< >

BRIC Dusjkabinetter

Nordens vakreste dusjkabinett

Vår dusjkabinettserie BRIC gir deg ekstra frihet når du skal velge dusjkabinett. Blant våre fire modeller er det mulighet for måltilpasning i høyden, skyvedør eller pivotåpning, samt flere glasstyper å velge blant. Den gjennomtenkte innsiden er så å si fri for smussamlende lister og med et stabilt dusjkar i støpemarmor i bunnen. Baksiden på dusjkabinettene våre er i frostet glass for å skjule eventuelle bakenforliggende rør.

Detaljer

Størrelser

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Typer

Dusjkabinetter med eller uten integrert termostatbatteri med takdusj

Profiler

Pivotdører

BRIC byr på dusjkabinetter med ekstra mye glass og markedets største åpningsmål på hele 800 mm takket være pivothengslene. Velg mellom Klart glass og populære Stripe samt grep og håndtak. Velg også om du vil ha dusjpanelet med blandebatteri og tak- og hånddusj fra Mora eller kun dusjsett.

BRIC Dusjkabinetter

Takket være de luksuriøse buede pivothengte dørene i 6 mm glass gir BRIC 4 og 5 deg et ekstra generøst åpningsmål. Fronten på karet kan tas av for å gjøre rengjøringen enklere.

Dusjkabinetter med skyvedør

BRIC 2 og 3 med skyvedør gir en mer tradisjonell dusjkabinettfølelse. Velg om du vil ha dusjkabinettet ditt med dusjpanel, integrert takdusj og blandebatteri fra Mora eller kun dusjsett. BRIC 2 kan du også få måltilpasset på høyden 1800-2140 mm – perfekt på hytta eller under et skråtak.

Se alle BRIC

Dusjkabinett

BRIC 2

Dusjkabinett i 6 mm tykt glass med skyvedører. Dusjkar i hvit støpemarmor. Dusjsettet er inkludert, men termostatbatteriet kjøper du selv.

Hvit

Fra kr 13 890

Dusjkabinett

BRIC 3

Dusjkabinett i 6 mm tykt glass med skyvedører. Dusjkar i hvit støpemarmor. Termostatbatteri, tak- og hånddusj inngår.

Hvit

Fra kr 20 690

Dusjkabinett

BRIC 4

Her har du Nordens mest luksuriøse dusjkabinett i 6 mm tykt glass, med pivothengsler som gir en åpning på hele 800 mm. Dusjkar i hvit støpemarmor. Termostatbatteri, tak- og hånddusj inngår.

Blankpolert Hvit

Fra kr 21 990

Dusjkabinett

BRIC 5

Her har du Nordens mest luksuriøse dusjkabinett i 6 mm tykt glass, med pivothengsler som gir en åpning på hele 800 mm. Dusjkar i hvit støpemarmor. Dusjsettet er inkludert, men termostatbatteriet kjøper du selv.

Blankpolert Hvit

Fra kr 16 390

Personliggjør dusjen din

De eller fleste dusjmodellene våre kan tilpasses din personlige smak både når det gjelder glass, finish og grep. Sjekk alternativene og kom et stort skritt nærmere den nye drømmedusjen din.

 

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Skreddersydd dusj

Produkter

Alle våre glass er herdet og inspisert både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartsinspektør.

Mer om glass

Et grep eller håndtak er inkludert når du kjøper dusjen. Se hvilke alternativer du kan velge mellom.

Grep och håndtak

Andre har også sett på

Iconic Dots

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer

Iconic Dots

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjen som ”tryller bort” sjampoflaskene.

Se mer

Design

Baderomsmøbler

Baderomsmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ – markedets mest motstandsdyktige overflatebehandling – på lengste garanti.

Se mer

Dusjkabinett som kan tilpasses i høyde

Er du på jakt etter et dusjkabinett tror vi ikke du vil bli skuffet når du titter videre blant sortimentet vårt av svenskproduserte kabinetter. Hos INR finner du dusjkabinetter i høy kvalitet, som kan tilpasse i høyde til badet ditt.

Velg et dusjkabinett i den ønsket bredde, enten med skyvedør eller eksklusive pivothengte dører i flere glasstyper, blant annet det populære halvfrostede glasset Stripe. Alle våre dusjkabinetter kommer enten med uttatt hull til blandebatteri, eller integrert blandebatteri i dusjpanelet.

Hva er et dusjkabinett?

Uttrykket ’dusjkabinett’ brukes noen ganger feil når man egentlig mener ‘dusjvegg’ eller ‘dusjhjørne’, det vil si en dusjløsning uten kar. I et ordentlig ‘dusjkabinett’ dusjer du i et kar som er omsluttet av flere vegger med enten en skyvedør eller en til to slagdører i front.

Et dusjkabinett er sannsynligvis den mest tradisjonelle dusjløsningen som finnes og kan i noen tilfeller til og med være den eneste løsningen i et mindre bad hvor det ikke er tilstrekkelig gulvfall. Et dusjkabinett kan også gi uventede fordeler som at de frostede bakveggene skjuler eventuelle bakenforliggende rør.

Vi mener at dusjkabinettet har fått et ufortjent dårlig rykte de senere årene – kanskje på grunn av billige dusjkabinetter som har kommet på markedet med en konstruksjon som kan være vanskelig å holde ordentlig ren og som ikke har den viktige stabiliteten i karet til at det føles trygt og behagelig å dusje. Dette ønsker vi å endre, så hos oss finner du dusjkabinett i unike design, laget av høykvalitetsmaterialer som er enkle å rengjøre og vil holde i mange år.

Dusjkabinett fra INR: Unikt og godt design

Hvis du velger et dusjkabinett fra vår serie BRIC, kan du være trygg på at du investerer i et dusjkabinett av absolutt høyeste kvalitet og med så få smussamlende detaljer som mulig. I vår kabinettserie BRIC har vi fire store, flotte dusjkabinetter i to grunnvarianter:

  • Dusjkabinett med skyvedør, med eller uten integrert termostatbatteri samt dusjpanel med blandebatteri
  • Dusjkabinett med pivothengte dører som gir et åpningsmål på hele 800 mm i bredde, og store glassflater som er 6 mm tykke

Velger du den mer luksuriøse varianten av dusjkabinett med pivothengte dører, har du også mulighet til å velge mellom klart glass eller det populære halvfrostede Stripe. Samtlige dusjkabinetter har regulerbare ben, som sikrer stabiliteten hvis gulvet er ujevnt, og finnes i flere populære mål. Hvis du har behov for et dusjkabinett i lavere høyde, så kan vi tipse deg om BRIC 2 som det er mulig å måltilpasse i høyde.

Og så var det jo dette med rengjøring. Takket være vårt fokus på de store glassflatene har våre designere konstruert dusjkabinettene slik at de har et design med så få smussamlende detaljer som mulig. Vanlig ukentlig rengjøring og vedlikeholdelse vil holde dusjkabinettet rent og fresht i mange år framover.

Hvilket dusjkabinett velger du?

Finn din favoritt