Epic

Nordens mest eksklusive dusjløsning i ti millimeter glass som til tross for vekten føles nærmest svevende når den roterer rundt dreiepunktet i gulvet. Epic maksimerer dusjopplevelsen ved å være størst, høyeste og bredeste på samme tid. Velg mellom flere modeller for plassering i hjørne eller nisje.

Glass

10 mm

Mål

Måltilpasses kostnadsfritt både i bredde og høyde innen angitt målintervall. Glassene kan også fås skråkappet der konstruksjonen tillater det.

Utførelser

Blankpolert

Bærekraftig kvalitet

Når det kommer til Epic, handler alt om totalfølelsen, og den er der både når det gjelder kvalitet og produksjon. Dusjveggen, som består av glass fra Småland og egenkonstruerte beslag i blankpolert anodisert aluminium, lager vi for hånd i dusjverkstedet vårt i Malmø.

Innfelt i taket

Det unike med Epic er muligheten til å felle det øverste pivothengslet inn i taket. Se modellene med Plus i navnet. Disse måltilpasses på høyde opp til 2700 mm. De andre modellene er utstyrt med en stabiliserende overligger som holder glasset i et sikkert grep.

Svevende følelse

Når Epic felles inn i taket, ser det nærmest ut som om glasset svever. Til tross for den enorme tyngden, dreier døren stille og grasiøst rundt pivothengslet i gulvet. En følelse som bare må oppleves.

Nedsenket i gulvet

Nederst dreier glasset rundt pivothengslet, som freses 5 mm ned i flisene. Konstruksjonen påvirker hverken membran eller varmekabler.

Skap dusjen din i dusjverkstedet vårt

I dusjverkstedet vårt skaper du enkelt dusjløsningen din. Start med målene og velg deretter glass, utførelse og eventuelle åpningsalternativ. Test hvordan dørene åpnes og lukkes for å se hvor mye plass løsningen tar. Lagre underlaget og ta det med til en forhandler som hjelper deg videre.

Kom i gang og skap


Alternativer og tilvalg

De fleste av dusjløsningene våre tilbyr mange alternativer og muligheter for tilpasning på ulike måter. Se gjennom alternativene og kom ett skritt nærmere din nye dusjløsning.

Dusjglass

Alle våre dusjglass er herdet, noe som gjør dem betydelig sterkere enn vanlig glass. Her kan du lese mer om hvilke alternativer vi tilbyr. Se mer

Materialer

Vi arbeider kun med de beste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del av vårt utviklingsarbeid. Se mer

Dusjnaler

Gjør det til en vane å tørke av glasset etter at du har dusjet, så blir det vanskeligere for kalk og andre rester å feste seg. Velg mellom våre to smarte og stilige naler. Se mer

Dusjoppbevaring

Gjør dusjen komplett med oppbevaring for flasker og annet. Velg mellom flere stilige alternativer. Se mer


Relaterte sider

Dusjvegg EDGE i Stone med glasset Sway.

Edge

Edge er en kompromissløs dusjserie med sofistikerte innrammede detaljer som imponerer både design- og teknikkelskeren.

Se mer

Arc Original

Når detaljene holdes på et minimum, får kreativiteten fritt spillerom. En tidløs dusjklassiker som setter glasset i fokus og har blitt kjent som arkitektens dusjserie.

Se mer

Arc Frame

Dusjserie i 8 mm glass med en stilren skinne i blankpolert eller svartlakkert aluminium som rammer inn dusjopplevelsen. 

Se mer