< >

EPIC

Nordens mest
eksklusive dusjløsninger

I en utsøkt kombinasjon av design og teknikk tilbyr EPIC de mest eksklusive dusjløsningene på markedet. Her får du 10 millimeter glass festet til pivothengsler som svinger fjærlett rundt sin egen akse. EPIC har en imponerende tyngde og presisjon, og løfter uttrykket i baderommet til et nytt nivå.

Detaljer

Glass

10 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt både i bredde og høyde innen angitt målintervall. Glassene kan også fås skråkappet der konstruksjonen tillater det.

Finish

EPIC I NISJE

Nisjeløsningene i EPIC er enestående elegante med pivothengte glass som tross tyngden svinger fjærlett 360° rundt sin egen akse. Plus-modellene kan bestilles på høyde opp til 2700 mm..

Se alle EPIC

På Plus-modellene felles tak- og gulvbeslaget inn, noe som gir glasset en luftig og svevende følelse. Modellene uten Plus i navnet leveres med en stabiliserende overligger som holder pivothengslet og glasset i et sikkert grep.

EPIC I HJØRNE

EPIC 13 er Nordens mest eksklusive dusjhjørne med en fast vegg og en pivothengt dør i 10 millimeter glass og med en imponerende teknisk presisjon i håndverket. Test og tilpass akkurat dine mål.

Se alle EPIC

EPIC 13 leveres med en stabiliserende overligger som holder pivothengslet og glasset i et sikkert grep.

Dusjhjørne

EPIC 13

Her ser du Nordens mest eksklusive dusjhjørne med en fast vegg og en pivotopphengt dør som er laget i 10 mm tykt glass med en imponerende teknisk presisjon i håndverket. Test og tilpass til nettopp dine mål.

Blankpolert

Fra kr 30 890

Dusjvegg

EPIC 1

En enestående elegant dusjløsning med pivotopphengt glass, som til tross for tyngden dreier fjærlett 360° om sin egen akse. EPIC er Nordens mest eksklusive dusjserie laget i 10 mm tykt glass og med en imponerende teknisk presisjon i håndverket.

Blankpolert

Fra kr 25 710

Dusjvegg

EPIC 1 Plus

En enestående elegant dusjløsning med pivotopphengt glass fra gulv til tak, som til tross for tyngden dreier fjærlett 360° om sin egen akse. EPIC er Nordens mest eksklusive dusjserie laget i 10 mm tykt glass og med en imponerende teknisk presisjon i håndverket.

Blankpolert

Fra kr 28 240

Dusjvegg

EPIC 4

Nordens mest eksklusive nisjeløsning med en pivotopphengt dør og en vegg som er laget i 10 mm tykt glass med en imponerende teknisk presisjon i håndverket. Åpne døren, og opplev hvordan den, til tross for tyngden, dreier fjærlett om sin egen akse.

Blankpolert

Fra kr 32 200

Personliggjør dusjen din

De eller fleste dusjmodellene våre kan tilpasses din personlige smak både når det gjelder glass, finish og grep. Sjekk alternativene og kom et stort skritt nærmere den nye drømmedusjen din.

 

Lag din dusj i Dusjverkstedet

Kom i gang og lag din drømmedusj i det nye Dusjverkstedet

Dusjverkstedet

Produkter

Alle våre glass er herdet og inspisert både i vårt eget laboratorium i Malmö og av en uavhengig tredjepartsinspektør.

Mer om glass

Rett, skrått eller med uttak i glasset? Som dusjprodusent i 30 år legger vi vår ære i å skape en dusjløsning som passer til nettopp ditt baderom.

Skreddersydd dusj

#iconicbyme

Oops!

Her er det innhold som krever at du aksepterer våre cookies.

Andre har også sett på

Iconic Dots

Takdusjer

I et unikt samarbeid med Mora presenterer vi takdusjen MIST – et resultat av nordisk design og nordisk ingeniørkunst.

Se mer

Iconic Dots

Dusjoppbevaring

Innovative oppbevaringsløsninger for dusjen som ”tryller bort” sjampoflaskene.

Se mer

Iconic Dots

Elektriske håndkletørkere

Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter, og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, lys og eleganse.

Se mer