste av dusjløsningene våre tilbyr mange alternativer og muligheter for tilpasning på ulike måter. Se gjennom alternativene og kom ett skritt nærmere din nye dusjløsning.

Dusjskrape T.

Alternativer og tilvalg

De aller fleste av våre dusjvegger har mange alternativer når det gjelder glass og grep eller håndtak.

Se mer
Oversikt glass til våre dusjløsninger.

Glass

Ulike tykkelse, opasitet og tone gir deg kreative muligheter når du lager din dusjløsning.

Se mer

Relaterte sider

Dusjhjørne Linc Angel Flex med dusjoppbevaring Nest.

Linc Flex

Fold sammen når du stiger inn. Folt ut for å lukke. LINC Flex er trolig vår smarteste serie med dusjvegger og bygger på vårt patenterte løftehengsel og det diskrete hengselet.

Se mer
AIR Solid 120 B i NCS S 9000-N med speil TOUCH 120. Dusjhjørne LINC Niagara med svarte profiler og PILE samt takdusjsett STEEL PLEASURE 2.

Linc Original

Svanenmerkede dusjserien Linc Original gir nesten ubegrensede valgmuligheter, med 6 mm glass i ulike former og kvaliteter, og det patenterte løftehengselet for ekstra smart funksjon.

Se mer

Arc Original

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. En tidløs dusjklassiker som setter glasset i fokus og har blitt kjent som arkitektens dusjserie.

Se mer

Dusjkabinett som kan tilpasses i høyde

Er du på jakt etter et dusjkabinett tror vi ikke du vil bli skuffet når du titter videre blant sortimentet vårt av svenskproduserte kabinetter. Hos INR finner du dusjkabinetter i høy kvalitet, som kan tilpasse i høyde til badet ditt.

Velg et dusjkabinett i den ønsket bredde, enten med skyvedør eller eksklusive pivothengte dører i flere glasstyper, blant annet det populære halvfrostede glasset Stripe. Alle våre dusjkabinetter kommer enten med uttatt hull til blandebatteri, eller integrert blandebatteri i dusjpanelet.

Hva er et dusjkabinett?

Uttrykket ’dusjkabinett’ brukes noen ganger feil når man egentlig mener ‘dusjvegg’ eller ‘dusjhjørne’, det vil si en dusjløsning uten kar. I et ordentlig ‘dusjkabinett’ dusjer du i et kar som er omsluttet av flere vegger med enten en skyvedør eller en til to slagdører i front.

Et dusjkabinett er sannsynligvis den mest tradisjonelle dusjløsningen som finnes og kan i noen tilfeller til og med være den eneste løsningen i et mindre bad hvor det ikke er tilstrekkelig gulvfall. Et dusjkabinett kan også gi uventede fordeler som at de frostede bakveggene skjuler eventuelle bakenforliggende rør.

Vi mener at dusjkabinettet har fått et ufortjent dårlig rykte de senere årene – kanskje på grunn av billige dusjkabinetter som har kommet på markedet med en konstruksjon som kan være vanskelig å holde ordentlig ren og som ikke har den viktige stabiliteten i karet til at det føles trygt og behagelig å dusje. Dette ønsker vi å endre, så hos oss finner du dusjkabinett i unike design, laget av høykvalitetsmaterialer som er enkle å rengjøre og vil holde i mange år.

Dusjkabinett fra INR: Unikt og godt design

Hvis du velger et dusjkabinett fra vår serie BRIC, kan du være trygg på at du investerer i et dusjkabinett av absolutt høyeste kvalitet og med så få smussamlende detaljer som mulig. I vår kabinettserie BRIC har vi fire store, flotte dusjkabinetter i to grunnvarianter:

Dusjkabinett med skyvedør, med eller uten integrert termostatbatteri samt dusjpanel med blandebatteri

Dusjkabinett med pivothengte dører som gir et åpningsmål på hele 800 mm i bredde, og store glassflater som er 6 mm tykke

Velger du den mer luksuriøse varianten av dusjkabinett med pivothengte dører, har du også mulighet til å velge mellom klart glass eller det populære halvfrostede Stripe. Samtlige dusjkabinetter har regulerbare ben, som sikrer stabiliteten hvis gulvet er ujevnt, og finnes i flere populære mål. Hvis du har behov for et dusjkabinett i lavere høyde, så kan vi tipse deg om BRIC 2 som det er mulig å måltilpasse i høyde.

Og så var det jo dette med rengjøring. Takket være vårt fokus på de store glassflatene har våre designere konstruert dusjkabinettene slik at de har et design med så få smussamlende detaljer som mulig. Vanlig ukentlig rengjøring og vedlikeholdelse vil holde dusjkabinettet rent og fresht i mange år framover.

Hvilket dusjkabinett velger du?

Finn din favoritt