< >

BRIC Dusjkabinetter

NORDENS VAKRESTE DUSJKABINETTER

BRIC gir ekstra frihet når du skal velge dusjkabinett. Våre fire modeller kan måltilpasses i høyden, utstyres med skyvedør eller pivotåpning, og du kan velg mellom flere glasstyper. Den gjennomarbeidede innsiden er fri for skittsamlende lister og har et stabilt dusjkar i støpemarmor i bunnen. Baksiden på dusjkabinettene er i frostet glass for å skjule eventuelle rør på veggen.

Detaljer

Størrelser

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Typer

Dusjkabinetter med eller uten integrert blandebatteri med takdusj

Fargealternativ

Dusjkabinetter med pivothengsler

BRIC gir ekstra frihet når du skal velge dusjkabinett. Våre fire modeller kan måltilpasses i høyden, utstyres med skyvedør eller pivotåpning, og du kan velg mellom flere glasstyper. Den gjennomarbeidede innsiden er fri for skittsamlende lister og har et stabilt dusjkar i støpemarmor i bunnen. Baksiden på dusjkabinettene er i frostet glass for å skjule eventuelle rør på veggen.

BRIC Dusjkabinetter

Pivothengslene gir et dusjkabinett med stort åpningsmål.

Produkter

Velg mellom Klarglass og populære Stripe – begge i 6 mm tykkelse.

Våre glass

BRIC dusjkabinetter fås i en rekke populære mål med venstre- og høyrevarianter for kabinettene med skyvedør. Alle kabinettene har et stabilt kar i støpemarmor med stillbare føtter og avtakbar front, noe som forenkler rengjøringen. Profiler og detaljer er i hvitlakkert aluminium. Eventuelle grep og håndtak (BRIC 4 og 5) er i blankpolert aluminium.

Se alle BRIC

  • 6 mm glass
  • 5 års garanti
  • Typegodkjente blandebatterier
  • Profiler i hvitlakkert aluminium
  • Kar i hvit støpemarmor med hjul og avtakbar front
  • Stillbare ben

Hvis du ønsker mer informasjon, se aktuell modell.

BRIC 3 med integrert blandebatteri og takdusj

Eller BRIC 2 med bare dusjsett men med regulerbar høyde?

Dusjkabinetter med skyvedør

BRIC 2 og 3 med skyvedører gir en mer tradisjonell dusjkabinettfølelse. Velg om du vil ha kabinettet med dusjpanel med integrert takdusj og dusjbatteri eller bare dusjsett. Dusjkabinett BRIC 2 kan du dessuten målbestille mellom 1800–2120 mm hvis du har lavere takhøyde, f.eks. på hytten.

Se alle BRIC

Fire utvalgte dusjkabinetter

Dusjkabinett

BRIC 4

pivotdører

Buede dører med pivothengsler og åpningsmål på hele 800 mm. Integrert blandebatteri, tak- og hånddusj.

Finish
Blankpolert Hvit
Pris fra
kr 19 240

Dusjkabinett

BRIC 5

pivotdører

Buede dører med pivothengsler og åpningsmål på hele 800 mm. Dusjsett inngår i prisen, men ikke blandebatteri.

Finish
Blankpolert Hvit
Pris fra
kr 14 350

Dusjkabinett

BRIC 2

Høydetilpasset

Lavt under taket på hytta? Dette dusjkabinettet måltilpasses i høyden innen 1800-2120 mm.

Finish
Hvit
Pris fra
kr 20 380

Dusjkabinett

BRIC 3

Skyvedør

Dusjkabinett med integrert blandebatteri, tak – og hånddusj.

Finish
Hvit
Pris fra
kr 18 100

Match ditt dusjkabinett

Oppbevaring

Servantskap

Håndkletørkere

Speil & Speilskap


Om dusjkabinetter fra INR

Er du på jakt etter et dusjkabinett tror vi ikke du vil bli skuffet når du titter videre blant sortimentet vårt av svenskproduserte høykvalitetskabinetter. Vi har dusjkabinetter enten med skyvedør eller eksklusive pivothengte dører i flere glasstyper, blant annet det populære halvfrostede glasset Stripe. (Gjelder kun de pivothengte dørene).

Uttrykket ’Dusjkabinett’ brukes noen ganger feil når man egentlig mener ‘dusjvegg’ eller ‘dusjhjørne’, det vil si en dusjløsning uten kar. I et ordentlig ‘dusjkabinett’ dusjer du i et kar som er omsluttet av flere vegger med enten en skyvedør eller en eller to slagdører i front.

Et dusjkabinett er sannsynligvis den mest tradisjonelle dusjløsningen som fins og kan i noen tilfeller til og med være den eneste løsningen i et bad hvor det ikke er tilstrekkelig gulvfall. Et dusjkabinett kan også gi uventede fordeler som at de frostede bakveggene skjuler eventuelle bakenforliggende rør.

Vi mener at dusjkabinettet har fått et ufortjent dårlig rykte de senere årene – kanskje på grunn av billige dusjkabinetter som har kommet på markedet med en konstruksjon som kan være vanskelig å holde ordentlig ren og som ikke har den viktige stabiliteten i karet til at det føles trygt og behagelig å dusje.

Hvis du velger et dusjkabinett fra vår serie BRIC, kan du være trygg på at du investerer i et dusjkabinett av absolutt høyeste kvalitet og med så få smussamlende detaljer som mulig. I vår kabinettserie BRIC har vi fire store, flotte dusjkabinetter i to grunnvarianter – dusjkabinett med skyvedør med eller uten integrert termostatbatteri og dusjpanel, og så de luksuriøse variantene med pivothengte dører som gir et åpningsmål på hele 800 mm og store glassflater som er 6 mm tykke. Velger du dusjkabinett med pivothengte dører, har du også mulighet til å velge mellom klart glass eller det populære halvfrostede Stripe. Samtlige dusjkabinetter har regulerbare ben (som sikrer stabiliteten hvis gulvet er ujevnt) og finnes i flere populære mål. Hvis du har behov for et dusjkabinett i lavere høyde, så kan vi tipse deg om BRIC 2 som det er mulig å måltilpasse på høyden.

Og så var det jo dette med rengjøring. Takket være vårt fokus på de store glassflatene har våre designere konstruert dusjkabinettene slik at de har så få smussamlende detaljer som mulig. Vanlig ukentlig rengjøring vil holde dusjkabinettet rent og fresht i mange år framover.

Hvilket dusjkabinett velger du?

Finn din favoritt

BRIC 5 med inkludert dusjsett og håndtak. Glasstypen Stripe skjuler det mest sentrale. Dusjkabinettets bakvegger er alltid frostede.

Det vakreste dusjkabinettet heter BRIC 4. Glasstypen Stripe skjuler det mest sentrale. Dusjkabinettets bakvegger er alltid frostede.


Mer inspirasjon

Inspirasjon

Baderoms­inspirasjon

Klikk her for inspirasjon til det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, nemlig badet.

Les mer

Finn butikk

Du finner våre baderomsinredninger og dusjvegger i velassorterte baderomsbutikker med utstilling i hele landet.

Les mer

Planlegging

Baderomsplanlegging

Når man skal renovere badet, gjelder det å fine de gode løsningene. Her har vi samlet noen vanlige problemstillinger samt forslag til løsninger. 

Les mer