Bric

Fire funksjonelle dusjkabinetter i 6 mm glass med unike egenskaper når det gjelder størrelse, høyde, åpning, glass og blandebatteri. Det de har til felles er det stabile karet og fordelene med den helt tett dusjopplevelsen som du får i et dusjkabinett.

Størrelser

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Varianter

Dusjkabinetter med eller uten integrert termostatbatteri med takdusj

Utførelser

Hvit

Funksjon i fokus

Bric setter funksjon i fokus. Kombinasjonen av vegger og dører med tetningslister mellom gir en omsluttende og lun dusjopplevelse. Stabilt kar i støpemarmor med regulerbare ben og karfront som kan tas av for å gjøre rengjøringen enklere.

Skyvedør

Modellene 2 og 3 er utstyrt med skyvedør som du monterer med åpning enten mot høyre eller venstre. Fronten er i klart glass og bakveggene er frostet.

Integrert blandebatteri

Bric 3 og 4 har integrert blandebatteri med tak- og hånddusj fra Mora. Til de andre modellene kjøper du blandebatteriet separat, men dusjsett inngår.

Valgfri høyde

Hvis takhøyden er lavere enn normalt, kan du velge å høydetilpasse Bric 2 mellom 1800-2120 mm til øvre kant ramme. Dessuten har karet regulerbare ben i tilfelle underlaget er ujevnt.

Dusjkabinetter med pivotdører

Modellene 4 og 5 har pivothengte dører, noe som gir et uvanlig stort åpningsmål og en mer luksuriøs følelse. Velg mellom Clear og Streak med to brede frostede felt midt på. Bakveggene er i frostet glass. Det runde grepet Circle følger med som standard.

Alle Bric


Velg og skap dusjen din

Bric kommer i flere vanlige størrelser og med flere valgmuligheter. Velg en modell for å komme i gang og skape dusjen din i dusjverkstedet vårt.


Alternativer og tilvalg

De fleste av dusjløsningene våre tilbyr mange alternativer og muligheter for tilpasning på ulike måter. Se gjennom alternativene og kom ett skritt nærmere din nye dusjløsning.

Dusjglass

Alle våre dusjglass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Her kan du lese mer om hvilke alternativer vi tilbyr. Se mer

Åpningsalternativer

Et grep eller håndtak er som regel inkludert når du kjøper dusjen din. Finn ut hvilke alternativer som er tilgjengelige for akkurat din dusjmodell. Se mer

Materialer

Vi arbeider kun med de beste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del av vårt utviklingsarbeid. Se mer

Alle dusjvegger i LINC-serien leveres med lister som tetter mot gulvet samt magnetlister der to dører møtes.

Servicekit

De fleste av våre dusjvegger har magnet- og tetningslister som er enkle å skifte. Servicekit kan kjøpes hos din nærmeste forhandler. Se mer


Relaterte sider

Dusjhjørne Linc Angel Flex med dusjoppbevaring Nest.

Linc Flex

Fold sammen når du går inn. Fold ut for å lukke. Linc Flex ble utviklet for å spare plass på det lille badet.

Se mer
Det patenterte Linc-løftehengselet.

Linc Original

Dusjserie i 6 mm glass som skaper muligheter i alle dusjrom takket være sin enestående smarte konstruksjon. I Linc Original finner du et par av våre mest populære løsninger.

Se mer

Arc Original

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. En tidløs dusjklassiker som setter glasset i fokus og har blitt kjent som arkitektens dusjserie.

Se mer

Om dusjkabinetter fra INR

Er du på jakt etter et dusjkabinett tror vi ikke du vil bli skuffet når du titter videre blant sortimentet vårt av svenskproduserte dusjkabinetter av høy kvalitet. Vi har dusjkabinetter med enten skyvedør eller eksklusive pivotdører. Pivotdørene kan du få enten med klart glass eller det populære halvfrostede glasset Streak.

Et dusjkabinett er sannsynligvis den mest tradisjonelle dusjløsningen som finnes og er noen ganger til og med den eneste løsningen for et bad som mangler tilstrekkelig gulvfall til å installere en dusjvegg eller hvis badet ikke tåler store mengder fukt (for eksempel hvis du har lagt et tregulv). Et dusjkabinett gir også andre uventede fordeler som frostede bakvegger som skjuler eventuelle rør.

Vi mener at dusjkabinettet har fått et ufortjent dårlig rykte de senere årene – kanskje på grunn av billige dusjkabinetter som har kommet på markedet med en konstruksjon som kan være vanskelig å holde ordentlig ren og som ikke har den viktige stabiliteten i karet til at det føles trygt og behagelig å dusje.

Velger du en dusjkabinett fra vår serie Bric kan du være trygg på at du har investert i et dusjkabinett av absolutt høyeste kvalitet og med så få smussamlende detaljer som mulig. I Bric finner du fire solide dusjkabinetter i to grunnvarianter - dusjkabinett med skyvedør med eller uten integrert termostatbatteri og dusjpanel, og så de mer luksuriøse variantene med pivotdører som gir et åpningsmål på hele 800 mm og store glassflater i 6 mm tykkelse. Dusjkabinettene med pivotdører gir deg også muligheten til å velge mellom klart glass og det populære halvfrostede Streak. Alle de fire dusjkabinettene har justerbare ben (sikrer stabilitet på ujevne gulv) finnes i flere populære mål, og trenger du dusjkabinett med lavere høyde kan vi tipse om Bric 2 kan fås måltilpasset på høyden.

Og så var det jo dette med rengjøring. Takket være vårt fokus på de store glassflatene har våre designere konstruert dusjkabinettene slik at de har så få smussamlende detaljer som mulig. En vanlig ukentlig rengjøring vil holde dusjkabinettet ditt rent og fresht i mange år framover, og hvis du ved behov vil rengjøre grundigere er det ikke noe problem fordi fronten på karet kan tas av.